Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
exipial lipo kullan iyi gelir...
kızlar şu yoğurt maskesi çok iyi geliyo kullanın bence hem de cildi parlatıyo ben ara sıra yapıyorum
arkadaş cildim çok kuru bazen pul pul dökülüyor ne yapmalıyım nemlendirici kullanıyor ama abdes aldığım için yüzümde kalmıyor krem ne yapmalıyım :çok üzgünüm:
canım benimde cildim aynı senin gibi .aslında ilk böyle degil normal karma cildim vardı ama ne oldu bilmiyorum son 2 senedir pullanmaya başladı ne yaptıysam care bulamadım :1no2:
canım benimde cildim aynı senin gibi .aslında ilk böyle degil normal karma cildim vardı ama ne oldu bilmiyorum son 2 senedir pullanmaya başladı ne yaptıysam care bulamadım :1no2:
burda bira mayası dediğin bildiğimiz yaş maya mı canım yoksa farklı bir şey mi?ayrıca yaş mayaysa yerine kuru maya kullansak olur mu?Gül maskesi
Kurutulmuş gül yapraklarını ufalayarak süt, mısır nişastası ve bir parça bal ile karıştırın. 15 dakika beklettikten sonra, bu karışımla yüzünüze yavaş yavaş masaj yapın. Bu masaj sayesinde cildiniz yeteri kadar neme sahip olacaktır. Pul pul dökülen kuru bir cilde sahipseniz bu görünümden kurtulmanızı sağlar.
Ceviz Maskesi
Ölü hücrelerle kaplı bir cilde yeniden hayat verir, çünkü ceviz ölü hücreleri yok eder. Cevizleri iyice öğütün, içine bir kaşık bal, bir kaşık portakal suyu ve dört kaşık da süt ekleyin. Bu karışımı on dakika yüzünüzde bekletin ve masaj yapın. Bu masaj pul pul görünümden kurtulmanızı sağlayacak. Bu işlemin ardından yüzünüzü ılık suyla durulamayı da unutmayın...
Yoğurt maskesi
Ciltteki çok ince çizgileri onarıcı güce sahip asitler içerir. Yoğurda iki kaşık bira mayası ekleyip, yüzünüzde on dakika bekletin. Sonuç: Pürüzsüz bir cilt. yerimseniben
Sevgiler... a.s.
burda bira mayası dediğin bildiğimiz yaş maya mı canım yoksa farklı bir şey mi?ayrıca yaş mayaysa yerine kuru maya kullansak olur mu?
ayrıca ben excipial lipo kullandım ona rağmen cildimdeki kuruluk geçmedi bu yoğurt maskesi geçirir mi yoksa diğer önerdiğin havuç sulu maskeyi mi yapsam?cildim tipim hassas karma.çok sordum bilioyorum ama bu aralar bu kuruluktan çok dertliyimsenağlama