- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
Mesajiniz bastan sona beddua. Oyle dusunuyorum, demek istemiyorum ama Allah buyuk diyince bedduayi kibarlastirmis olmuyosunuzBen de senin gibilere hastayimm ortada beddua yokken beddua etmis diyenlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajiniz bastan sona beddua. Oyle dusunuyorum, demek istemiyorum ama Allah buyuk diyince bedduayi kibarlastirmis olmuyosunuzBen de senin gibilere hastayimm ortada beddua yokken beddua etmis diyenlere
Hay ağzına sağlık cutemom var iste en iyi bildiğimiz nasıl kimse kabul etmezmis cute un eşi ala babalık yapıyo kabul etmis iste, kimse kabul etmez ne demek
Mesajiniz bastan sona beddua. Oyle dusunuyorum, demek istemiyorum ama Allah buyuk diyince bedduayi kibarlastirmis olmuyosunuz
Eski konunuz ile ilgili zaten yorum yapmıştım o yüzden şimdi burda ki konuyu oraya bağlamak istemiyorum.hatta yorumlara kadar eski konuyu hatırlamadim ilk yazdiklarınıza göre yorum yapıcam yani ilk düşüncelerim.selamlar bayanlar,
geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktışu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil..
ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm
![]()
Sizin konu sahibinin cocugu ilgilendiriyorsa beni de sizin bedduaniz ilgilendirdi,sorun var mi?Inşallah demek istemiyorum dedim beddua etmedim. Ama Allah büyük elbette yanına koymaz dedim. Allah her şeyin en iyisini en dogrusunu bilir anlamında. Beddua rtmedim yani tanimadifim bi insana beddua etmem. Ama beddua yerine gececek en ufak bir kelimem olduysa Allah affetsin.Varsayin ki beddua ettim sizi ne ilgilendiriyor.
Sizin konu sahibinin cocugu ilgilendiriyorsa beni de sizin bedduaniz ilgilendirdi,sorun var mi?
selamlar bayanlar,
geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktışu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil..
![]()
Aa tamam canim sizin ozelinizse ben cikiyim pardonKonu sahibi Allah ve ben arasında kii tekrar yineliyorum BEDDUA ETMEDIM. Siz ne alaka?
Aa tamam canim sizin ozelinizse ben cikiyim pardonte allam ya
yuhhhh!!! dünüre gel!!!!selamlar bayanlar,
![]()
peki bu bir şeyi değiştiriyormu. o çocukların çocuk olmadığınımı gösteriyor3 yasinda bi cocuk yokmus ayrica. Simdi baktim da cocuklar 13ve 8yasindaymis
Cok mu zor bir problem bu? 5 yil once sence kac yasindaydi bu cocuklar?3 yasinda bi cocuk yokmus ayrica. Simdi baktim da cocuklar 13ve 8yasindaymis
küçük 3 büyük 8Cok mu zor bir problem bu? 5 yil once sence kac yasindaydi bu cocuklar?
peki bu bir şeyi değiştiriyormu. o çocukların çocuk olmadığınımı gösteriyor
Yok yahu kotu bi seyden demedim sakinCok mu zor bir problem bu? 5 yil once sence kac yasindaydi bu cocuklar?