Şampuan ve Saç Kremleri Kuru ve mat saçlara en iyi gelen şampuan?

Şampuanım pahalı olduğu ve netten siparişle geldiği için bir süre farklı şampuana geçmek istedim, forumları okudum ve bioblasta karar kıldım. Bitkisel falan fena değil gibi geldi ama 1.5 ay oldu sanırım kullanalı saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru iğrenç bi hal aldı. Yıkadıkça uçları daha da keçeleşti,matlaştı; yıkamasam dipleri yağlandıkça yağlandı. En sonunda kendi şampuanıma döndüm 2. haftamdayım ve oh be dünya varmış, neden bırakmışım. Öyle güzel parlıyorlar ki sırf bu parlaklık için bile alırım.Bir daha başka şampuan kullanmak asla:20:

Şampuanım pahalı olduğu ve netten siparişle geldiği için bir süre farklı şampuana geçmek istedim, forumları okudum ve bioblasta karar kıldım. Bitkisel falan fena değil gibi geldi ama 1.5 ay oldu sanırım kullanalı saçlarımın dipleri yağlı, uçları kuru iğrenç bi hal aldı. Yıkadıkça uçları daha da keçeleşti,matlaştı; yıkamasam dipleri yağlandıkça yağlandı. En sonunda kendi şampuanıma döndüm 2. haftamdayım ve oh be dünya varmış, neden bırakmışım. Öyle güzel parlıyorlar ki sırf bu parlaklık için bile alırım.Bir daha başka şampuan kullanmak asla:20:

bioblas bioxin alamayanlar için bioxin i üreten firmanın üretimi sanırım
bioxin işe yaramamıştı bioblas hiç yaramaz
bunların istenen saçlar dökülmesin istenmeyen tüyler azalsın diye çıkardıkları ürünler bende zerre işe yaramadı
bugüne kadar dediğim gibi kendisi organik olmasa da (organik/ekolojik olmayan ürün pek kullanmamaya çalışırım) bir tek organix ten biraz sonuç aldım
bunun dışında saç kalitesinin herhangi birşeyle değişeceğine inanmıyorum,saçlar diğer şeyler gibi gen meselesi
kuru ve matsa ne yaparsan yap kuru ve mat kalır
bazılarının saçları pırıl pırıldır ne saçlarına dikkat eder ne yediğine içtiğine
fosur fosur sigara da içer ama o saçlar hiç değişmez yine de pırıl pırıldır
kaldı ki içeriği nerdeyse tamamen kimyasallardan oluşan ve bol reklamı verilen şampuanlar nasıl saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlayabilir ki üzerine içeriği yazmışlar 7 satır kimyasal var hele adı M harfiyle başlayan upuzun kelime olan bir kimyasal madde var ki alzaymır'a sebep olduğu bulunmuş
ekolojik / organik ürünlerden kurutmayan bir tane bulmalı

Son düzenleme:

bu bitkisel şampuanların hepsinde saçları kurutma gibi bir eğilim var,tecrübeyle sabittir.heleb bioxin,bioblas vs vs bu tür şampuanlar bana hep para tuzağı gibi geliyor.çünkü mesela saçları dökülen insanlara,yer yer kellik sorunu yaşayanlara yaptıkları şey umut ticareti..Ben bitkisel şampuan kullanmaya başladım başlayalı saçlarım parlaklığını yitirip kuru hale geldi mesela.şampuanı değiştirdim,bu konuyu açtığım günden sonra farklı şeyler denemeye başladım.şuan saçlarım çok daha güzel.burdaki tavsiyeler ışığında bahsi geçen ürünleri de alıcam.bu arada senin tekrar döndüğün kendi şampuanın hangisi?

Son düzenleme:
bioblas bioxin alamayanlar için bioxin i üreten firmanın üretimi sanırım
bioxin işe yaramamıştı bioblas hiç yaramaz
bunların istenen saçlar dökülmesin istenmeyen tüyler azalsın diye çıkardıkları ürünler bende zerre işe yaramadı
bugüne kadar dediğim gibi kendisi organik olmasa da (organik/ekolojik olmayan ürün pek kullanmamaya çalışırım) bir tek organix ten biraz sonuç aldım
bunun dışında saç kalitesinin herhangi birşeyle değişeceğine inanmıyorum,saçlar diğer şeyler gibi gen meselesi
kuru ve matsa ne yaparsan yap kuru ve mat kalır
bazılarının saçları pırıl pırıldır ne saçlarına dikkat eder ne yediğine içtiğine
fosur fosur sigara da içer ama o saçlar hiç değişmez yine de pırıl pırıldır
kaldı ki içeriği nerdeyse tamamen kimyasallardan oluşan ve bol reklamı verilen şampuanlar nasıl saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlayabilir ki üzerine içeriği yazmışlar 7 satır kimyasal var hele adı M harfiyle başlayan upuzun kelime olan bir kimyasal madde var ki alzaymır'a sebep olduğu bulunmuş
ekolojik / organik ürünlerden kurutmayan bir tane bulmalı

boyamakitabı ben öyle düşünmüyorum.yani tamam genetiksel bir yapısı olabilir ama değişebilen bir yapı bu.saçı değiştirmek elimizde. eğer senin dediğin gibi olsa benim doğuştan sürekli yağlı olan saçlarım 24 yaşına gelince kuru yapıya geçmezdi öyle değil mi? veya saçları kuru ,saman gibi olan kişilerin saçları düzelmezdi. ama öyle değil,bakımla her şeyin çözümü var..

