kuru ve hassas ciltlerin paylasim alani

canımm bugün dr a gittim durumumu anlattım
çok bi soru yok dedi sadece nemlenmesi gerek dedi
yada beni başından savmak için dedi :D
bana la Roche Posay diye
ancak böle ürünlerle destek verebilirsin dedi destekleyici ürünler filan al dedi gidip bakıcam artık
yaa bide bişi sorcam krem dışında neler kullanıyorsun yani temizleme maske
bide yasa göre işlem uygulamak gerek

la roche posay ı bende duydum ve kullananlar çok memnun.Ben 23 yaşındayım.Ve geçen yıl niveanın temizleme kremini ve toniğini almıştım;(kuru ve hassas ciltler için olanını) önceleri düzenli kullandım sonra bıraktım hala duruyor bitmedi.Niye bıraktın dersen kozmetik olduğu için.ama yine de arada bir kullanıyorum özellikle aşırı makyaj yaptığımda.Güzel temizliyor bunu hissediyorum.Ama bunun ilerki yıllarda yapcağı olumsuz etkiyi düşününce bıraktım.Dermokozmetik olmasını istiyorum o yüzden araştırıyorum hangisi alayım.

maske olarak da arada bir yoğurt maskesi yapıyor cildimin nemlenmesine iyi geliyor.Bir kaşık yoğurt ile birkaç damla limon suyu sıkıyorum.cildime uyguluyorum.kuruyunca önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorum.Çok güzel yapıyor.Tabi göz çevrene sürme.Peeling hiç yapmadım.yapmak istiyorum ama hangi malzemelerle yapayım hala karar veremedim.Çünkü bir çok şçenek var.Hangisi yararlı bilmiyorum.Sen yaptın mı peeeling ve ne kullandın?

Bende gitmiştim geçen yıl cilt doktoruna çillerim vardı onu için.Çillerim için avene güneş kremini verdi.+50. cilt temizleme ürünleri olarak ne tavisye edersiniz dedim.Cildin de ne var ki dedi.Tertemiz pürürzsüz dedi.Şimdiden gerek yok dedi.birşey yok cildinde dedi.Yanlızca sabun ile yıka dedi.Bende yıllardır dove sabun kullanmıştım bana yine onu önerdi.Bende son birkaç aya kadar onu kulllandım.bu aralar dediğim gibi zeytinyağlı sabunu kullnıyorum.

vichy almayı düşünüyorum ama kararsızım.Sen ne kullanıyorsun ? biraz uzun yazdım ama sana yardımcı olabilmişimdir inşallah.a.s.

la roche posay ı bende duydum ve kullananlar çok memnun.Ben 23 yaşındayım.Ve geçen yıl niveanın temizleme kremini ve toniğini almıştım;(kuru ve hassas ciltler için olanını) önceleri düzenli kullandım sonra bıraktım hala duruyor bitmedi.Niye bıraktın dersen kozmetik olduğu için.ama yine de arada bir kullanıyorum özellikle aşırı makyaj yaptığımda.Güzel temizliyor bunu hissediyorum.Ama bunun ilerki yıllarda yapcağı olumsuz etkiyi düşününce bıraktım.Dermokozmetik olmasını istiyorum o yüzden araştırıyorum hangisi alayım.

maske olarak da arada bir yoğurt maskesi yapıyor cildimin nemlenmesine iyi geliyor.Bir kaşık yoğurt ile birkaç damla limon suyu sıkıyorum.cildime uyguluyorum.kuruyunca önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorum.Çok güzel yapıyor.Tabi göz çevrene sürme.Peeling hiç yapmadım.yapmak istiyorum ama hangi malzemelerle yapayım hala karar veremedim.Çünkü bir çok şçenek var.Hangisi yararlı bilmiyorum.Sen yaptın mı peeeling ve ne kullandın?

Bende gitmiştim geçen yıl cilt doktoruna çillerim vardı onu için.Çillerim için avene güneş kremini verdi.+50. cilt temizleme ürünleri olarak ne tavisye edersiniz dedim.Cildin de ne var ki dedi.Tertemiz pürürzsüz dedi.Şimdiden gerek yok dedi.birşey yok cildinde dedi.Yanlızca sabun ile yıka dedi.Bende yıllardır dove sabun kullanmıştım bana yine onu önerdi.Bende son birkaç aya kadar onu kulllandım.bu aralar dediğim gibi zeytinyağlı sabunu kullnıyorum.

vichy almayı düşünüyorum ama kararsızım.Sen ne kullanıyorsun ? biraz uzun yazdım ama sana yardımcı olabilmişimdir inşallah.a.s.

