Keratin bakım düşünmeniz çok mantıklı. Çünkü sizinki boyadan, röfleden oryalden yıpranmış sanırım. Hem yağlar sadece geçici bir bakım yaparlar. Sürekli tekrarlamak lazım. Fakat keratinbotox sisteminde sadece keratin bakım yapılmış olur ve de saç toparlayınca uygulama da sonlandırılır. O yüzden keratin bakım önce yapılır, netice alınınca yağlarla bakım yapılr.Ayy ilaç gibi geldiniz vallahiii :)) Benimkisi boyadan düzleştiriciden vs maalesefhindistan cevizi yağını 2 ayda toplamda 5 ya da 6 kez kullandım, gece sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum evet eskiye oranla biraz daha düzelme ama çok değil. Ben de artık son çare keratin bakımını düşünüyordum. Yalnız bakımdan sonra nasıl şampuan kullanmalıyım bilmiyorum. Bir de saçlarımın dipleri aşırı sönük, yani basık duruyor ne yapsam da çare yok. Bu da keratin bakımla düzelir mi ki?
Güzlim size verdiği markayı inceledim. Maalesef güzel bir ürün ama geçici tedavi sunuyor. Kullanımı bıraktığınız anda saçlar eski haline döneceği kesin. Ona o kadar para vereceğinize aynı parayı Liquid Keratin Botox sistemine verin sürün kurtulun üstelik %100 natural sistem. Kalıcılığı da sürekli... keratinbakim sitesinden de keratinbotox sitesinden de ben tüm bilgilere ulaştım. Alın ve bayrama sağlıklı saçlarla giriş yapın derim. Kocaman öptüm.Ben kuaföre yaptıracaktım öğrenci olunca uygun fiyatlı burada çok bilinen bi kuaförden buldum. Ama kullandığı marka alix spa (hatta kendisi aliks spa yazdı ama yanlış yazdı heralde öyle bi marka yok) imiş heralde ucuz bi ürün bilemedim. Bugün konusunu açacağım hatta :)
morfose un beyazını dene canım..Canım teşekkür ederimmorfose'u kullandım ama o da pek işe yaramadı aşırı bi kuruluk var. Sanırım yediklerim içtiklerimle alakalı. Biraz da demir eksikliğim var. Vitamin de kullanmıyorum kilo yapıyor. Kaldım iki arada bir derede, puf :) En son çare keratin yüklemesi yaptırmak galiba. Yola gelmeyecek başka türlü bu asi saçlar belliki :))
h.cevizi yağı için de lifeconunkini kullan..Yok canım 1 aydır kullanıyorum mecitefendi markasının ama ı ıhh bana mısın demiyorhatta bugün maya maskesi de yaptım ama inadım inat diyor... Ama morfose'un beyaz olanını da tavsiye ediyorlar bi de onu deneyeyim belki o işe yarar
Ayy kıyamam yaaBen bir yer buldum keratin bakım için, Davines marka kullanıyor, sevgili Kılıçbalığı'nın da önerdiği markalardan biri zaten. Çok yıpranmış halde saçlarım, hatta affınıza sığınarak öküz demek istiyorum ben o kuaföre çünkü saçımı yakmış, yaktığı yer de kopmuş, 1 sene önce fark ettim. İnanın 1 senedir o yaktığı yer 1cm ya uzadı ya uzamadı. Haram olsun verdiğim tüm paralar.
uzamaz canım yanık varsa saçta o saç uzamaz anca böyle yöntemlerle normalde uzaması gereken miktarda uzamasını sağlayabilirsin yani hızlı uzatma hayal olur.. ben de şimdi gidip bütün yanıklarımı kestireceğim karar verdim.. zaten sağlıklı saç uzayana kadar topluyorum başka birşey yapamıyorumne anlamı var o zaman dedim.. birazdan gideceğim kuaföre hadi bakalım..Ben bir yer buldum keratin bakım için, Davines marka kullanıyor, sevgili Kılıçbalığı'nın da önerdiği markalardan biri zaten. Çok yıpranmış halde saçlarım, hatta affınıza sığınarak öküz demek istiyorum ben o kuaföre çünkü saçımı yakmış, yaktığı yer de kopmuş, 1 sene önce fark ettim. İnanın 1 senedir o yaktığı yer 1cm ya uzadı ya uzamadı. Haram olsun verdiğim tüm paralar.
Kiddycim, yanık ama nasıl anlatayım, saçın görünen üst kısmında değil, aralardan yakmış, çok şükür bakınca görünmüyor, fönde ve boyada ortaya çıkıyor. Bir tutam saç serçe parmağım kadaruzamaz canım yanık varsa saçta o saç uzamaz anca böyle yöntemlerle normalde uzaması gereken miktarda uzamasını sağlayabilirsin yani hızlı uzatma hayal olur.. ben de şimdi gidip bütün yanıklarımı kestireceğim karar verdim.. zaten sağlıklı saç uzayana kadar topluyorum başka birşey yapamıyorumne anlamı var o zaman dedim.. birazdan gideceğim kuaföre hadi bakalım..
o kısım uzamayacak o zaman.. ben gittim kestirdim valla şu an 1 karış saçım kaldı.. hala da yanık var bir 3 parmak kadar ama onu da uzayınca kestireceğim ve tamamen kurtulacağım artık.. ondan sonra hızlı hızlı uzar zaten..Kiddycim, yanık ama nasıl anlatayım, saçın görünen üst kısmında değil, aralardan yakmış, çok şükür bakınca görünmüyor, fönde ve boyada ortaya çıkıyor. Bir tutam saç serçe parmağım kadarSadece kesim mi yaptırdın? Sağlıkla uzasınlar.
Keratin bakıma güveniyorum artık, gıdım gıdım uzamasını sağlar belkio kısım uzamayacak o zaman.. ben gittim kestirdim valla şu an 1 karış saçım kaldı.. hala da yanık var bir 3 parmak kadar ama onu da uzayınca kestireceğim ve tamamen kurtulacağım artık.. ondan sonra hızlı hızlı uzar zaten..
Aynen kestirmeden kurtulamıyoruz bu yanıklardan bi türlü ben de kestirip öyle keratin bakım yaptıracağımo kısım uzamayacak o zaman.. ben gittim kestirdim valla şu an 1 karış saçım kaldı.. hala da yanık var bir 3 parmak kadar ama onu da uzayınca kestireceğim ve tamamen kurtulacağım artık.. ondan sonra hızlı hızlı uzar zaten..
umarım işine yarar canım.. ne kadar seansı?kiddyy bakımımı yaptırdım bugün, Davines marka ile. Kadın sürerken "resmen sünger gibi çekiyor saçınız, çok kurumuş demek" dedi, ki saçımın sadece ıslak haline görmüştü o bayan; atıp tutma değil yani söylediği. Şimdilik 15 günde bir, 2-3 kereden sonra ayda 1 olacak.
Kuaförde salon sahibinin şu tavrı hoşuma gitti, bana kullandığı ürünü gösterdi ve "ister bana gelin, ister kendiniz yapın ama muhakkak keratin bakım yapın" dedi. Çok umutluyum, inş. olur.
50 tl, saçım uzun değil, ama uzun olsa da 50 olacakmış. Bana has indirim değil, zaten yeni gitmeye başladım.umarım işine yarar canım.. ne kadar seansı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?