Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kuru Saçlar yardım (Fotoğraflı)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim de saçlarım seninki gibiydi. Ama şimdi yumuşacık ve canlılar. Benim önerim şampuan saç kremi ve bilimum kimyasal içeren hiç bir şeyi saçına sürme. Ben böyle yaparak sorunumu çözdüm.

Annem kerassu diye bir sey kullaniyo baya memnun bi arastirin isterseniz. Keratinli sampuan olarakta guzel bi sey bulunca bilgilendirirseniz sevinirim kizlaar :)
Urban care'in kahverengi serisi var ben bakım kremini kullanıyorum yumuşatıyor ama

Benim de saçlarım seninki gibiydi. Ama şimdi yumuşacık ve canlılar. Benim önerim şampuan saç kremi ve bilimum kimyasal içeren hiç bir şeyi saçına sürme. Ben böyle yaparak sorunumu çözdüm.
Evet sanırım artık kimyasalı düzleştiriciyi vs bırakmak gerek ama çok zor ve uzun bi süreç olacak

merhaba. mesajı yazalı baya zaman olmuş ama ben yeni okuyorum. keratin bakımını nasıl ve hangi markayı kullanarak yapabilirim. yardımcı olabilir misin ?

merhaba. mesajı yazalı baya zaman olmuş ama ben yeni okuyorum. keratin bakımını nasıl ve hangi markayı kullanarak yapabilirim. yardımcı olabilir misin ?
O kişi reklam nedeniyle ceza aldı, sattığı ürünün adını vermeden reklam yapıyordu sürekli. Hep de saç konularına yazıyordu, es geçiniz yani.

O kişi reklam nedeniyle ceza aldı, sattığı ürünün adını vermeden reklam yapıyordu sürekli. Hep de saç konularına yazıyordu, es geçiniz yani.
evet bende yazdıktan sonra farkettim :) iyi reklam yapmış ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…