- Konu Sahibi fataldanger
saçlarım çok kuru... sürekli boyuyorum mecbur beyazlarım o kadar kalın ki 1 hafta sonra akıyor boya.... tüleriyor... kırılıyor... bana bi tavsiye :26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle durumda bence bi sac derisi analizi yaptirman mantikli olur bence belki de medikal sampuan kullanman gerekir sac derinde bi problem olabilir birde sey dene hakiki zeytin yagi ile diplerine masaj yap tum sacina uygula bikac saat bekle yika fayda edebilir sac derin yumusar nemlenir o pulluklar kaybolur bikere bende de olmustu pul pul dokuluyordu kepek degil baska bisiydi zeytin yagini tavsiye etmisti bi tanidigimiz duzeldi sonra dahada olmadi sende dene istersen belki faydasini gorursun ama goremezsen eger dedigim gibi mutlaka bi analiz yaptir.Kizlar benimde saclarim cok kuru ve sac derimde cok kuru sac derim pul pul dokuluyo bu loreal elseve in mucizeci yagini begendigim icin bide onun sampuanini aldim cunku herkes saci yaglandiriyor falan demis bende benimkinide biraz yaglandirsin diye aldim ama saclarim daha da beter oldu cok kurudu ve sac derim suan daha fazla pul pul dokuluyo