kurulmayan sofra sorunu:(

şu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor... sözlendiğim insana bahsettim.. başta tepki gösterdi.. bilirisiniz erkekler suçlamalardan hiç hoşlanmazlar. ona anlaması ve bana bu konuda yardım etmesi gerektiğini söylediğimde bana söylediği eğer anneme ben o gün ısrar etseydim akşam yemeğini de yapmazdı bir dahaki günlerde sitenin yemeğinide... birde şöyle bir durum var kadın biz gtmeden önce tam bir hafta boyunca deli gibi ew temizledi hemde temiz ewi...

Niye sizde evdemiydiniz ?
Ne biliyorsunuz evin ne derece temiz olduğunu
Ki kim olsa zaten temizler bu o kişinin düzeni ile alakalı
Önemli olan sizin ailenizi şuanda mahçup etmesi çok çok ayıp
ERKEKLER suçlamalardan hoşlanmaz doğru ama bu suçlama değil tamamen haklı bir gerekçe
Yaşanmış ve bitmiş

şu an zaten kimsenin gönlü yok annemin sürekli söylediği sen istiyorsun seviyorsun belki ama sana değer vermezler.. ben sana sahip çıkıcak insanlar göremedim diyor... sözlendiğim insana bahsettim.. başta tepki gösterdi.. bilirisiniz erkekler suçlamalardan hiç hoşlanmazlar. ona anlaması ve bana bu konuda yardım etmesi gerektiğini söylediğimde bana söylediği eğer anneme ben o gün ısrar etseydim akşam yemeğini de yapmazdı bir dahaki günlerde sitenin yemeğinide... birde şöyle bir durum var kadın biz gtmeden önce tam bir hafta boyunca deli gibi ew temizledi hemde temiz ewi...
Lutfetmis. Siz gelmesiniz pislik içinde oturacakmis sanki. Kusura bakmayın ben buram buram bencillik kokusu alıyorum iyi düşünüp tartin.

Yani dünürleri yani kız tarafı gidiyor
Birdefa nişanlınız olacak beyin anne baba bak kusursuz olsun diyip üstünde durması ilgilenmesi gerekiyordu

annemdende bunları duydum sürekli.. sanki yan komşu geliyormuş gibi kimse bizi önemsememiş nişanlında kimseye tek kelime etmemiş dedi... kızlar annem ne dese boğazımda düğümlendi kaldı cvp bile veremedim::(((

aynısını annemde söyledi... zaten giitiğimiz insan sayısı 6 kişi ne olmuş fazladan 6 kişiye daha yapsaydı diye:KK43: yani şu an öyle mutsuz ve düşünceliyimki:KK43:( sözlüme olayı anlattım ona göre hata var evet ama bu kadar büyütülcek bir hata değil.. sonuçta hiç bir kusurları olmamış sohbet edilmiş muhabbet edilmiş.. tatlı dil yeterliymiş gibi şeyler söyledi..

Armut dibine düşer.

Israr etse diğer günlerde mi yapmazmış sitenin yemeğini??
Bu nasıl adam ya şimdiden anacı arkadaşım sana kolay gelsin.

Yemek falan neyse de gerçekten nişanlım ailesinden de anlayışsız. Sonuçta annesi demiş istersen o lira yapıyım ama sitede satış yapamazsın diye. Nişanlım siteyi seçmiş. Kırıcı olan da bu

annemdende bunları duydum sürekli.. sanki yan komşu geliyormuş gibi kimse bizi önemsememiş nişanlında kimseye tek kelime etmemiş dedi... kızlar annem ne dese boğazımda düğümlendi kaldı cvp bile veremedim::KK43:((

E peki şuanda ne düşünüyorsunuz ?
Aileniz şuanda ilk izlenim olarak nekadar önemsenmediğini anladı
Şimdi anne olarak acabaları çoğalacak eminim
Sizde iyi düşünün ince eleyin sık dokuyun derim

Lutfetmis. Siz gelmesiniz pislik içinde oturacakmis sanki. Kusura bakmayın ben buram buram bencillik kokusu alıyorum iyi düşünüp tartin.

