Canım benim neden çenen düşsün,hamilelik ayrı bir olay,Rabbim kolaylıklar versin
Bn birilerinden birşeyi normal zamanlarda isteyememe,canım çeksin gider alırım veya yapar yerim ama ogluma hamile iken arada bir alışveriş yaptıgım ama arkadaşımın tanıdıgı oldugundan beni tanıyan biri,Allahım köyden turunç kabugu reçeli getirmişler satıyorlar,param yok adam 15 tl dedi(4 yıl evvel)üstümde 5 tl var versem kapora gibi yol param yok,dedim abi beni biliyon bunu alayım yarın veririm olmadı arkadaşımla yollarım dedim
Adam yok dedi,ya abi valla yollarım şu an param yok dedim,olmaz seni tanıyorum ama yinede veremem dedi
Ya 8 aylık hamileyim ben demeye utanıyorum nefis bu Allah kahretsin insana neler yaptırıyor altı üstü 15 tl vermesem sen batmıcan versem ben fakir olmucam dedim
Adam vermedi yinede,ardıma bakamadan gittik arkadaşımla ama aglıyorum resmen,bir reçel için,arkadaşımın eşi geldi hayırdır filan kadın anlattı,adam gitmiş hem saymış hemde almış gelmiş reçeli,ben görgüsüz gibi kapagını açtım orada başladım yemeye
O bakımdan nefis bu canım,çok üzülüyorum böyle durumlarda,tadı agzında bulunsun sevgiler