Sabah yapınTestin üzerinde bi kaba yapıp bakıcaksanız 20 saniye bekletin yazıyordu 20 saniye beklettim.
Sizce testi ne zaman tekrarlıyım kaset testmi yapıyım erken gebelik testi mi
adet düzensiz adet düzenleyici ilaç kullanmadan adet göremiyorum. Çokca doktor değerlerin normal ama ilaç içmeden olamıcaksın yumurta çevresindeki zarın kalın oldugu için kanama gerçeklemişmiyor demişti. Pcos vs diyen olmadı. Sizce sabah mı yapıyım yoksa bu akşam mı
İyi akşamlar ben dayanamayıp kaset testi yaptım bi yarım önce ve negatif çıktıSabah yapın
İlk idrar daha net çıkar sabah deneyinİyi akşamlar ben dayanamayıp kaset testi yaptım bi yarım önce ve negatif çıktı
Sizce kan testi yapsam az çok değer çıkar mı bu hayalet görüntüdenİlk idrar daha net çıkar sabah deneyin
Evet en ufak bir oynama bile olsa kan testinde çıkar . Yaptırın daha sağlıklı olurSizce kan testi yapsam az çok değer çıkar mı bu hayalet görüntüden
İlk idrar daha net çıkar sabah
4 gün önce salı günü kan vermiştim 0.100 çıkmıştı yine 0.100 görürüm diye korkuyorum sizce yine haftaya salı mı versem ? Yoksa şuan eşim gidelim verelim kan diyorEvet en ufak bir oynama bile olsa kan testinde çıkar . Yaptırın daha sağlıklı olur
Eğer bu 4 gün içerisinde yani kan testinden sonra cinsel ilişkiniz olduysa kan verin4 gün önce salı günü kan vermiştim 0.100 çıkmıştı yine 0.100 görürüm diye korkuyorum sizce yine haftaya salı mı versem ? Yoksa şuan eşim gidelim verelim kan diyor
Salı gününden önce cuma ve pazar gecesi ilişki oldu. Geçen hafta perşembe gününden bu yana ağrım şişkinliğim çokça vardı hatta geçen cumartesi birkerelik şeffaf sümüksü akıntı geldi sonra gelmedi bugünde kuruluk var akıntım yokEğer bu 4 gün içerisinde yani kan testinden sonra cinsel ilişkiniz olduysa kan verin
Günlerden tahmin edemem bu negatif kan testinden sonra cinsel ilişki oldu mu olmadı mı ? Olduysa kan verin olmadıysa gebelil yokSalı gününden önce cuma ve pazar gecesi ilişki oldu. Geçen hafta perşembe gününden bu yana ağrım şişkinliğim çokça vardı hatta geçen cumartesi birkerelik şeffaf sümüksü akıntı geldi sonra gelmedi bugünde kuruluk var akıntım yok
Silik olarak var ama burda cok fazla yanlis pozitif test okudum kimseye yasasin hamilesin diyemiyorumKızlar öıplak gözle görünüyor ama fotoda görünmesi için koyulaştırdım ilk 10 dakikada çok silikti
Sabah kaset test yaptım resmi ekledim rica etsem yorumlarmısımızSilik olarak var ama burda cok fazla yanlis pozitif test okudum kimseye yasasin hamilesin diyemiyorumama cizgi mevcut. Kan verirseniz harika olur insallah guzel sonuclanir
Cok hafif bi silik cizgi gordum sanki. Hadi insallahSabah kaset test yaptım resmi ekledim rica etsem yorumlarmısımız
İnşaAllah 5 gün önce kan verdim 0.100 çıktı yani negatif fakat o süreçte yaptıgım testler hep negatiftiCok hafif bi silik cizgi gordum sanki. Hadi insallahbirkac gun sabablari boyle deneyin insallah koyulasir. Ya da kan verin dilerseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?