Kuruma çizgisi istersen iki gün sonra tekrarla adetten önce kalmış olabilirsinMerhaba bugün adetim biteli 9 gün oldu.Adettimden hemen sonra akintilarim başladı.O günleri değerlendirdik.Dun gece yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı yaşadım.Heralde ben yanlış anladım diye düşündüm.Icime düşen kurtla gebelik testi yaptım ve bir şey çıkmayınca uyudum.Sabah kalktığımda gayet belirgin bir çizgi olduğunu gördüm.Sag tarafımda bir dolgunluk hissim ve ağrım devam ediyor.Kuruma çizgisi bu şekilde net olur mu?Test de yanlış olabilir.Kafam çok karışık.
Bu kadar erken çıkması imkansız gibi birşey canım.. adetini bekle inşallah çift çizgiyi görürsünMerhaba bugün adetim biteli 9 gün oldu.Adettimden hemen sonra akintilarim başladı.O günleri değerlendirdik.Dun gece yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı yaşadım.Heralde ben yanlış anladım diye düşündüm.Icime düşen kurtla gebelik testi yaptım ve bir şey çıkmayınca uyudum.Sabah kalktığımda gayet belirgin bir çizgi olduğunu gördüm.Sag tarafımda bir dolgunluk hissim ve ağrım devam ediyor.Kuruma çizgisi bu şekilde net olur mu?Test de yanlış olabilir.Kafam çok karışık.
Bence iki gün sonra tekrarla canım çünkü var gibide tabi şuan çok erken ama ben aynı bu çizgiyle öğrenmiştim gebeligimi çok bekledi halde gidip kan verdim 8 çıkmisti betam sonra sağlıklı ilerledi 2 gün sonra yine yap canım ona göre belli olur zaten hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba bugün adetim biteli 9 gün oldu.Adettimden hemen sonra akintilarim başladı.O günleri değerlendirdik.Dun gece yumurtlama ağrısına benzer bir ağrı yaşadım.Heralde ben yanlış anladım diye düşündüm.Icime düşen kurtla gebelik testi yaptım ve bir şey çıkmayınca uyudum.Sabah kalktığımda gayet belirgin bir çizgi olduğunu gördüm.Sag tarafımda bir dolgunluk hissim ve ağrım devam ediyor.Kuruma çizgisi bu şekilde net olur mu?Test de yanlış olabilir.Kafam çok karışık.
Hadi ilk testte kuruma çizgisi diyelim ki çok belirgin ikinci testinde de çıkmış silik çizgi. Bence testi tekrarla çok erken aslında ama şaşırdım bana var gibi geldiBu kuruma çizgisine bir çözüm bulabilirler umarım.Bu testte sabah yaptığım kontrol amaçli.Kuruma çizgileri her seferinde cikiyor sanırım.En güzeli sabredip regl gününün geçmesi beklemek.Tesekkur ederim vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için.
Kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor,suya tutun idrar akittiginiz yeri gitmiyorsa kuruma değildir.Sabah isterseniz erken gebelik ya da kan verinMerhaba arkadaşlar sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa normal mi yani hamilemiyim üsttekini akşam yaptım ama ilk yaptığımda çıkmadi testi yaptım iki dakka sonra yok diye bıraktım gittim şimdi baktım üstteki silik şekilde var alttakide adet günüm yani bugün sabah 6 da ilk idrarla yaptığım test inada aynı şekil iki dakikada çıkmadı diye bıraktım şimdi bakınca çift çizgi ikisinde sizce kuruma çizgisi mi yoksa hamilemiyim ayrıca bugün adet günüm hala adetim başlamadı.
İnşallah gerçektir su tuttum sizlere sorduktan sonra gitmedi hala öyle duruyor resimdeki gibiKuruma çizgisi bu kadar belirgin olmuyor,suya tutun idrar akittiginiz yeri gitmiyorsa kuruma değildir.Sabah isterseniz erken gebelik ya da kan verininşallah kalbinizin istediği olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?