Kuruma cizgisi olabilir m?

bsrtrna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2023
720
179
33
Hanımlar kuruma cizgisi böyle olur mu pembelik var?? İdrarı fazla damlattim yayıldı bıraktım gittim dağılma gidince böyle olmuştu su altında yıkadım gitmedi cizgi

Eklentiler

• 20240216_115842.webp
    38 KB · Görüntüleme: 104
2 sene sonra hamile kalabildim ben düşün bence hamilesin. Kaç aydır deniyorsunuz
Benimde evleneli 2 sene olacak 4 5 aydir deniyoruz tam denemeye başladık pcos çıktı ilk evlendiğim zamanlar yoktu keşke korunmasaydim dedim hep ama doktor kalırsın dedi bakalım inşallah olmuştur çok istiyorum

İlk 1 saat beyaz sonra böyle oluyor benim testler 2 gündür. Kuruma çizgisi diye düşünüyorum ilk 5 dk olması gerekiyormuş

Yaaa Bende daha önce hiç olmamıştı o yüzden bi umitlenmistim

Gözünuz aydın kan testi verin garanti olsun daha iyi darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallah
Dün verdim fakat bugün cumartesi diye ogrenemiyorum doktor yok yerinde aradım da e nabıza da düşmedi heyecandan akılda edemedim insallah güzel sonuçlar alırım, alırız inşallah

Dün verdim fakat bugün cumartesi diye ogrenemiyorum doktor yok yerinde aradım da e nabıza da düşmedi heyecandan akılda edemedim insallah güzel sonuçlar alırım, alırız inşallah
Hadi hayırlısı güzel dusununun güzel.olsunn herşey

Birde bu kaset testlerde erken olunca çıkmaz diye düşünüyordum ben genelde refle 5 6 gün varken erken gebelik testi yapiyorlar
Ya bende öyle düşünüyorum bir iki belirti yaşadım sonuncu kulağıma cınlama girip bayılacak gibi oldum öyle kalktım yaptım akşam üstü ilk idrari falan da bekleyemedim inşallah vardır

Procdoctor marka erken gebelik yaptım negatif arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…