Kuru fasulyeniz pistikten sonra kabuklari soyuluyormu iste size pratik bir bilgi :)

Ben bilmiyordum teşekkürler :55:

Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basit :27:kendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum :52::27:

Süper bir bilgi vermişsin teşekkürler tivitim :)

Ben de barbunya pişirdim bugün, pişmiş mi diye eşime kontrol ettirdim, o da dediki "o kadar pişmişki içi kaybolmuş, anaa kabukmuş bu sadece" dedi :60: adama kabuğunu yedirmişim :D bundan sonra tuzlu suyla ıslatırım tam yerinde bir paylaşım olmuş.

Ben de barbunya pişirdim bugün, pişmiş mi diye eşime kontrol ettirdim, o da dediki "o kadar pişmişki içi kaybolmuş, anaa kabukmuş bu sadece" dedi :60: adama kabuğunu yedirmişim :D bundan sonra tuzlu suyla ıslatırım tam yerinde bir paylaşım olmuş.

Rica ederim canim :16:

Hahahaha alemsiniz ya :60: Kaybolmus he :52::52:

Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basit :27:kendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum :52::27:

hehehe süper bilgi teşekkürler :)

:) bende bilmiyordum, hiç hoşlanmadığım bir durum üstelik, teşekkürler...

Ben de barbunya pişirdim bugün, pişmiş mi diye eşime kontrol ettirdim, o da dediki "o kadar pişmişki içi kaybolmuş, anaa kabukmuş bu sadece" dedi :KK60: adama kabuğunu yedirmişim :D bundan sonra tuzlu suyla ıslatırım tam yerinde bir paylaşım olmuş.
Koptuuummm . :) :) :)

Her zaman tuzlu ilik suda bekletirim ama yine de kabuklari cikar.Ben de merak ediyorum gercek cozumu.

Bilenler biliyordurda benim gibi bilmeyenler olabilir bende tv den duydum denedim ise yariyor gercekten geleyim sadede cok basit aksamdan islarken tuzda katiyoruz suya bu kadar basit :KK53:kendimi atomu icat etmis gibi hissediyorum :KK52::KK53:
Ay bunu bilmeyen varmıdır ki..... Diyecektim tam.. Bir baktım bende bilmiyormuşum. Güzel bilgi tşkkrlr :)

En son yaptığım kuru fasulye geldi aklıma,ben hiç bu kadar kötü bir kuru görmemiştim.
Yemeğin üstü tamamen kabuktu,faciaydı.
Bilmiyordum,bilgilendirme için teşekkürler denicem.

ama ben islatmam hayatta fasulyelerimi...duduklude hop haslarim...sonra tekrar duduklude yemegimi kurarim,..

Back
X