kurulmayan sofra sorunu:(

bu kadın çocukları var 2 tane babalarına bırakıyor orasına burasına estetik yaptırıyor yavrucakları bırakıp aklı havalarda herkes anne olamıyor işte...
Maddi durum aklıma gelmişti ama estetik diyorsun estetiğe para bulan evlatlarına da bakabilirdi..

bu kadın konu sahibi çocukları var 2 tane babalarına bırakıyor orasına burasına estetik yaptırıyor yavrucakları bırakıp aklı havalarda herkes anne olamıyor işte...

Gerçek hayatta tanıyormuş gibi yazdınız. Belki anladığınız gibi bir durum yok ortada hemen harcamayın isterseniz.
Parası vardır yaptırıyodur. Ne var bunda

kayınvalidenizin oğluna böyle bir seçenek sunup kararı ona bırakması bile saçma...
bu gibi konularda ilk intibaa çok önemli bnu bilmeyecek kadar cahil değildir sanırım...
nişanlınız erkek olduğu için böyle şeylerden anlamıyor olabilir ama annesi onu yönlendirmeliydi bence...
bu vesileyle kayınvalideyle ileriye dönük nasıl bir mesafe kuracağınızı anlamışsınızdır umarım...
ayrılmak için geçerli bir neden değil bence tabii nişanlnız gerçekten mahçup olduysa...
annenizin gönlünü almak konusundada bi arkadaşn dediği gibi nişanlnız ailenizi bir yemeğe götürüp o gün olanlar için özür dileyebilir...hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah...

Maddi durum aklıma gelmişti ama estetik diyorsun estetiğe para bulan evlatlarına da bakabilirdi..

ahhh bayanlar gerçekten konuyu saptırmakta üstümüze yok mümkünse sadece konuyla ilgili yardımcı olacaklar cvp verebilirse bugünki sorunuma çözüm bulabilicem çünkü diğerleri için zaten yardım beklentim yok çok teşekkür ederim..

ne yazıkki sormak zorunda kaldım.. çünkü dönüş yolunda o kadar üzüldümki:( annesi çok titiz bir kadın sanırım.. bence masa kurmak falan onun gözünde büyüdü

Ona titiz mi denir üşengeç mi?
Ne olursa olsun ilk defa gitmişsinz birde sehırler arası inşan ufak tefek bir şeyler hazırlar.yarım elma gonul alma ;)

kayınvalidenizin oğluna böyle bir seçenek sunup kararı ona bırakması bile saçma...
bu gibi konularda ilk intibaa çok önemli bnu bilmeyecek kadar cahil değildir sanırım...
nişanlınız erkek olduğu için böyle şeylerden anlamıyor olabilir ama annesi onu yönlendirmeliydi bence...
bu vesileyle kayınvalideyle ileriye dönük nasıl bir mesafe kuracağınızı anlamışsınızdır umarım...
ayrılmak için geçerli bir neden değil bence tabii nişanlnız gerçekten mahçup olduysa...
annenizin gönlünü almak konusundada bi arkadaşn dediği gibi nişanlnız ailenizi bir yemeğe götürüp o gün olanlar için özür dileyebilir...hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah...

teşekkür ederimm... şu anda nişanlım benden annemi arayıp mahcup olduğunu hafta içi konuşmak için gelmek istediğini söylememi istedi ama bilemiyorum doğrumu olur..

Hayır annesi yapamıyor sa bir yemeğe çıkarır insan yani.benim kayinvalidem o konuda çok tecrubeli.evde yapamaz.hizmet edemez.calisan kadınmis yillarca.sehir dışından misafiri gelince onları alır dışarda iyi bir restoranda karınlarını doyurur.evde de çayını kahvesini yapar.

Yani sizinki de 1 aksami birsey sonuçta.annede suç var ama en çok suç da sozlunuzde.insan bir ağırlamak mı kv KPin geliyor ya.ayip yani.annesi de o günlük siteye yemek yapmasın.

Ay ne bileyim ya.bence bekleyin .başka bir kac konuda daha böyle onemsemezlik olursa o zaman düşünün ayrılmayı.cunku aileniz de istememiş galiba bu olaydan sonra.sizin aklınız karışmış.

ilk önce sorduğumda masa yeterli olmaz daha kalabalık olmayan bir akşamda yemek verişriz dedi.. sonra masayı açsak nasıl sığcaktı gibi bişey dedi.. yani ben neresinden tutsam elimde kaldı... dönüş yolu bana bitmek bilmedi ki bizde yan komşu gelse bile babamın huyudur sofra açar... ben bu adamın nasıl içini rahatlatayım :KK43:(

bahane bunlar,6 kişi gitmişsiniz,onlar kalabalık olsa bile varsa aile büyüğü iki üç kişi oturur masaya yine kurulurdu.ramazanda 20 kişiye aynı anda iftar sofrası kurulduğu oluyor ki ezanla birlikte yemek yeniyor,yer olmasa bile sırayla oturulurdu.hadi onu geçtim,tabakta ikramlık olacaksa zeytinyağlılar, salatalar,dolma falan yine ikram edilebilinirdi.siz hayat boyu bu aileyle haşır neşir olacaksınız,nişanlınızda bu terbiye ile büyümüş,ileride sinir harbi yaşatırlar size.

