kurulmayan sofra sorunu:(

evet doğru hatırlamışınız fakat konumuzun şu anda o konuyla bağlantılı bir kısmı yok.. şu anda beklediğim yardım farklı şekilde
nasıl farklı bir şekilde?diğer konunuzda da çocukların durumunu falan sora sora bulmuştuk,konu açıldıüğındaki konu kv nizdi.anneniz yine tedirgin olmuştu,seni istemiyorlar sanırım kızım dememiş miydi?
yani kökeni öenmli bence böyle konularda.kv bu davranaışından sonra bana da sizi istemiyor gibi gözüktü.hatta nişanlınız da çok uygun bir aday gibi gelmedi.

Arkadaşlara katılıyorum yani ilk defa evine gidiyorsunuz insan biraz özenir....

Ailede görgüsüzlük var belli ki. Misafire nasıl davranılır bilmiyorlar. İstediği kadar titiz olsun misafiri ağırlayamıyorsa.. Biz aynı şehirde olduğumuz halde hısımlar gelceği zaman bile derdine düşüyoruz ne yapsak diye.

evet doğru hatırlamışınız fakat konumuzun şu anda o konuyla bağlantılı bir kısmı yok.. şu anda beklediğim yardım farklı şekilde

Evet bende baktım konunuza, ne yazık ki bağlantısı mutlaka vardır.
Canım çok iyi düşün bence.. bu işler zor.
Bende bu tür şeyleri sorun etmemiştim. Anlatmak istemiyorum pek buna benzer şeyler yaşadım.
Neticede 2. de bitti..

nasıl farklı bir şekilde?diğer konunuzda da çocukların durumunu falan sora sora bulmuştuk,konu açıldıüğındaki konu kv nizdi.anneniz yine tedirgin olmuştu,seni istemiyorlar sanırım kızım dememiş miydi?
yani kökeni öenmli bence böyle konularda.kv bu davranaışından sonra bana da sizi istemiyor gibi gözüktü.hatta nişanlınız da çok uygun bir aday gibi gelmedi.

bunu açıkca hissetsem gerçekten arkama bile bakmadan herşeyi sonlandırırım fakat öyle birşey varsada bunu böyle kendi içlerinde bana belli etmeden yapmaları çok tuhafıma gider..

Evet bende baktım konunuza, ne yazık ki bağlantısı mutlaka vardır.
Canım çok iyi düşün bence.. bu işler zor.
Bende bu tür şeyleri sorun etmemiştim. Anlatmak istemiyorum pek buna benzer şeyler yaşadım.
Neticede 2. de bitti..

yapma ya :((( ben nasıl öngörüde bulunucam bu işi nasıl kimse üzülmeden atlatıcam şaşırdımm...

Aynen öyle. Hadi yapamadı fazlasinı diyelim ki 1 hafta önceden haberleşilmiş,birde yemek denmiş adına,bu devirde zor değil yani 2 ceşit yemek yapmak. Herşeyin hazırı var,kolayı var,ıspanağın bile yıkanmışı,mantarın dahi doğranmışı var,ki bu kadin hep yemek yapıyor eli hizlıdır. İstese yapardı. Ayıp olan misafire yemek denmesi zaten,çaya gelin deseydi ,yenilir gidilirdi,kimsede demezdi az vs diye. Sonuçta 1 hafta öncede bu kadın bu işi yapıyordu,belliydi yani müsait olup olmayacağı.
Bence sözlüsü de tuhaf, tek kayınvalide değil ( ki o gelini istemiyomuş zaten sanırım )
Sözlüsü ne sormuş ne kendi çabalamış, git hazır al gel yani atla deve değil

bunu açıkca hissetsem gerçekten arkama bile bakmadan herşeyi sonlandırırım fakat öyle birşey varsada bunu böyle kendi içlerinde bana belli etmeden yapmaları çok tuhafıma gider..
belki kesin bir dille istemiyor değil ancak öenmesmiyor diyelim biz ona.kadının zaten 2.e vliliği bekar oğlumu bulmuş,daha ne yapayım ben modunda olabilir.

çocuklarını bırakan bir anneye ne söylesem az...sana herşey müstehak beni, banlayın atın bu siteden ama sna yazıklar olsun git oranı buranı estetik yaptır çocukların anasız büyüsün...

kimsenin kimseyi düşünceleri yüzünden banlıyacağı yok fakat inanın bu konulara girmek beni yoruyor burda.. saygı duyuyrm size bence rahatsz oluyorsanız konularımla ilgilenmeyebilirisiniz strese gerek yok...

Daha nasıl belli edecekler. Daha ilk gitmenizde bunu yapmışlar
Sen görmek istersen görünüyor da,
bu kadar ince elemeyim diye düşünüyorsun, hallolur diyorsun ama bu görgü, saygı, bunlar çok önemli
Daha düğün eşya vs.. olacak bunları gözlemleyeceksin o zaman..
kötü insanlar demiyoruz ama sana uygun değil demek istiyorum ben açıkcası

belki kesin bir dille istemiyor değil ancak öenmesmiyor diyelim biz ona.kadının zaten 2.e vliliği bekar oğlumu bulmuş,daha ne yapayım ben modunda olabilir.

böyle bir moda girmesine de gerek yok sonuçta ondan yapıcağı 2 tencere yemek dışında hiç bir beklentisi olmayn bir oğlu var

kimsenin kimseyi düşünceleri yüzünden banlıyacağı yok fakat inanın bu konulara girmek beni yoruyor burda.. saygı duyuyrm size bence rahatsz oluyorsanız konularımla ilgilenmeyebilirisiniz strese gerek yok...
naparsan yap mutlu olamayacaksın çocuklarının vebali üzerinde...

böyle bir moda girmesine de gerek yok sonuçta ondan yapıcağı 2 tencere yemek dışında hiç bir beklentisi olmayn bir oğlu var
bu hareketi bir arkadaşım yapsaydı yani yemeğe çağırıp bir açıklama bile yapmadan sofra kurmayıp buyur etmeseydi,bir daha asla görüşmezdim.ki siz ilk defa evlerine gelen gelin aadayısınız ve yalnız değilsiniz ailece geliyorsunuz.uursamazlıktan başka birşey değil.
ayrıca svgilinize de suç yüklemiyorsunuz hiç.asıl suçlu o bence.böyle bir saygısızlık kendi nişanlsıının aileisne yapılyıor.yaptırmamalıydı.

Back
X