Arkadaşlar bendemi kuru fasülyelerdemi bilmiyorum şöyle tane tane olmuyor yarısa eriyor ,yarısı bpişmiş,diğer yarısıda diri kalıyor.Fasülye karışıktır o yüzden dedim ama denemediğim fasülye kalmadı hepsinde sonuç aynı.birde örüntü olarak kırmızı seviyorum biber salçasıda ilave etmeme rğmen mat bir renk oluyor
Sizce neden?
bende fasulyeyı once bır kaynatmam:) cunku tv de fasulyenın kaynatılması bırşey degıştırmezmış.sankı banada fasulyenın vıtamını suda kalıyor gıbı geldıgı ıcın kaynatıp dokmezdım zaten ama yınede guzel olmazdı sagolsun bır yakınımız bana bır sır verdı sımdı kum gıbı dagılıyor agzımızda:) ama uzunca pışıyor 3 saat gıbı:) rengıde gıtmıyor tadıda deneyın gorun şöylekı:) kurufasulyemıze dogradıgımız soganı cıg olarak ekleyın uzerıne cıkacak kadar soguk su ekleyın kaynadıktan sonra en kucuk gozde pışmeye bırakın suyu azaldıkca 1 cay bardagı veya su bardagı soguk su katın fasulyeler ıstedıgınız kıvama geldıkten sonra bır tavada yagı kızdırın salcasını kavurun pışen fasulyeye dokun. bır 10 dk oyle kaynasın bıttı afıyet şeker olsun.(banada ılk soylendıgınde oyle şey olurmu yavs dedım kendı kendıme ama ınanın cok guzel oluyor ustelık etsız yaparım et sevmemde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?