- 3 Mart 2013
- 22
- 2
- 36
- Konu Sahibi letmekissyou
-
normal bi durum değil canımYakında bir arkadaşım evlenecek, merak ettiği mevzu şu. Kadınlar cinsel birleşme öncesi klitoral orgazma ulaşırsa kuruluk gibi bi durum oluyo mu? Bi kaç yazı okumuş kadınların orgazm sonrası kuruluk yaşadığını falan... Ama ya birleşme öncesi klitoral orgazm olursa ne olacak diye merak etmiş acaba bu kuruluk mevusu nedir
Anladım teşekkürler bende evli değilim o yüzden anlayamamıştım durumu :) peki birleşme öncesi klitoral orgazm olabilir mi? Ya da bi problem olur mu olsanormal bi durum değil canım
Teşekkürler :))Öyle bir durum yok. Varsa tedavi edilmesi gerekir, normal bir durum değil.
tam bilmiyorum ama olabilir yanlış yönlendirmiyimAnladım teşekkürler bende evli değilim o yüzden anlayamamıştım durumu :) peki birleşme öncesi klitoral orgazm olabilir mi? Ya da bi problem olur mu olsa
Teşekkürler :))
Bir şey daha sorabilir miyim? Birleşme öncesi klitoral orgazm olur mu? Ve bu bi sorun olur muÖyle bir durum yok. Varsa tedavi edilmesi gerekir, normal bir durum değil.
Bir şey daha sorabilir miyim? Birleşme öncesi klitoral orgazm olur mu? Ve bu bi sorun olur mu
Peki sürtünmesi sonucu olamaz mı orgazm mastürbasyondaki gibi. Bunun ardından ilişki gerçekleşir miOrgazm dediğin titreyerek boşalmadır. Sanırım sen uyarıldığında gelen zevk sıvısından bahsediyosun. İlla genital bölgeye dokunulmasına gerek yok. Ellendiğinde veya herhangi şekilde uyarıldığında da tahrik olup ıslanabilirsin. Orgazm olması için masturbasyon yapman veya ilişkiye girmen gerek. O zaman daha yoğun şekilde ıslanırsın bu da boşaldığın anlamına gelir.
Peki sürtünmesi sonucu olamaz mı orgazm mastürbasyondaki gibi. Bunun ardından ilişki gerçekleşir mi
Tesekkur ederim sağolun :)Olabilir. Sürtündüğü şey ne olursa olsun zevk alıyorsa boşalabilir. Ardından ilişki gerçekleşir mi kısmını anlamadım. Boşaldıktan sonra erkek kadına yaklaşabilir. Kadın zevk almaz ama kurulukta olmaz. Zaten vajina zevk almasa da birleşme sırasında sıvı salgılar yine de.
Tesekkur ederim sağolun :)
Bizim anlamadığımız kadınlar yeterli uyarılma olduğunda klitoral orgazm olabiliyormuş. Sonra birileri kuruluk olduğunu yazınca arkadaşım korktu. Birleşmeden de klitoral orgazm gerçekleşiyor eğer kuruluk olursa ilişki nasıl gerçekleşecek diye. Bir de o çabuk etkileniyormuş galiba hemen orgazm olabileceğini düşünüyor... Böyle bi durum ilk gece de gerçekleşebilir mi acaba? Bir de böyle duyduklarımıza inanmamak lazım ama nasil atlatabiliriz bunu siz de de korku olmuş muydu bu tip?Rica ederim başka merak ettiğiniz bir şey varsa sorun..
Bizim anlamadığımız kadınlar yeterli uyarılma olduğunda klitoral orgazm olabiliyormuş. Sonra birileri kuruluk olduğunu yazınca arkadaşım korktu. Birleşmeden de klitoral orgazm gerçekleşiyor eğer kuruluk olursa ilişki nasıl gerçekleşecek diye. Bir de o çabuk etkileniyormuş galiba hemen orgazm olabileceğini düşünüyor... Böyle bi durum ilk gece de gerçekleşebilir mi acaba? Bir de böyle duyduklarımıza inanmamak lazım ama nasil atlatabiliriz bunu siz de de korku olmuş muydu bu tip?
