- Konu Sahibi asigimkralime
-
O benim işte mafoldumbenmafoldumben Hem de en kötü şekilde yaşayanlardanım..7 gün 24 saat toprak gibi bir suratla geziyorum öyle ki artık insanlarla görüşürken öpmekten kaçınıyorlar kuruluk yüzünden:gitme:
Ne denedimse boş çıktı kullanmadığım ilaç,nemlendirici gitmediğim doktor kalmadı.Artık para biriktiriyorum Clinique ürünlerinden denicem karar verdim.O da olmazsa artık kaderim dicem oturucam aşağı:sinifsinif:
bnmde yanaklarım çok kuru t bölgem de yağlıya dönük. givenchy ürünlerini kullanıorum. çok memnunum.
selam canim benim de t bolgemde biraz yaglilik var ozellikle burnumda ve bundan dolayi siyah noktalarda var :gitme: sende var mi. varsa eger kurtulabildin mi hihoyyyt
selam canim benimde kuruluk sorunum vardi pul pul dokulur du. her zaman degil ama arada bir yogurt maskesi yaptim. ve niveanin visage nemlendirici kullandim memnun kaldim.ve canim avene gunes kemi kullaniyorum oda gunesten iyi korudugu icin kurulugu muda azalatti.suan bir kuruluk yok cildim yumusak. olumunekankayizsmile
Ayrıca yanaklarımdaki kızarıklıklarda gitmiyo......
selam canım böyle kimse cevap vermeyince çok sinir oluyor insan çok haklısın.Benim cildimde kuru fakat çok fazla değil tabi.Kışın daha çok kuruyor.Ben bir kaç aydır zeytintağlı beyaz sabun kullanıyorum doğal olanını tabi.Ve cildimde kuruluk kalmadı.Cildimi güzel nemlendiriyor.Önceden sabunla yıkayınca gerilen yüzüm bu sabunla yıkayınca hiç gerilme yapmadı.yumuşacık.İstersen bir dene derim canım.Belki faydasını görürsün.Benimde anlaımda küçük küçük sivilce gib bişey oluyor bazen oluyor bazen olmuyor nasıl meydana geliyor bende şaşıyorum.kendiliğinden geçiyor.
bende anlamıyorum regl den diyorum ama regl olmadanda çıkıyooo
kuru kuru yaaa sabun hiç yüzüme gitmiyo ama denemekte yarar var zeytin yagı oldugu için krem olarak ne kullanıyorsun canım cildine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?