Günde 1 tane yemenizi tavsiye ederimDaha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?
Aaa bunu bilmiyordum teşekkür ederim, yanlış bir şey yaparız daha kötüye giderGünde 1 tane yemenizi tavsiye ederim
Kürü prolaktin yükseltiyor bilginiz olsun
AynenAaa bunu bilmiyordum teşekkür ederim, yanlış bir şey yaparız daha kötüye gider
Aboo, bazen abartmamak gerekiyormuş demek kiAynen
Yaz ayında birgün oturdum bir tabak dolusu incir yedim buz gibi dolaptan çıkmıştı serin serin
O ay prolaktin 33 çıktı
Aynen herşeyin fazlası zararAboo, bazen abartmamak gerekiyormuş demek ki
Maalesef suyu hiç aramam, bunu alışkanlık halime getirmem gerekiyor. Hareket de yok evden çalıştığım içinAynen herşeyin fazlası zararşize tavsiyem çatlamayı görene kadar 3 litre su ve yürüyüş hareket
Ben.. 3 yıl hamile kalamadım doktorlar yumurtlamamın olmadığını söyledi. Bi gün tesadüf karşıma çıktı aldım hergün aç karnına yedim regl olmuştum yemeye başladığım zaman ve o son reglim oldu.. hamile kaldım çok ilginç oldu bilmiyorum yani 3 yıl hiç korunmamama rağmen gebelik oluşmamıştı..Daha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?
Eminim takıyorsunuzdur çünkü ben de çok takıyorum ama elde var sıfır. Dediğim gibi kuru incir yiyin günde 1 tane ve bol suMaalesef suyu hiç aramam, bunu alışkanlık halime getirmem gerekiyor. Hareket de yok evden çalıştığım içinkürtajdan 4 ay geçti hala tık yok, galiba çok kafama takıyorum
Merhaba canım kuru incir mi yedin kürü mü yaptın acabaBen.. 3 yıl hamile kalamadım doktorlar yumurtlamamın olmadığını söyledi. Bi gün tesadüf karşıma çıktı aldım hergün aç karnına yedim regl olmuştum yemeye başladığım zaman ve o son reglim oldu.. hamile kaldım çok ilginç oldu bilmiyorum yani 3 yıl hiç korunmamama rağmen gebelik oluşmamıştı..
Zeytinyağlı kuru incir kürü yedim canımMerhaba canım kuru incir mi yedin kürü mü yaptın acaba
Anladım canım bende adeti bekliyorum bende başlayayım o halde soğan kürüne mi başlasam buna mı dedim ama neyse bir adet olayımda bakayım duruma göreZeytinyağlı kuru incir kürü yedim canım
Evet kullandım çok şükür hamileyimDaha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?
Adet bitiminde mi başladın canım küreEvet kullandım çok şükür hamileyim
nasıl kullandınız adet bitincemi başladınzEvet kullandım çok şükür hamileyim
Ne aldınızBen.. 3 yıl hamile kalamadım doktorlar yumurtlamamın olmadığını söyledi. Bi gün tesadüf karşıma çıktı aldım hergün aç karnına yedim regl olmuştum yemeye başladığım zaman ve o son reglim oldu.. hamile kaldım çok ilginç oldu bilmiyorum yani 3 yıl hiç korunmamama rağmen gebelik oluşmamıştı..
Canım ile yaradımı sendeDaha önce kuru incir kürü deneyen oldu mu?
Denemedim vallah prolaktini yükseltme sıkıntısı varmış o yüzden denemedim, ateş ölçümüne başlayıp ovülasyon testi yapcam ona göre bakalım nolacak, bu ayda olmazsa doktora gitcemCanım ile yaradımı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?