- 26 Nisan 2019
- 5.386
- 8.909
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 aydir hic pozitif gormedim o kuruma cizgiei bile beni cok heyecanlardırdıEvet kuruyunca çıkabiliyor o yüzden kutuda 5 dakk sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye belirtiliyorlar üzgünüm![]()
9 aydir hic pozitif gormedim o kuruma cizgiei bile beni cok heyecanlardırdı![]()
Inşallah cnm :)İnşallah yakında gerçek bir ikinci çizgi görürsün ❤
Evet bir daha albi almamMaalesef kuruma çizgisi. Albi güvenilir bir test değil.
Inşallah cnm ama ben 9 ay once dogum kontrol hapini biraktim 2 defa 1 aylık geçikme yasadim hangi doktora gitsem.ilac verip gonderdiler 3 -4 aya kadar olmazsa daha iyi bir doktora gidecegim 1 yıl olmazsa gelin diyolarKurma cizgisi gibi geldi bana da. Bende bi defa baya ince bi cizgi gormustum heyecanlandirmisti beni hatta buraya actigimda tebrikler hamilesin falan dediler.. regl bi gun kala daha koyu ve ilk bes dk icinde cikmasi lazmdi AMA yinede regl gecince yeniden dene bazen de o sonradan cikan kisiler hamile oldugunu ogreniyo. Kisiden kisiye degisiyo insallah vardir♥
Inşallah cnm ama ben 9 ay once dogum kontrol hapini biraktim 2 defa 1 aylık geçikme yasadim hangi doktora gitsem.ilac verip gonderdiler 3 -4 aya kadar olmazsa daha iyi bir doktora gidecegim 1 yıl olmazsa gelin diyolarinsallah vardır gercekten cok uzuluyorum.
Albide hep cikiyorMerhaba arkadaşlar bat tarihim 6 ocak 2 gun once albinin testini yaptım o an birsey cıkmadı bugun teste baktam 2 cizgi silik gorunuyor hemen bir test daha yaptım yine birşey yokalbinin testi neden böyle kuruma cizgisi mi bu Eki Görüntüle 2572899
Dogru cnm kafadan atmak gerekiyor eşim 1 yılı tamamladıktan sonra giderim.diyor Eşim dogru düzgün yemek yemiyor cok zayif belki ondan spermleri kaliteli degildir benim hormonlarıma vs bakildı hersey cok güzel.Evet malesef doktorlar bu sekilde soyluyo 1 yil icinde olmasini bekle diyolar. Esine sperm testi falan baktirin bi. Sen hormon tahlillerini yaptir. Bi de cok bebek odakli olmayin kafadan atmak lazm biraz o zaman olacaktir ☺![]()
Albi almayacagım bir daha adet gecmeden yaptım bakalim 10 gun daha olmazsam yine yaparımAlbide hep cikiyor
Hatta cok daha belirgini cikti bana ona gore her ay hamileydim
Albi almayacagım bir daha adet gecmeden yaptım bakalim 10 gun daha olmazsam yine yaparım
Dogru cnm en iyisi kan testi ama hafta ici evde olamiyorum kan testi verebilmem icin oldum mu her.turlu cikar iste ama yok olmayanıda zorluyoruz hep :/albi ve miratech alma o ikisi cok dandik malesef. Bende hep boyle saklardim sonradan ne zaman bulsam hep cift cizgi. Ztn idrar testi olayini hic sevmiuorim en guzeli gecikince kan vermek bu testler beni cok yaniltinca hamile kaldigim ay eve bile sokmadm valla
Merhaba cnm gecmis olsun hic boyle birsey yasamadım doktora mutlaka görün agrın artarsa birde sogan kuru yapiyorlar kiste dikkat et cnmMerhabalar sizler sormak istiyorum ikinci gebelik düşünüyorum bir oğlum var 3 yaşında ama 3 senedir korunuyor duk tekrar bir evlat sahibi olmak istedim Ama geçen hafta doktor gittim çok sancım oldu sol yumurtalığim da baş dönmesi vs yaşadim kist var ,3.15 cm cuma gitmiştim pazar lekelenme oldu pazartesi korktum gittim kist buymuş 5.15 cm içi su dolu dedi dış gebelik yada normal gebelik olabilir dedi kan testi yaptirdi yok. Adet döneminde bakacam olmasan gene kan testi olmasa adet söktürücü dedi ama pek anlamadi doktor yasayan oldu mu
Sağol canım bakalım adet döneminde anlayacazMerhaba cnm gecmis olsun hic boyle birsey yasamadım doktora mutlaka görün agrın artarsa birde sogan kuru yapiyorlar kiste dikkat et cnm
Dogru cnm kafadan atmak gerekiyor eşim 1 yılı tamamladıktan sonra giderim.diyor Eşim dogru düzgün yemek yemiyor cok zayif belki ondan spermleri kaliteli degildir benim hormonlarıma vs bakildı hersey cok güzel.