Dolmalar Sarmalar Kuru Patlıcan Dolması

Elmayı ne etcen canım yaaa bir taneden zarar gelmez,kaçırma bu şöleni

amin canım yaaa çok üzüldüm.. sanada bunu hatırlatmış oldum özür dilerim..
böyle insanlar nasıl hesap verecekler Ya Rabbimm..
yine de Allahım razı gelmemiş onu yemeyi sana nasip etmiş.. oda 15 TL ile zengin olmuştur vicdansız

Ne özrü canım,bazen hatırlayıp karşımızdaki insanların ne hissettiğini anlayabilmek önemli.Bir çocuk görsem yada bir hamiş elimde bir lokma ekmek olsada paylaşırım.Annemi hep çocuklukla hamilelik ne kötü,insanın nefsi bir başka oluyor derdi.Gerçekten öyle,şimdi kendim öğrendim bahçemde turuncumda var her yıl yapıyorum
Adamın zengin olup olmadığınmı bilmem ama vicdanın rahat olmasın demiştim o zamanlar,artık geceleri kabusu oldummu bilmiyorum

ay cnm bnm ya cidden ölçüsüz iyilik yapıyorsun :) yemiş kadar oldum tesekkurler

Kötülükle kim ne elde etmiş canım,iyilik yap denize at hesabı
Ama ben biliyorum ki yaptığım iyilikler karşıma sizler gibi iyi insanlar olarak geri dönüyor,o yüzden evet iyiliğimin ölçüsü yok ama olsun ben senin yerine kiloda alırım yeterki sen tat şu lezzetleri

Kızlar muhabbetinize doyum yok ama benim paşam uyandı seviyorum sizleri Allaha emanetsiniz

ayyyy bunlar ne kadar güzel ve lezzetli gözüküyor canım çekti keşke şimdi olsaydıda yeseydik yanında çaylada güzel oluyo bunlar seyrencim ellerine sağlık

ayyyy bunlar ne kadar güzel ve lezzetli gözüküyor canım çekti keşke şimdi olsaydıda yeseydik yanında çaylada güzel oluyo bunlar seyrencim ellerine sağlık

Patlıcanları yollayım sen yap yiyelim canım,bu aralar çok yogun çalışıyorum

Canım çok istiyor,ama akşamları yapmaya ne halim ne de zamanım var..
Bayrama inşallah yapıcam ve yicem önce kendim yicem hatta :)))

Şimdiden afiyet olsun canım.Bende bu akşam yaptım şimdi dolaba koydum sabah pişireceğim nasipse :)

offfffffffff kuru patlıcan dolması da çok güzel oluyo yahuuuuuu

ellerinize sağlık :) paylaşım için teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…