Yarın sabah tekrarla istersen canım, bende de hiç kuruma çizgisi çıkmaz meselaEki Görüntüle 3111108 merhaba kızlar. Adetim 1 gün gecikti. Testi ilk yaptigimda 10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu. 1 2 saat sonrasında böyle bi çizgi oluşmuş. Daha önceyaptigim testlerde hiç kuruma çizgisi ile karşılaşmadım şaşırdım o yüzden. Rengi yok gibi yani gri gibi. Markası artimeddi sanırım. Bu testi ilk kez kullandım bu arada.
Bu kuruma çizgisini bende yaşadım daha önce 2 kez sonuç negatif ti siz gene de yarın tekrarlayın benceEki Görüntüle 3111108 merhaba kızlar. Adetim 1 gün gecikti. Testi ilk yaptigimda 10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu. 1 2 saat sonrasında böyle bi çizgi oluşmuş. Daha önceyaptigim testlerde hiç kuruma çizgisi ile karşılaşmadım şaşırdım o yüzden. Rengi yok gibi yani gri gibi. Markası artimeddi sanırım. Bu testi ilk kez kullandım bu arada.
Evet canım en iyisi yarın tekrar denemek olacak. Aslında şüphem yok gibi dikkat ediyoruz eşimle ama yine de belli olmaz tabii. Hiç gecikmezdim hayırlısı olsun bakalımYarın sabah tekrarla istersen canım, bende de hiç kuruma çizgisi çıkmaz mesela
Hayırlısı olsun da umarım şimdilik negatiftir ya dikkat ediyoruz bi süre daha hamile kalmamam daha iyi oĺacaktı. Inşallah kurumadır yarın tekrar yapacağım bakalım:)Bu kuruma çizgisini bende yaşadım daha önce 2 kez sonuç negatif ti siz gene de yarın tekrarlayın bence
Rabbim istedigin zaman nasip etsin canimHayırlısı olsun da umarım şimdilik negatiftir ya dikkat ediyoruz bi süre daha hamile kalmamam daha iyi oĺacaktı. Inşallah kurumadır yarın tekrar yapacağım bakalım:)
Inşallah caniim çok teşekkür ederim. Az evvel erken gebelik testi yaptım negatif. Başka bir şey var herhalde bi kaç gün daha olmazsam bi doktora çıkacağım:)Rabbim istedigin zaman nasip etsin canim
bende iki kere oldu canım yarım saat sonra ve bir saat sonra,ikiside kuruma çizğisiymiş atimed testtmi diyecektim ki.öyleymiş zatenEki Görüntüle 3111108 merhaba kızlar. Adetim 1 gün gecikti. Testi ilk yaptigimda 10 dakika bekledim hiç çizgi yoktu. 1 2 saat sonrasında böyle bi çizgi oluşmuş. Daha önceyaptigim testlerde hiç kuruma çizgisi ile karşılaşmadım şaşırdım o yüzden. Rengi yok gibi yani gri gibi. Markası artimeddi sanırım. Bu testi ilk kez kullandım bu arada.
kuzumm senin adına çok üzüldüm.. ben şuan istemiyorum zaten o yüzden kendi adıma seviniyoruumm. sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama önümüzdeki zamanlarda gebelik düşündüğüm zaman kesinlikle kullanmayacağım marka oldu kendisi.bende iki kere oldu canım yarım saat sonra ve bir saat sonra,ikiside kuruma çizğisiymiş atimed testtmi diyecektim ki.öyleymiş zaten
Allah doğru zamanda versin inşallah,evet kesinlikle almayacagım bende bide o ay ovulasyon testi yapmıştım düşün nasıl heyacanlandım:)kuzumm senin adına çok üzüldüm.. ben şuan istemiyorum zaten o yüzden kendi adıma seviniyoruumm. sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama önümüzdeki zamanlarda gebelik düşündüğüm zaman kesinlikle kullanmayacağım marka oldu kendisi.
