Bu sanırım saçın yapısıyla alakalı ve sonradan pek değişmiyor.Benim de kuru,bir hafta yıkamasam yağlanmıyor.Ben zeytinyağı ve biradan çok fayda gördüm.Ilık zeytinyağını saç biraz saç diplerine ve saç uçlarına sürmek ve birayla saçı ıslatıp birkaç gün sonra yıkamak saçıma nem kazandıran tek şey oldu.Şampuanlar nemlendirmekten ziyade daha da çok kurutuyor.
kızlar bir de dfn garlı saç maskesi kullanan var mı?o maskeyi 5 dk bekletiyorsunuz sonra duruluyorsunuz yani bir daha şampuanlama yok o yuzden saçı daha yağlı ve yumuşak yapar değil mi?hem de doğal bir ürün o defne yağı da çok iyi ,ben özel şampuan kullanıyorum o da silikon içermediğinden iyice kurutuyor tabi ki elsevele yıkandığında çok daha yumuşak oluyor ve kuru olmuyor o kadar o yuzden yağ bakımı da yapsam şampuanladıktan sonra o etki gidiyor ama dfn garlı maske nin methini de duydum hem de sadece durulanıyor bence etkili olur denemekte fayda var :)
peki bıra bıkaç gun saçında kalınca koku yapmıyor mu? ve gazı kaçmış bıra kullanıyorsun değil mi? benımde saçım dalgalı ve bazı gunler acaip yoluk yoluk oluyor sanırım benımde kuru saçlarım. kimyasal urunlerde çok yaglandırıyor yapıştırıyor
Evet biranın ağzı açık bir iki gün beklenince asidi kaçmış oluyor,öyle kullanıyorum.Yok koku yapmadı bende hi.,zaten dışarı çıkınca havadan dağılıp gidiyor kokusu iyice.Sürdükten bir iki gün sonra da yıkıyorum,saç kremi kullanmuş gibi oluyor banyoda,birbirine karışmıyor hiç ve nemli oluyor.Benim saçım çok kuru bana bile faydası oldu.
Rica ederim.Ben birayı sürüp topluyorum hep evdeyken,yıkayana kadar hiç açmıyorum.Sende toplayıp ellememeyi denemeye çalış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?