Kurtulmam gerekir bu oglandan

yeminederim midem bulandı,iğrenç ya...
allahın cezası adam..
ne diyceksin,ben kimseyi istemiyorum,bitti diyceksin bu kadarç

Yorumlar icin tsk. Fazla yazmayin artik. Yapacagimi biliyorum simdi. Bazilariniz dalga gecer gibi yaziyorsunuz. Kirici olmaya gerek yok. Tsk burda konu kapansin.

çok saçma bir ilişki bence hemen bitir ve onunla kesinle birdaha konuşma konuşulacak insan değil sende imanlı namazlı birini istiyormuşun bence telefonda sex yapan biri değil

ne sevmesiya bir erkek sevdiği kızın elini bile tutmayı ar eder hiç bi manada zarar gelememsi için bu çocuk 17 yaşındaki ergenlergibi davranıyo ne ah alması hemen bitir sende istiyorsun dıye uzatmasın :113::113::113::113::113::113::113::113::113:

Mesajmi atayim yada hicbirsey demeyimmi? Mesajda ne yazYim bilmiyorum iste

Yorumlar icin tsk. Fazla yazmayin artik. Yapacagimi biliyorum simdi. Bazilariniz dalga gecer gibi yaziyorsunuz. Kirici olmaya gerek yok. Tsk burda konu kapansin.

cidden merak ettim bu yorumlardan cıkardıgın sonuc ne oldu,ayrıca anlamıyorum istenmeyen yorumlar yapıldıgında kırıcımı oluyoruz

yapcagın tek bişi var bence aradıgı zaman açma mesaj atarca yanıtlama olsun bitsin.. bi süre sonra o da sıkılır zaten..

Hem diyosunki yazmayın artık ne yapacağımı biliyorum yazmışın.
Sonraki mesajının birinde mesajmı atayım arayıp konuşayımmı napayım mesajda ne yazayım diyosn.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Kardeşim istemiyormusun istemiyorum bitti.Ne ara ne sor ararsa açma patlat bi mesaj bitti yaz bitsin.

Kızlar bi silkelenin kendinize gelin. Eleştirebilirsiniz ama kızın üstüne bu kadar gelmenizdeki amaç ne ? Dalga geçiyorsunuz resmen. Forum forumluktan çıkmış kim kimi daha fazla ezer yarışına girmiş resmen ya ..

İstemiyorsun,ee nedenlerin de var...Söyle açık açık ben bu tarz knuşmaları sevmiyorum.Seninle görüşmek istemiyorum kusura bakma de hattını değiş...Sana nereden nasıl ulaşacak ki...Ama bana sanki sende konuşmak istiyormuşsun gibi geldi.Yoksa zaten sana göre olmayan birini çoktan çıkarırdın hayatından....

Allah iyiliğinizi versin

siz onu istemiyorsunuz,o arayıp cinsel içerikli konuşuyor,siz arama diyorsunuz sonra arayınca kendini telefonda tatmin ediyor ha

çok merak ettim,bir de isteseydiniz neler olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…