amin canıım, yaa inşallahh en kısa sürede alırsın sen de pozitif haberleri :) <3 <3Allah doğru zamanda versin inşallah,evet kesinlikle almayacagım bende bide o ay ovulasyon testi yapmıştım düşün nasıl heyacanlandım:)
İnşallah demekten başka çarem yok, kalsam da yine düşer mi diye kafayı yerim, 4 tane embriyom var trasnfer istemiyorum dedim doktorumaamin canıım, yaa inşallahh en kısa sürede alırsın sen de pozitif haberleri :) <3 <3
Hadi ya..İnşallah demekten başka çarem yok, kalsam da yine düşer mi diye kafayı yerim, 4 tane embriyom var trasnfer istemiyorum dedim doktoruma
bilmiyorum ki canım ya,ilaç.iğne hepsini kullandım organ nakli olan hastaların kullandığı ilacı bile verdi doktorum düşün yani, en son karnımda kasılma oldu sabah kalktım az kan varzı hemen doktora gittim,serum iğne ,doktor kalp atışı var kese de çok güzel dedi eve gittim 2 saat sonra düştü:Hadi ya..çok üzüldüm gerçekten.... düşük sebepleri ne peki. ilaç iğne vs ile düşüğü önleyemez misiniz hamile kalsanız
gerçekten mibilmiyorum ki canım ya,ilaç.iğne hepsini kullandım organ nakli olan hastaların kullandığı ilacı bile verdi doktorum düşün yani, en son karnımda kasılma oldu sabah kalktım az kan varzı hemen doktora gittim,serum iğne ,doktor kalp atışı var kese de çok güzel dedi eve gittim 2 saat sonra düştü:(
inşallah canım benim adetimi bekliyorum çatlatma iğnesi düşünüyorum,hiç yaptırmadım belkide tutar:) çocugunuz varmı?gerçekten mibenim de 2 düşüğüm var çok iyi anlıyorum... umarım ennnn kısa ve ennn güzel zamanda kucağın dolar canım.. kontrolleri ihmal etmeyin eşin de kontrollerini yaptırsın umarım çözüme kavuşturursunuz
yok kuzum haziran 2020de evlendik aralık 2020de hamile kaldım düştü. eylül 2021de hamile kaldım o da kalbi durdu 3 aylıkken. planlı gebelikler değildi ama tabii çok sevinmiştik:) şimdi yine hamile kalsam tabiiki çoook seviniriz ama 15 gün sonra yıllık iznimiz var bi 10 günlük tatile çıkıcaz tatilden sonra kışa falan düşünüyoruz bi aksilik olmazsa. o yüzden şimdi hazır değiliz dedim yoksa tabiiki de isteriim :) tekrarlayan düşük olduğu için genetik test vs yaptırdı bizde. bi sorun çıkmadı ama tabiiki planlı gebelikte ne olur hemen hamile kalabilir miyim belli değil. biraz kan pıhtılaşmam varmış hamile kaldığım an iğnelere falan başlayacağız bizde. umarım bi dahakilerde aynı sonucu yaşamayız gerçekten çok etkileniyor insaninşallah canım benim adetimi bekliyorum çatlatma iğnesi düşünüyorum,hiç yaptırmadım belkide tutar:) çocugunuz varmı?
Hayırlısı olsun canım çok geçmeden çıkar aradan yaş gidince gerçekten sıkıntı oluyor,tabi evlilikte gezme tozma da önemli,biraz tadını çıkartmak gerek,ben 6yıllık evliyim,yeter bu kadar ,artık bebiş gelsin, :) Allahımla sağlıcakla versin sana da düşüğü çekmeyen bilmez gerçekten ,kötü bir psikoloji,aklıma geldikçe panik geçiriyorumyok kuzum haziran 2020de evlendik aralık 2020de hamile kaldım düştü. eylül 2021de hamile kaldım o da kalbi durdu 3 aylıkken. planlı gebelikler değildi ama tabii çok sevinmiştik:) şimdi yine hamile kalsam tabiiki çoook seviniriz ama 15 gün sonra yıllık iznimiz var bi 10 günlük tatile çıkıcaz tatilden sonra kışa falan düşünüyoruz bi aksilik olmazsa. o yüzden şimdi hazır değiliz dedim yoksa tabiiki de isteriim :) tekrarlayan düşük olduğu için genetik test vs yaptırdı bizde. bi sorun çıkmadı ama tabiiki planlı gebelikte ne olur hemen hamile kalabilir miyim belli değil. biraz kan pıhtılaşmam varmış hamile kaldığım an iğnelere falan başlayacağız bizde. umarım bi dahakilerde aynı sonucu yaşamayız gerçekten çok etkileniyor insan
Ayy maşallah, inşallah enn kısa zamanda sağlıkla alırsınız kucağınıza :) 28 diye kafamdan geçiriyordum yaş olarak bekarken. öyle böyle derken galiba o yaşlara denk gelecek gibi duruyor :) Allah isteyeeeen herkese versin inşallah :) <3Hayırlısı olsun canım çok geçmeden çıkar aradan yaş gidince gerçekten sıkıntı oluyor,tabi evlilikte gezme tozma da önemli,biraz tadını çıkartmak gerek,ben 6yıllık evliyim,yeter bu kadar ,artık bebiş gelsin, :) Allahımla sağlıcakla versin sana da düşüğü çekmeyen bilmez gerçekten ,kötü bir psikoloji,aklıma geldikçe panik geçiriyorum
Merhaba adet oldunuz mu acaba?amin canıım, yaa inşallahh en kısa sürede alırsın sen de pozitif haberleri :) <3 <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?