canımm bende dermokozmetik bi ürün kullandım bunuda dr tavsiye etmişti adı felil diye bişi ama bunuda dr a satış yapmak için gelen (tanıtım amaçlı) bi ürün bundan önce bioderma kullandım memnun kalmadım dr demişti ki işte yüzünü kurutur biodermanın termal suyu demşti ama çok güzel temizliyordu
insanın yüzünden simsiyah çıkıyor nerdeyse birde bu dr yüzünü gül suyuyla temizle demişti tmm ürün güzel ama yetmedi ne ince çizgilerim gitti ne kızarıklarım sedece nemlendirdi şuanda kararsızım acaba dewam mı etsen çünkü sadece 1 kez kullandım yoksa la roche yi mi alsam
ufffffffffff ya cildimi bozmaktan korkuyorum sonuçta kimyasal şeyler var ama dermokozmetiklerde sonuçta kimyasal işlemlerden geçiyor her nekadar dogal denilsede
ne yapıcaz bilmiyorum her dr farklı şeyler söylüyorlar
napıcaz canım yaaaa......:1no2:
verdigin tarifler içinm tşk ederim ben neler yazmışındır neler ama bi sor uyguluyormusun hayır biraz tembelim ama peeling olarak 1 kaç kez zeytin yagı bir tutam şeker, tuz ve bir iki damlada limon süper olmuştu :))
yüzün acayip parlak ve yumuşak oluyo
birde tuzsuz tereyagı ile bal sür ister tek tek istersen ikisini bir karıştır maske gibi 20 dk beklet yıka nemlendiriyor bunlar denediklerim
bu yogurt maskesi temizleme içinmi ne kadar süreyle uyguluyorsun
ve hala kafam karışık
dermokozmetik dewam mı cildime zarar vermeme olasılıgı ne
yoksa la rocheye mi geçsem yaşımız çok genç ilerde çok sorun yaşarmıyız biz ne zamana kadar böle krek kullanıcaz
biliyorum çok yazdımda ama çok doluyum bu konuda...........

canımm bende dermokozmetik bi ürün kullandım bunuda dr tavsiye etmişti adı felil diye bişi ama bunuda dr a satış yapmak için gelen (tanıtım amaçlı) bi ürün bundan önce bioderma kullandım memnun kalmadım dr demişti ki işte yüzünü kurutur biodermanın termal suyu demşti ama çok güzel temizliyordu
insanın yüzünden simsiyah çıkıyor nerdeyse birde bu dr yüzünü gül suyuyla temizle demişti tmm ürün güzel ama yetmedi ne ince çizgilerim gitti ne kızarıklarım sedece nemlendirdi şuanda kararsızım acaba dewam mı etsen çünkü sadece 1 kez kullandım yoksa la roche yi mi alsam
ufffffffffff ya cildimi bozmaktan korkuyorum sonuçta kimyasal şeyler var ama dermokozmetiklerde sonuçta kimyasal işlemlerden geçiyor her nekadar dogal denilsede
ne yapıcaz bilmiyorum her dr farklı şeyler söylüyorlar
napıcaz canım yaaaa......:1no2:
verdigin tarifler içinm tşk ederim ben neler yazmışındır neler ama bi sor uyguluyormusun hayır biraz tembelim ama peeling olarak 1 kaç kez zeytin yagı bir tutam şeker, tuz ve bir iki damlada limon süper olmuştu :))
yüzün acayip parlak ve yumuşak oluyo
birde tuzsuz tereyagı ile bal sür ister tek tek istersen ikisini bir karıştır maske gibi 20 dk beklet yıka nemlendiriyor bunlar denediklerim
bu yogurt maskesi temizleme içinmi ne kadar süreyle uyguluyorsun
ve hala kafam karışık
dermokozmetik dewam mı cildime zarar vermeme olasılıgı ne
yoksa la rocheye mi geçsem yaşımız çok genç ilerde çok sorun yaşarmıyız biz ne zamana kadar böle krek kullanıcaz
biliyorum çok yazdımda ama çok doluyum bu konuda...........

dediğin gibi canım her doktor bişeyler söylüyor bende henüz bir türlü karar veremiyorum ne yapayım diye.Annem bana hep kızar cildinle falza oynama ne var diye.Yaşımız şuan genç olduğu için çok falza etkili ürünler kullanmamak lazım.çünkü cildimiz henüz tazeyken yıpratabilir.Aslında öyle çok dataya da gerek yok.Hfata da 3-4 defa taz temilkik yapsak arada bir maske ve peeeling yapsak,menlendiricimizide hergün kullansak ne olucak ki.Sık sık yaparak cildi alıştırmmak lazım.aklıma gelirse banyodan sonra yapıyorum ama herzaman değil,1 ay sonra yaptığım bile oluyor.

birde canım ben avon satıyorum onda da var ürünler ama güvenemiyorum işte senin bunun hakkında bir bilgin var mı?

