kurulmayan sofra sorunu:(

Hay ağzına sağlık cutemom var iste en iyi bildiğimiz nasıl kimse kabul etmezmis cute un eşi ala babalık yapıyo kabul etmis iste, kimse kabul etmez ne demek

İşte anlatılmak istenen sadece bu.
Ama yeni bir evlilik yapacaksa bir anne tüm hesapları yapabilmeli.
Tedbirli olmalı.
Hadi anne suan ki mevcut durumdan memnun.
13 yaşındaki çocuğun aklı eriyordur herseye.
Bir gün çıktı anne ben seni istiyorum senle yaşamak istiyorum dedi, diyemez mi. Diyebilir.
Bunu söyledik, cok düşük bir ihtimal bu dedi.
UtanmaSa inşallah böyle birşey istemez diyecek.
Böyle bişey olabilir mi.
Ben beklerdim ki tabi ki benimle yaşamak isterse yaşayabilir desin.
Yapmasa da desin yani.

Mesajiniz bastan sona beddua. Oyle dusunuyorum, demek istemiyorum ama Allah buyuk diyince bedduayi kibarlastirmis olmuyosunuz

Inşallah demek istemiyorum dedim beddua etmedim. Ama Allah büyük elbette yanına koymaz dedim. Allah her şeyin en iyisini en dogrusunu bilir anlamında. Beddua rtmedim yani tanimadifim bi insana beddua etmem. Ama beddua yerine gececek en ufak bir kelimem olduysa Allah affetsin.Varsayin ki beddua ettim sizi ne ilgilendiriyor.

İddia edildiği gibi çocuklar tehditle, iftirayla alınmış olsaydı bu kadının burada bir tane olsun, sadece bir tane olsun bu çocuklarla ilgili konusu olmaz mıydı? Burnuna, memesine, vajinasına kadar cevap arayan, soru soran, öneri isteyen kadın, çocuklarımı nasıl alabilirim diye sormaz mıydı? Hiç değilse özledim, merak ediyorum diye tek bir mesaj olmaz mıydı?
Çocuklarla ilgili bütün mesajlar sevgiszlik, zorlama akıyor. Çok zorlandığı durumda duygu sömürüsü devreye girmiş ama o bile becerilememiş, iğreti. Hala yok öyle yok böyle. Hıhı kesin öyledir. Kesin zorla alınmıştır çocuklar. Bu sevimli(!) uğraşlar, çocuksuz kadın gibi davranmalar, şehirden kaçmalar hep bundan zaten

selamlar bayanlar,

geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktı:KK43: şu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil..:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm:KK43:
Eski konunuz ile ilgili zaten yorum yapmıştım o yüzden şimdi burda ki konuyu oraya bağlamak istemiyorum.hatta yorumlara kadar eski konuyu hatırlamadim ilk yazdiklarınıza göre yorum yapıcam yani ilk düşüncelerim.

Bir insan nekadar titiz olsa bile ki titiz insan evine misafir gelince hoş ağırlamak gibi bir tasa sahibi olur. Aile sizi kesinlikle istemiyor. Oglumuz istemiş elden gelen bişey yok gelinler bizde hakettiği gibi (onlara göre bunu hakediyor sunuz ) ağırlarız demişler. Hatta bence bir umut böyle ağrılar sak istemedigimizi daha iyi anlar da vazgeçer ler diye düşünmüş ler.

Çünkü en pasaklı kadın da olsa en titiz kadinda olsa evine ilk gelen misafire yemek hazırlar. Hele bu dünür adayı ise.

Cevap verdim diye hatrlıyrm aslında..başından beri söylüyrm henüz baba olmamış bir insandan benim çocuklarıma babalık yapmasını isteyerk böyle bir beklenti içine girerek bu ewliliği yapmıyorum..

bir mesajı daha..
kusura bakma konu sahibi. sen annesin evlenirken evleneceğin adama tam tersi sen bu çocukları kabul edecekmisin diye sorarak evliliğini yapacaksın. bu beklernti falan değil. kesin ve net olması gerekendir. ha bunu dersin adam bekarım istemem derse yol verirsin. sen baştan çocukları yok saymışsın yeni hayatında.

