Kesinlikle canımsessizce çıkıp git doğru karar. Cesaret lazım bazen.Kıran döken insanlara daha fazla katlanma
Hemde hiçBitti de ve bitir daha fazla açıklamayı haketmiyor
Haketmiyor ya zaten dediklerimi dinlemiyorBence içini dök içinde birşey kalmasın
Bırakıp gideceğim haketmiyor beni. Gururumu kırıyorCanin ne istiyorsa onu yap. Haketmis!
Aynen öyle. Bedelini ödesinHiç bir şey demeden gitmen daha çok koyar bence ıyi olurda
Gidemeyeceğini düşünüyor sanırım ondan bu kadar umursamaz rahat takılıyor
Git görsün gününü
Mukemmel bi karar ...hiç birşey söylemeden çekip gideceğim
Kendini en az üzecek şekilde bitirMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın yaptığı artık biri bin geçti. Sürekli kız arkadaşından bahsetmeler eski sevgilisini telefonuna kaydetmeler. Bugün de samimi bir kız arkadaşından bahsettiği için sinirlendim kavga ettim . Beni hesaba da almadı. Dalga geçti . Numaramın son iki hanesini değiştirmeye karar verdim. Kurtulacağım tamamen .hiç birşey söylemeden çekip gideceğim .etik olur mu yoksa içimi döküp mü gitsem
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın yaptığı artık biri bin geçti. Sürekli kız arkadaşından bahsetmeler eski sevgilisini telefonuna kaydetmeler. Bugün de samimi bir kız arkadaşından bahsettiği için sinirlendim kavga ettim . Beni hesaba da almadı. Dalga geçti . Numaramın son iki hanesini değiştirmeye karar verdim. Kurtulacağım tamamen .hiç birşey söylemeden çekip gideceğim .etik olur mu yoksa içimi döküp mü gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?