dediğin gibi canım her doktor bişeyler söylüyor bende henüz bir türlü karar veremiyorum ne yapayım diye.Annem bana hep kızar cildinle falza oynama ne var diye.Yaşımız şuan genç olduğu için çok falza etkili ürünler kullanmamak lazım.çünkü cildimiz henüz tazeyken yıpratabilir.Aslında öyle çok dataya da gerek yok.Hfata da 3-4 defa taz temilkik yapsak arada bir maske ve peeeling yapsak,menlendiricimizide hergün kullansak ne olucak ki.Sık sık yaparak cildi alıştırmmak lazım.aklıma gelirse banyodan sonra yapıyorum ama herzaman değil,1 ay sonra yaptığım bile oluyor.

birde canım ben avon satıyorum onda da var ürünler ama güvenemiyorum işte senin bunun hakkında bir bilgin var mı?

sakınnnnn avon kullanma benim yüzümü mahvetti
onun yüzünden cildimde tüylenmeler olduu
kesinlikle derim kesinliklee
biz bildigimizi yapalım emin ol daha masumdur ama avonn kötükedihüso
dedigin gibi nemlendirici ve yanında temizleme sütü ve aradad bitkisel temizlil ve nem maskesi bize en uygunu şuanda yapmamız gereken genç cildimize en uygun ve kaliteli kremi bulmaktır
zeten neyi kafana takarsan bi sorun çıkıyo bende yüzümle çok oynarım incelerde incelerim offfffffffffffff ne zaman bırakacaksam ugraşmayı

slm kızlar..benimcildim bi ara çok kötü olmuştu kafayı yeme derecesindeydim artık..zeytın yaglı sabunla yıkıyordum hep ama dahada kuruttu böle pul pull insanlar acıodu halıme...oderece yani..bide cildim çokk hassas bi krem sürsem heme sivilce çıkıo..cildim kuru ama sivilce çıkıo anlayamadım gitti..ben çareyi sirkeli su buharında buldum.. yarım litre suya kahwe fincanı sireke elma sirkesi..kaynayınca yüzümü tutardım buharına..5_10 dk.daha bu su ile cildimi silerdim..siyah nokta we siwilceye iyi gelio..biraz kızarıo sakın korkmayın hassas olduğu için cilt..1 saat içinde geçio..lekelerede birebir..şimdi cildim daha iyi..bikaç siwilce çıktı elim durmaz benim sıktım:( şimdi lekesiyle uğraşıorum..:((((acık uzunca oldu ama isterseniz deneyin..öpüyorum çokk..

bol bol su için ve kayısı çekirdeği yağı kullanın.sakın kayısı yağı almayın iyice kurutur mahveder.ama kayısı çekirdeği yağı yoğun ve kokusuzdur.annem kuru cildi için hep kullanır çok memnun.doktor tavsiye etmişti.

Benim de cildim çok kuru.Özellikle bacaklarım kuruluktan kaşınıyor ve pul pul dökülüyordu.Ürederm Lipo &10 kullanmaya başladım.Dökülme falan kalmadı çok iyi geldi bana :)
mrbb doktorr banada bunu verdii fakat içinde üre olduu için ve cildim hassas olduu için kullanmadım açıkcası beyaz tenliyim cabuk kızarıyorum kuru ve yüzümde kırmızı pütürtülr varr ii geliyor mu gerçekten hangi açıdan memnun kaldın ?????? :59:yüzüme sürmeye korkuyorum çünküüü

kızlar bildiğiniz doğal bir nemlendirici krem var mı gündüz sürmem içi.cildim çok kuru.piyasada cok ürün var eczanelerde ticaret peşinde lütfen olaya bi el atar mısınız :43:

slm kızlar benimd belli bi dönem cildim aynen sizinki gibi oluyo ve şuanda tamda bu dönemdeyim göz altım burnum dudak çevrem ve yanağımın üst kısımları pul pul dudaklarımın kenarları soyuluyor falan cildimi temizlemeye bıraktım 2 haftadan beri doğru düzgün yüz kremi alamadım iki günden beri sadece badem yağı sürüyorum o bile yakıyor ne sürsem yakıyor yani kapatıcı kullanıyorum morluklardan dolayı pul pul iğrenç duruyor kısa zamanda geçer inş bende para biriktirip clinique ürünlerinden almak istiyorum yaşım 22 bu arada ve benim hala güneş kremim yok alsam iyi olacak suna duman kayanın hassas ciltler için nemlendirici formülü var bir patates bir salatalı bir elmayı rendeleyip sularını karıştırıp yüze sürüyoruz ben bugün yapıcam...

benimde cildim malesef kuru :( en çok bakım isteyen cilt tipi kremsiz yapamıyorum hem yüzüm hem vücudum aşırı kuru. Güneşe asla koruyucu faktörlü nemlendiricinizi sürmeden çıkmayın benden size tavsiye :)

Back
X