Inşallah demek istemiyorum dedim beddua etmedim. Ama Allah büyük elbette yanına koymaz dedim. Allah her şeyin en iyisini en dogrusunu bilir anlamında. Beddua rtmedim yani tanimadifim bi insana beddua etmem. Ama beddua yerine gececek en ufak bir kelimem olduysa Allah affetsin.Varsayin ki beddua ettim sizi ne ilgilendiriyor.
Sizin konu sahibinin cocugu ilgilendiriyorsa beni de sizin bedduaniz ilgilendirdi,sorun var mi?

selamlar bayanlar,

geçen ayın 16 sında sözlenmiş bir çiftiz. Sözden önce 3 yıllık bir sevgililik dönemimiz oldu. Geçen hafta sözden sonra ilk kez onların ailesine oturmaya gidildi ailece. yaklaşık bir buçuk saatlik bir mesafe var şehirlerimizin arasında.. 1 hafta önce belirlenmiş bir akşam oturması planı yapıldı.. buraya kadar her şey çok iyi fakat saat 4 de kendi ewimzden çıkıp 7 de onlarda olduğumuz bir akşam oturmasında kurulmayan sofra ailem içi,n kötü bir ilk izlenim bıraktı:KK43: şu anda sözlümü seven isteyen taraf sadece ben olarak kaldım.. aileme karşı bu ön yargıyı nasıl kırıabilirim bilmyrm.. onlara göre bizi önemsemediklerini düşündüler buna sözlendiğim insanda dahil..:KK43: ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm:KK43:

Yakin bir mesafe olsa önemli degil fakat 1.5 saatlik bir yoldan evlerine gitmissinz uzaktan gidiliyor bunu dusunmeleri gerekirdi...

Biraz kôtü olmus bu durum ve ailen hakli onlarinki ön yargi degil yasadiklari seyin hoş olmadiginin farkindalar...

ben önceki konusuna yeterince yorum yapmıştım çocuklarla ilgili, buna hiç yapasım gelmedi.
Konu çocuk olunca çok sinirlenıyorum zira.
Zaten konu sahıbının umrunda değil çocukları.
Çocuklarının öyle ya da böyle üzülmesine yok sayılmasına sebep olan bir anne elbette bunun bedelini öyle ya da böyle çekecek.
bunun adı karma olur, etme bulma dünyası olur.Olur da olur.. İlahi adalet bilir işini.

Aa tamam canim sizin ozelinizse ben cikiyim pardon :KK53: te allam ya

Bakk canım bak tatlım bak güzelim ne diyeyim bilmiyorum tartismaktan pek haz etmeyen bir insanım BEDDUA ETMEDIM diyorum bunda anlasilmayacak bir şey yok. Etsem de bu sizi ilgilendirmez diyorum. Ayrıca basim agriyo caniniz biriyle laf dalasi yapmak istiyorsa baskasiyla yapın ciddi anlamda tartışmak istemiyorum.

selamlar bayanlar,

yuhhhh!!! dünüre gel!!!!
o ne yaaa , ya satış, ya nişanlıya yemek ! ne saçma bi pazarlık, bi kere anne oğlumun yüzünü eğdirmiyim diye düşünmesi lazım, bana kalırsa oğlunu kıskanıyor ve güya siz önemli değilsiniz havalarında esiyor
aileniz bence haklı. bizde de soğuk rüzgarlar esti o dönem ama kayınvalidem Allah ı var güzel karşıladı yemeğini çayını vs. yani kadın önce misafir ağırlamayı düşündü sonra dünürlük olayını düşündü demekki. bence kendini tanıyan fırsatı olmasa bile hazır alırdı. kaldıki zaten yemek yapan bi iş yapılıyor , çok enteresan ??? hiç iyi niyetli düşünemedim bu konuda ben

3 yasinda bi cocuk yokmus ayrica. Simdi baktim da cocuklar 13ve 8yasindaymis

Buradan konu araklayan gazeteciler gelsin bu konuyu tasisinlar sayfalarına

peki bu bir şeyi değiştiriyormu. o çocukların çocuk olmadığınımı gösteriyor

Cok mu zor bir problem bu? 5 yil once sence kac yasindaydi bu cocuklar?
Yok yahu kotu bi seyden demedim sakin:KK53:
Simdi tekrar baktim da konuya,gozume carpti yazayim dedim. 3yildir sozlusuyle birlikteymis de ordan da yanlislik cikmasin dedim

Back
X