Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru saç :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Merhaba saçımda boya,perma vs hiçbir uygulama yok fakat saçlarım çok kuru. Hatta yıkandıktan sonra uçlarını çektiğimde çatır çatır elime saar geliyor. Önerilerinizi bekliyorum..

Hindistan cevizi yağı,argan yağı duş yaptıktan sonra duş sırasında da şampuandan sonra sac kremini ihmal etmemeniz iyi gelebilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saç kremi her dusta kullaniyorum ama hindistan cevizi yagini ve argan yagini hangi sekilde kullanmami onerirsiniz ?

Saç kremi her dusta kullaniyorum ama hindistan cevizi yagini ve argan yagini hangi sekilde kullanmami onerirsiniz ?

hındıstan cevızı yagını banyodan bıkac saat once argan yagını banyodan sonra:13:

Çeşitli saç bakım yağları kullanabilirsin bunlar uzun süreli zamanlarda sonuçlar verir. Anında yumuşaklık istiyorsan saç maskelerini deneyebilirsin.
Yves Rocherdeki yıpranmış saçlar için olan saç maskesi ile watsons'ın ballı veya avakadolu saç maskesini şiddetle öneriyorum:)

Merhaba saçımda boya,perma vs hiçbir uygulama yok fakat saçlarım çok kuru. Hatta yıkandıktan sonra uçlarını çektiğimde çatır çatır elime saar geliyor. Önerilerinizi bekliyorum..

Serum ,ve maske şart

Benim saclarim da kupkurudur. Boyasizken de öyleydi boyadim actirdim filan iyice kurudu. Maske bakim filan iyi ama ben en çok loreal mucize yagi sevdim. Banyo sonrasi hafif nemli sacima bi iki damla Isil Isil parlayan nemli saçlar oluyo ve kolay taraniyor. Ben çok memnunum ama alirsan dikkat et bi fistan fazlası çok geliyor yagli gibi duruyor sonra.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes çok memnun fakat ben avokadolu maskesini aldım pek etki ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Saçımda çok tutmadığımdan oolabilir sanırım

Herkes çok memnun fakat ben avokadolu maskesini aldım pek etki ettiğini düşünmüyorum açıkçası. Saçımda çok tutmadığımdan oolabilir sanırım
Bende çok tutmuyordum. Ama yumuşacık yapıyordu benimkileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…