Teşekkürler böyle uzun uzun yazıyorsunuz :) evet arkadaşım yanımda zaten ilk olduğu için böyle heyecanlı neye inanacagini şaşırmış durumda bende bir şey bilmeyince buraya yazmak geldi aklımıza :) önerebileceginiz bir şey var mı ilk gece rahat olabilmesi için?O nasıl atmışsa okkalı bir şekilde atmış. O yazan kişide bu oluyorsa bu jinekoloğa gitmesi gereken bir durum. Şöyle düşün sen gözünü ovuşturunca nasıl sulanıyor ağlamadan? O organda öyle. Zaten kadın vucudunda kendi kendini temizleyen tek organ vajina ve gözdür. Orgazm olmakta o kadar kolay değil. Ön sevişmede de o kadar uyarılacak şeyler gerçekleşmez. Kadın öncesinde ıslanır sadece. Ve arkadaşın için üzgünüm ama kadınların çoo..k büyük kısmı sevişirken orgazm olmuyor.
İlkse veya böyle bir korkusu varsa vajinal kayganlaştırıcılar var. Onlardan kullanır hiç sorun olmaz. Hani kuruluk zaten yokta... Korkusu varsa kayganlaştırıcı kulllanır psikolojik olarak o ıslaklığı hisseder rahatlar. Kendine takıntı etmesi gereken en son şeyi takıntı etmiş
Orgazmı mastürbasyonda hızlı oluyormuş, 1-2 dakika da galiba o yüzden gerçekte de hızlı olacağını söylüyorO nasıl atmışsa okkalı bir şekilde atmış. O yazan kişide bu oluyorsa bu jinekoloğa gitmesi gereken bir durum. Şöyle düşün sen gözünü ovuşturunca nasıl sulanıyor ağlamadan? O organda öyle. Zaten kadın vucudunda kendi kendini temizleyen tek organ vajina ve gözdür. Orgazm olmakta o kadar kolay değil. Ön sevişmede de o kadar uyarılacak şeyler gerçekleşmez. Kadın öncesinde ıslanır sadece. Ve arkadaşın için üzgünüm ama kadınların çoo..k büyük kısmı sevişirken orgazm olmuyor.
İlkse veya böyle bir korkusu varsa vajinal kayganlaştırıcılar var. Onlardan kullanır hiç sorun olmaz. Hani kuruluk zaten yokta... Korkusu varsa kayganlaştırıcı kulllanır psikolojik olarak o ıslaklığı hisseder rahatlar. Kendine takıntı etmesi gereken en son şeyi takıntı etmiş
Orgazmı mastürbasyonda hızlı oluyormuş, 1-2 dakika da galiba o yüzden gerçekte de hızlı olacağını söylüyor
O da öyle dusunuyor yani en azından yanında bulunduracakmis gerek olmasa bile... Cinsel iliskiyle mast.ın farkı galiba kadının kendinisini tanıyor olmasi o yüzden çabuk gerçekleşebiliyor... İlişkide bunu karşı taraf yapınca öyle olmaz diye dusunuyorumCinsel ilişki mast. farklı kadınlar için. Olmaması çok doğal. İlk gece kayganlaştırıcı kullansın ve rahat olsun. Sıkmasın kendini. Korkmasın bir şey olmaz..
Rica ederin açıklamaya çalışıyorum sadece..
O da öyle dusunuyor yani en azından yanında bulunduracakmis gerek olmasa bile... Cinsel iliskiyle mast.ın farkı galiba kadının kendinisini tanıyor olmasi o yüzden çabuk gerçekleşebiliyor... İlişkide bunu karşı taraf yapınca öyle olmaz diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?