- 28 Ocak 2009
- 34.533
- 58.149
- 1.123
Ne oldu canım.Ara yorumları okuyamadim henüz.3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne oldu canım.Ara yorumları okuyamadim henüz.3 yasinda bir cocugunuz olduktan sonra nasil dusuneceksiniz bakalim, Annesinden ayrilmis 3 yasindaki bir cocugu hatirlayip.
41 mi yorumlarını ara ara görüyorum daha küçük zannetmistim en fazla 29.30.offf sormasan iyiydi 41![]()
Konu sahibi ilk kocasindan bosanmis anlasarak 3 ve 8 yasindaki cocuklarini kocasina birakmis 5 yil once.Ne oldu canım.Ara yorumları okuyamadim henüz.
Saka mi bubiz pazartesi günü plan yaptık cuma akşamı size gelicez diye.. sözlendiğim insan sıcak ev yemekleri satışı yapan bir site açtı.. annesi evde yemek yapıyor saat 2 ye kadar günde 15 adet kadar satış yapıyor.. pazartesiden yapılan bir plan söz konusu ve annesi o gün ona eğer bugün akşam için yemek yaparsam sitede satış yapamazsın birini seçiceksin demiş
Konu sahibi ilk kocasindan bosanmis anlasarak 3 ve 8 yasindaki cocuklarini kocasina birakmis 5 yil once.
Simdi de evlenip baska sehir e tasinacakmis.
Biz mikemmel inneler de buna kizmisiz :)
Ben de ironi yaptim zaten.Hiç mikemmel anne iddiam yok ama hoşumada gitmedi yani, kötü koca iyi baba olsa bile çocuklar daha ana kuzusu ayrıca 5 yıl önce bıraktıysa küçük çocuk nasıl 3 yaşında anlamadım orasını
Çocukta yok vajinamı burnumu göğsümü yaptırayım çöpsüz üzüm olarak evleneyim bu yani benim gördüğüm
Ben de ironi yaptim zaten.
5 yil once 3 yasindaymis. Simdi 8 kucuk olan.
Zaten benim tahammul edemedigim 3 yasindayken birakilmasi. Yoksa simdi biri 13 biri 8 anneye muhtaclik azalmis.
Allah rahmet eylesin.Anneye muhtaçlık azalır mı be canım ben 2 sene önce babamı kaybettim pusulam yok 2 yıldır anne baba başka birşey, hele ki evlenip başka şehre gitmeyi düşünüyomuş, yoksa elbette bosanirsin evlenirsin onda sıkıntı yok ama böylesi bana tuhaf geldi
Her yerimi yaptırayım evleneyim, yok almıyo benim kafam ki ailede istemiyo net, dünürü geç yoldan kim gelse sofra kurulur bizde sorulmaz bile aç mısınız diye,sofra kurulur hadi buyrun denir
İşin en garip yönlerinden biri de çocuklar hayatında o kadar yok ki, kaynana olacak kadın durumundan dolayı kendince tavrını koyarken bile sebep ne diye sorulurken çocukları aklına getirmiyor. Bahsetme ihtiyacı bile hissetmiyor. O kadar yok bu çocuklar.Anneye muhtaçlık azalır mı be canım ben 2 sene önce babamı kaybettim pusulam yok 2 yıldır anne baba başka birşey, hele ki evlenip başka şehre gitmeyi düşünüyomuş, yoksa elbette bosanirsin evlenirsin onda sıkıntı yok ama böylesi bana tuhaf geldi
Her yerimi yaptırayım evleneyim, yok almıyo benim kafam ki ailede istemiyo net, dünürü geç yoldan kim gelse sofra kurulur bizde sorulmaz bile aç mısınız diye,sofra kurulur hadi buyrun denir
Simdi kizdigim ise baska sehire gitmeyi normal bi sey gibi anlatmasi.
Yani sen baska sehire gidince bu cocuklari akraba gibi ayda yilda bir goreceksin. Bir koca icin deger mi?
Bu saatten sonra cocuklar zaten istemez annesiyle yasamak.bence bir koca için değil.. kendisi için de durum böyle.. kocanın var olması olmaması durumu değiştirmiyor.. yapısı böyle ..
konu sahibesi benci bir kadın anladığım kadarıyla.. evlense de evlenmese de o çocukları yanına almak gibi bir derdi yok..
Allah allah ne kadar çirkin laflar bunlar. Çocuklarını imkanı olduğu halde kendi mi terk etmiş? Eger oyleyse soyleyin biz de bilelim
Evet vajina esttigi yaptırıp tek derdi sofra olan kadın linç degil gerçek çocukları Allah kurtarmisKanunun detaylarını biliyor muyuz? Bilmiyoruz o sebeple hemen linç etmesek. Kendi keyfine birakmamistir diye düşünüyorum. İllaki çocuklarını gozetiyordur, seviyordur.
Bu saatten sonra cocuklar zaten istemez annesiyle yasamak.
Ama annelerinin baska sehire tasiniyor olmasi ikinci bir yikim olur.