- Konu Sahibi asigimkralime
canımm bugün dr a gittim durumumu anlattım
çok bi soru yok dedi sadece nemlenmesi gerek dedi
yada beni başından savmak için dedi
bana la Roche Posay diye
ancak böle ürünlerle destek verebilirsin dedi destekleyici ürünler filan al dedi gidip bakıcam artık
yaa bide bişi sorcam krem dışında neler kullanıyorsun yani temizleme maske
bide yasa göre işlem uygulamak gerek
la roche posay ı bende duydum ve kullananlar çok memnun.Ben 23 yaşındayım.Ve geçen yıl niveanın temizleme kremini ve toniğini almıştım;(kuru ve hassas ciltler için olanını) önceleri düzenli kullandım sonra bıraktım hala duruyor bitmedi.Niye bıraktın dersen kozmetik olduğu için.ama yine de arada bir kullanıyorum özellikle aşırı makyaj yaptığımda.Güzel temizliyor bunu hissediyorum.Ama bunun ilerki yıllarda yapcağı olumsuz etkiyi düşününce bıraktım.Dermokozmetik olmasını istiyorum o yüzden araştırıyorum hangisi alayım.
maske olarak da arada bir yoğurt maskesi yapıyor cildimin nemlenmesine iyi geliyor.Bir kaşık yoğurt ile birkaç damla limon suyu sıkıyorum.cildime uyguluyorum.kuruyunca önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorum.Çok güzel yapıyor.Tabi göz çevrene sürme.Peeling hiç yapmadım.yapmak istiyorum ama hangi malzemelerle yapayım hala karar veremedim.Çünkü bir çok şçenek var.Hangisi yararlı bilmiyorum.Sen yaptın mı peeeling ve ne kullandın?
Bende gitmiştim geçen yıl cilt doktoruna çillerim vardı onu için.Çillerim için avene güneş kremini verdi.+50. cilt temizleme ürünleri olarak ne tavisye edersiniz dedim.Cildin de ne var ki dedi.Tertemiz pürürzsüz dedi.Şimdiden gerek yok dedi.birşey yok cildinde dedi.Yanlızca sabun ile yıka dedi.Bende yıllardır dove sabun kullanmıştım bana yine onu önerdi.Bende son birkaç aya kadar onu kulllandım.bu aralar dediğim gibi zeytinyağlı sabunu kullnıyorum.
vichy almayı düşünüyorum ama kararsızım.Sen ne kullanıyorsun ? biraz uzun yazdım ama sana yardımcı olabilmişimdir inşallah.a.s.