Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Saçlar yardım (Fotoğraflı)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Keratin bakım düşünmeniz çok mantıklı. Çünkü sizinki boyadan, röfleden oryalden yıpranmış sanırım. Hem yağlar sadece geçici bir bakım yaparlar. Sürekli tekrarlamak lazım. Fakat keratinbotox sisteminde sadece keratin bakım yapılmış olur ve de saç toparlayınca uygulama da sonlandırılır. O yüzden keratin bakım önce yapılır, netice alınınca yağlarla bakım yapılr.

Şampuan konusuna gelince, zaten Keratin serum saça yüklenince özel keratin şampuanı, keratin maskesi, keratin kremi vs var. Tabi ki, keratin kombinasyonunu tam kullanmak en mantıklısıdır. Tabi siz bana mutlaka adres soracaksınız ama buada adres vermek yasak mı değil mi bilemiyorum. O yüzden sadece markasını söyleyebilirim; LIQUID KERATIN SAÇ BOTOX ya da keratibakim olarak hatırlıyorum...

Bir de keratin bakım yağı kullanmasını da tavsiye ederim. Tabi bunlar size biraz maliyet getirir ama paranız da boşa gtmez..menun kalırsınız. Güvenli ve etkili ürünler.

SRCC arkadaşım, yazdıklarımdan anlamadığınız yer varsa sorun. Çünkü kullanımda hata keratin bakımının verimiini azaltabilir. Bir de face book ta bir yazı okudum siz de bakabilirsiniz. ''Röfleden, oryalden, boyadan yanan saçlar'' yazınca karşıma çıkmıştı.

Ben kuaföre yaptıracaktım öğrenci olunca uygun fiyatlı burada çok bilinen bi kuaförden buldum. Ama kullandığı marka alix spa (hatta kendisi aliks spa yazdı ama yanlış yazdı heralde öyle bi marka yok) imiş heralde ucuz bi ürün bilemedim. Bugün konusunu açacağım hatta :)

Güzlim size verdiği markayı inceledim. Maalesef güzel bir ürün ama geçici tedavi sunuyor. Kullanımı bıraktığınız anda saçlar eski haline döneceği kesin. Ona o kadar para vereceğinize aynı parayı Liquid Keratin Botox sistemine verin sürün kurtulun üstelik %100 natural sistem. Kalıcılığı da sürekli... keratinbakim sitesinden de keratinbotox sitesinden de ben tüm bilgilere ulaştım. Alın ve bayrama sağlıklı saçlarla giriş yapın derim. Kocaman öptüm.

morfose un beyazını dene canım..
h.cevizi yağı için de lifeconunkini kullan..

O Ozge Can kullanıcısına güvenmeyin arkadaşlar belli ki reklam amaçlı açılmış üyelik... keratin yüklemesinden başka yorumu yok..

Ben de artık böyle düşünüyorum hangi konuya yazarsa yazsın belli bi markanınkini verip sadece keratin bakımdan söz etmiş...

Hindistan cevizi yarım kavanoz kaldı bitsin hemen değiştireceğim pek etkisi olmadı.. Birde baharatlı bi kokusu var aman Allah'ım ya....

Ben bir yer buldum keratin bakım için, Davines marka kullanıyor, sevgili Kılıçbalığı'nın da önerdiği markalardan biri zaten. Çok yıpranmış halde saçlarım, hatta affınıza sığınarak öküz demek istiyorum ben o kuaföre çünkü saçımı yakmış, yaktığı yer de kopmuş, 1 sene önce fark ettim. İnanın 1 senedir o yaktığı yer 1cm ya uzadı ya uzamadı. Haram olsun verdiğim tüm paralar.

Ayy kıyamam yaa her kuaförede yaptırmamak gerekiyormuş demekki... Uzaması için sinemaki kürünü tavsiye ederim. 2 yıl önce ekim kasım gibi saçlarım 7-8 cm koptu bir kaç kısımdan. Yanmış... Sonra baktım uzamıyor da sinameki kürünü denedim uzaması biraz daha arttı.. Yalnız ben de saç dökülmesi yapıyor bu kür fazla kullanamadım. Bi de yapısını inceltti ne alakaysa Ama sizde belki işe yarar. Bide soğan suyu diyorlar bi deneyin isterseniz

uzamaz canım yanık varsa saçta o saç uzamaz anca böyle yöntemlerle normalde uzaması gereken miktarda uzamasını sağlayabilirsin yani hızlı uzatma hayal olur.. ben de şimdi gidip bütün yanıklarımı kestireceğim karar verdim.. zaten sağlıklı saç uzayana kadar topluyorum başka birşey yapamıyorumne anlamı var o zaman dedim.. birazdan gideceğim kuaföre hadi bakalım..

Kiddycim, yanık ama nasıl anlatayım, saçın görünen üst kısmında değil, aralardan yakmış, çok şükür bakınca görünmüyor, fönde ve boyada ortaya çıkıyor. Bir tutam saç serçe parmağım kadar Sadece kesim mi yaptırdın? Sağlıkla uzasınlar.

o kısım uzamayacak o zaman.. ben gittim kestirdim valla şu an 1 karış saçım kaldı.. hala da yanık var bir 3 parmak kadar ama onu da uzayınca kestireceğim ve tamamen kurtulacağım artık.. ondan sonra hızlı hızlı uzar zaten..

Keratin bakıma güveniyorum artık, gıdım gıdım uzamasını sağlar belki

Aynen kestirmeden kurtulamıyoruz bu yanıklardan bi türlü ben de kestirip öyle keratin bakım yaptıracağım

kiddyy bakımımı yaptırdım bugün, Davines marka ile. Kadın sürerken "resmen sünger gibi çekiyor saçınız, çok kurumuş demek" dedi, ki saçımın sadece ıslak haline görmüştü o bayan; atıp tutma değil yani söylediği. Şimdilik 15 günde bir, 2-3 kereden sonra ayda 1 olacak.
Kuaförde salon sahibinin şu tavrı hoşuma gitti, bana kullandığı ürünü gösterdi ve "ister bana gelin, ister kendiniz yapın ama muhakkak keratin bakım yapın" dedi. Çok umutluyum, inş. olur.

umarım işine yarar canım.. ne kadar seansı?

Annem kerassu diye bir sey kullaniyo baya memnun bi arastirin isterseniz. Keratinli sampuan olarakta guzel bi sey bulunca bilgilendirirseniz sevinirim kizlaar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…