ahhh bayanlar gerçekten konuyu saptırmakta üstümüze yok mümkünse sadece konuyla ilgili yardımcı olacaklar cvp verebilirse bugünki sorunuma çözüm bulabilicem çünkü diğerleri için zaten yardım beklentim yok çok teşekkür ederim..
Ben konuna yeterince yorum yapmıştım
Ama bilsem yapmazdım
Diğerleri için beklentin yoksa tüüü sana , insan kedisine üzülüyor sen evlatların için 'diğerleri için beklentim yok' diyorsun
Estetik yaptırırken birazda vicdan eklet bi yerlerine mümkünse

Gerçek hayatta tanıyormuş gibi yazdınız. Belki anladığınız gibi bir durum yok ortada hemen harcamayın isterseniz.
Parası vardır yaptırıyodur. Ne var bunda

bu konuda zaten gerçekten fazlasıyla hayatımı yorularak geçirdim.. sonuçta kocayada kaçmıyorum bayanlar tüm ailem sülalem bana destek tekrar yuva kurmam adına ve ayrıca emin olun sizlerden bile daha fazla ben ve benden sonra çocukları düşünen bir ailem ve çevrem ve babaları var bu konuda sizleri rahatlatma derdine düşmücem fakat öyle anne böyle anne bilmemne anne gibi yorumlar için şikayetci olacağımı bilmenizi isterim karşınızdaki bir anne ve yadığınız cümlelere dikkat edin mümkünse varsa herhangi bir eleştirinizde başka bir konum olursa bununla ilgili orada yine saygılı bir şekilde dile getirelebilir... yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum lütfen tekrar konumu kapatmak zorunda kalmak istemiyorumm sizlere ve buraya saygımdan dolayı sizlerden fikir alma çabası içindeyim...

bu yapılan bir yanlışı söyleme bu yardım değil bu ayıp bu insanlık dışı

teşekkür ederimm... şu anda nişanlım benden annemi arayıp mahcup olduğunu hafta içi konuşmak için gelmek istediğini söylememi istedi ama bilemiyorum doğrumu olur..

Sadece nişanlınız değil, annesi ile ailece özür dilemeliler.

Hatta görümce de.

Görümce ne yaptı o gün?

bu konuda zaten gerçekten fazlasıyla hayatımı yorularak geçirdim.. sonuçta kocayada kaçmıyorum bayanlar tüm ailem sülalem bana destek tekrar yuva kurmam adına ve ayrıca emin olun sizlerden bile daha fazla ben ve benden sonra çocukları düşünen bir ailem ve çevrem ve babaları var bu konuda sizleri rahatlatma derdine düşmücem fakat öyle anne böyle anne bilmemne anne gibi yorumlar için şikayetci olacağımı bilmenizi isterim karşınızdaki bir anne ve yadığınız cümlelere dikkat edin mümkünse varsa herhangi bir eleştirinizde başka bir konum olursa bununla ilgili orada yine saygılı bir şekilde dile getirelebilir... yeterince açıklayıcı olduğumu düşünüyorum lütfen tekrar konumu kapatmak zorunda kalmak istemiyorumm sizlere ve buraya saygımdan dolayı sizlerden fikir alma çabası içindeyim...
sen konu açma zaten yaaa ayrıca kimseninki anne sevgisi gibi olamaz...

Ben konuna yeterince yorum yapmıştım
Ama bilsem yapmazdım
Diğerleri için beklentin yoksa tüüü sana , insan kedisine üzülüyor sen evlatların için 'diğerleri için beklentim yok' diyorsun
Estetik yaptırırken birazda vicdan eklet bi yerlerine mümkünse

konu sahibi ilk eşi ile anlaşamıyor ve boşanma yoluyla ayrılıyorlar.
çocukların velayeti (daha iyi bir hayat yaşamaları için) babaya veriliyor.
konu sahibi istediği zaman görebilmesine rağmen bu aralar dersler dolayısıyla (yani konuyu açtığı zamanlar) 2 haftada bir görüşüyorlar.
konu sahibine göre o noktada çözümlenmemiş sorun yok, bu yüzden yardım beklentim yok diyor o konuyla alakalı.

bence de o başlık altında bu durum çok tartışıldı, bu konuda çok üzerine gitmemek gerekiyor.

Ben zaten bu konuyu açarken babalarına bıraktıgın çocuklarından, 2. evliliğin olacagından bahsetmemene şaşırdım.
Çünkü bunlarda önemsenmemenizin sebepleri olabilecek kadar önemli detaylar.

Son düzenleme:
Back
X