Öncelikle Allah namazlarınızı kabul etsin, ben de benzer durumu yaşıyorum. Roza yok fakat kistik aknelerim var. Namaz için abdest tazelediğimde her abdestten sonra cildim o kadar çok kuruyor ki dudak kenarlarım hassaslaşıyor haşır huşur ses geliyor cildimden dokununca. Çareyi her abdestten sonra nemlendirici sürmekte biraz bulmaya çalışmıştım ama tam çözüm olmadı. Reglim yeni bitti 1 haftadır kılamadığım için cildim normal yağ dengesine yeni döndü abdest almadığım için. Şimdilik ben de napacağımı bilmiyorum fakat yorumdakilerin dediği gibi vakitleri yaklaştırıp (kerahate bırakmadan tabi) tek abdestle iki vakti kılabiliriz veya yüzümüzü 3 kere yıkamak yerine 1 kere suyu çok hafif değdirebiliriz amaç temizlemek, allahın huzuruna temiz çıkmak sonuçta bu şekilde de kabul olabilir bence. Bir de teyemmüm abdestinin kurallarında suyun görüldüğü yerde yani suyun var olduğu yerde teyemmüm geçerliliğini kaybeder diye okumuştum. O sebeple suyla ilerlemye çalışmak veya bu teyemmümü teyitlemeniz iyi olabilir.