şöyle söyleyim hayatımda bu kadar zor bir durumda kalmadım.. annesine o kadar kızgınımki neden nişanlımı böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmış:(( nişanlımın anne ve babası 10 yıl önce ayrılmış ewde baba rolünü üstlenip herşeyle ilgilenen insan nişanlım.. annesi ayrılılklarından sonra pskolojik olarak çok yıprandım bahanesiyle bu benim düşüncemn tabi nişanlıma hiç bi konuda destek olmamış.. aralarında sıkı bir sevgide göremiyorum..sadece nişanlımda hissettiğim annemden bişey isticeğime aç kalayım mantığı

selamlar bayanlar,

geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktı:KK43: şu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil..:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm:KK43:
onlarda size gelirse aynisinida siz yapin gorsunler ne oldugunu

kaç kişi gittiniz, onlar kaç kişi karşıladı?

bu da önemli, çok fazla kişiye yemek yapmak yerine ikram tabağı hazırlamak kolay gelmiş olabilir.
herkes marifetli değil diyeceğim de, kadının işi yemek yapmakmış ya. ona göre yemek çocuk oyuncağıdır herhalde.

Onceden bal kaymak yedirip icirip dugunden sonra dunurlerinin yuzlerine bakmayaninida gorduk,sizinkilerde en bastan yapmamislar oynamamislar en azindan,belki dusunememislerdir tabak falandami koymadilar cayin yanina ne bileyim bunlar bence sorun olmamali

şöyle söyleyim hayatımda bu kadar zor bir durumda kalmadım.. annesine o kadar kızgınımki neden nişanlımı böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmış:KK43:( nişanlımın anne ve babası 10 yıl önce ayrılmış ewde baba rolünü üstlenip herşeyle ilgilenen insan nişanlım.. annesi ayrılılklarından sonra pskolojik olarak çok yıprandım bahanesiyle bu benim düşüncemn tabi nişanlıma hiç bi konuda destek olmamış.. aralarında sıkı bir sevgide göremiyorum..sadece nişanlımda hissettiğim annemden bişey isticeğime aç kalayım mantığı
Ama annesi nişanlınıza ya siteye yemek yaparım ya dünürlere demiş. O da siteyi seçmiş. Suçun büyüğü nişanlında. Eğer nişanlın bir bahaneyle sizi dışarı çıkartıp yemek yedirseydi, evdeki durum için de özür dileseydi bu kadar üzülmezdiniz.

E peki şuanda ne düşünüyorsunuz ?
Aileniz şuanda ilk izlenim olarak nekadar önemsenmediğini anladı
Şimdi anne olarak acabaları çoğalacak eminim
Sizde iyi düşünün ince eleyin sık dokuyun derim
ailemin içi şu anda zaten hiç rahat değil.. ben sonuçta sewiyorum neyi nasıl düşünüp napayım bilmiyorumki:(

biz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Yuh bunu da söylemiş yani :KK57: o zaman iyi niyet aranacak bir durum kalmamış misli ile cevap verirdim ben olsam. Bir bardak çay koymam o kaynananın önüne bir daha.
Ve evlerine de ailemi götürdüğüm ilk ve Son gün olur o.
Terbiyesiz kadın nolcak

Onceden bal kaymak yedirip icirip dugunden sonra dunurlerinin yuzlerine bakmayaninida gorduk,sizinkilerde en bastan yapmamislar oynamamislar en azindan,belki dusunememislerdir tabak falandami koymadilar cayin yanina ne bileyim bunlar bence sorun olmamali

e bir tabak vardı elbette ama açıkcası dalga geçer gibi birgün önceden pişirilmiş buz gibi yiyeceklerle dolu bir tabak :( aslında elbette insanın ewinde ne varsa onu ikram eder bizimkilerin istediği kuzu sarma değildi bunu çok iyi biliyorum.. ama uzak bir mesefaden gelinnip bu kadar zayıf bir karşılama sadece ben sewdiğim için tanışılan bir aile için zayıf kaldı

Back
X