boyamakitabı ben öyle düşünmüyorum.yani tamam genetiksel bir yapısı olabilir ama değişebilen bir yapı bu.saçı değiştirmek elimizde. eğer senin dediğin gibi olsa benim doğuştan sürekli yağlı olan saçlarım 24 yaşına gelince kuru yapıya geçmezdi öyle değil mi? veya saçları kuru ,saman gibi olan kişilerin saçları düzelmezdi. ama öyle değil,bakımla her şeyin çözümü var..

bilmem
malum bayanız
ömrümüz
-mat sönük saçları canlandırmak
-saç dökülmesini durdumak
-istenmeyen tüyleri azaltmak
-selülitlerden kurtulmak
gibi şeylere çare aramakla geçiyor
ben hiç birine çare bulamadım
saç mezoterapisi gibi radikal uygulamalar ( kafan kan içinde kalıyor çünkü) faydalı olsa da, uygulamayı bırakınca zaten dökülmediği zamanı telafi ediyor saçlar
tüyler için lazer epilasyon biraz çözüm oldu ama zararlarını bilmem
selülite hiç çare yok
bunlar gibi şeyler işte
kremler sabunlar şampuanlar uygulamalar
dünya para ve zaman gidiyor
ben sadece tecrübelerimi paylaştım
sen de haklı olabilirsin
kusura bakma canım

bu bitkisel şampuanların hepsinde saçları kurutma gibi bir eğilim var,tecrübeyle sabittir.heleb bioxin,bioblas vs vs bu tür şampuanlar bana hep para tuzağı gibi geliyor.çünkü mesela saçları dökülen insanlara,yer yer kellik sorunu yaşayanlara yaptıkları şey umut ticareti..Ben bitkisel şampuan kullanmaya başladım başlayalı saçlarım parlaklığını yitirip kuru hale geldi mesela.şampuanı değiştirdim,bu konuyu açtığım günden sonra farklı şeyler denemeye başladım.şuan saçlarım çok daha güzel.burdaki tavsiyeler ışığında bahsi geçen ürünleri de alıcam.bu arada senin tekrar döndüğün kendi şampuanın hangisi?

bitkiler müthiş kurutur
saça saç dökülmesine saç derisine vs iyi gelir diye bitkisel kitaplarda yazan ısırgan papatya lavanta ve benzeri bitkiler saçta yağ bırakmaz
ben iyi paralarla aldığım bir çok bitkisel organik şampuanı bulaşık deterjanı olarak kullandım
çok güzel yağ çözüyor
gıcır gıcır oldu tabaklar :)
tv'de reklamı çıkan şampuanları kullanmayı bırakalı yıllar oldu zaten
diş macunlarını da
sabunları da
ve deterjanları da tabi ki

bitkiler müthiş kurutur
saça saç dökülmesine saç derisine vs iyi gelir diye bitkisel kitaplarda yazan ısırgan papatya lavanta ve benzeri bitkiler saçta yağ bırakmaz
ben iyi paralarla aldığım bir çok bitkisel organik şampuanı bulaşık deterjanı olarak kullandım
çok güzel yağ çözüyor
gıcır gıcır oldu tabaklar :)
tv'de reklamı çıkan şampuanları kullanmayı bırakalı yıllar oldu zaten
diş macunlarını da
sabunları da
ve deterjanları da tabi ki
ne güzel yazmışsın :1:

Saçlarım sürekli boyamaktan ve açıcı kullanmaktan dolayı uçları çok kuru ve tiftik tiftik. Bütün şampuanları denedim. Hiç biri ekstra bir yumuşaklık ve fayda sağlamadı. En sonunda BC bonacure miracle oil şampuan ve yağı kullanmaya başladım. Saçlarımı boyamaya başladığmdan beri ilk defa bu kadar yumuşak ve parlak. Biraz pahalı ve ulaşılması zor ama kesinlikle harikaa. :21:

Saçlarım çok kuru,düzleştirmediğim veya fön çektirmediğim zamanlarda tabiri caizse saman gibi.Benle aynı sorunu yaşayıp da kullandığı şampuanla düzelme yaşayanlar var mı?Varsa hangi şampuanı kullandınız bilmek isterim...

Yıllardır çözüm bulamadığım tek sorundu saçlarımdaki çatallaşma, dökülme, saçımın yapışması ve az olması.. 2 ay öncesine kadar nano hair adında bi şampuanla tanıştım:) Saçıma çözüm araştırırken www.nanohairorjinal.com sitesinde karşılaştığım şampuana tabiki inanmadım:D ama konu saç olunca ürün denemek kaçınılmaz oluyor:) verdim siparişi başladım kullanmaya ve bırakmamak üzere sahiplendim:d Denemini tavsiye ederim..

en iyisi gliss keratin bakımı. ben daha ilk kullandığımda farkettm farkını. taranmayan saçım su gibi oldu:51:

Çok uzun süre elidorun turuncusunu yıpranmış saçlara özel olan şampuan ve saç kremini kullandım.
Saçlarım çok kalın telli, kuru ve çok gür :nazar:
Baştan iyi gelmişti ama sonradan nedense çatır çatır olmaya başladı saçlarım, bi yerde uzun süre aynı şampuanı kullanmakta iyi değilmiş gibi bi yazı okumuştum. Ne derece doğru bilmiyorum .
Şuanda orflime 'nin bademli şampuanı ve saç kremini aldım kokusu da çok hoş. Daha şampuanı uygularken farkı hissettim, akıcı oldu saçlarım. Sevdim bunu :12:

Back
X