Yerim sizi reglime son 4 beklemedeyimMerhaba son durum bu mudur çok ümitlenmistim sizi adınıza hayırlısını tez vakitte versin rabbim
Hadi bakalım hayırlısı olsun tez vakitte hayırlı haberler alalım inşallah bende bekliyorum aşılama oldum da cuma test günümYerim sizi reglime son 4 beklemedeyim
Hadi inşallah Rabbım yüzümüzü güldürsün sizin ihtimsl daha çok desenizeHadi bakalım hayırlısı olsun tez vakitte hayırlı haberler alalım inşallah bende bekliyorum aşılama oldum da cuma test günüm
Ya nasip inşallah bize de sebepsiz infertelite dendi 3. Aşılamam bu devlette tüp bebek makinesi arızalıymış Almanyaya tamire gitmiş 4 yıllık evliyim neredeyde direkt tüpe geçecektik vakit kaybı olmasın diye denedik inşallah öyledir ya minik mucizelerimiz bize gelir bu ay inşallahHadi inşallah Rabbım yüzümüzü güldürsün sizin ihtimsl daha çok desenizeönümüzdeki ay da tutmazsa benim dr aşılama yapar gibime geliyor süreci de hiç bilmiyorum ama inşallah ikimiz de şubat anneleriyizdir şuan
İnşallah kuzucummmm inşallah bebisimiz bizi en kısa zamanda anne olarak seçer psikolojisi yoruyor ama Allah büyük güzel haberlerini duyayım inşallahYa nasip inşallah bize de sebepsiz infertelite dendi 3. Aşılamam bu devlette tüp bebek makinesi arızalıymış Almanyaya tamire gitmiş 4 yıllık evliyim neredeyde direkt tüpe geçecektik vakit kaybı olmasın diye denedik inşallah öyledir ya minik mucizelerimiz bize gelir bu ay inşallah
Kan sonucu çıkmadı mı ?Dün verdim fakat bugün cumartesi diye ogrenemiyorum doktor yok yerinde aradım da e nabıza da düşmedi heyecandan akılda edemedim insallah güzel sonuçlar alırım, alırız inşallah
Ay yok asla e nabıza düşmedi bugün gidicem nasipse onu da çok erken verdim çıkan sonuca da guvenmicem yicem yine kendimiKan sonucu çıkmadı mı ?
Adete kaç gün kala verdinizAy yok asla e nabıza düşmedi bugün gidicem nasipse onu da çok erken verdim çıkan sonuca da guvenmicem yicem yine kendimi
9 gün kalaydiAdete kaç gün kala verdiniz
Erken sanki9 gün kalaydi
Evet aslında baya erken de kirmizilari görünce sonradan erken gebelik yaptım negatif çıktı testten sanırımErken sanki
Hastane eğer eğitim araştırmaysa google a direkt .... araştırma hastanesi tahlil sonucu olarak yazın kendi sitesinde tc ve annne baba ismi ile giriş yapın e nabıza düşmeyenler orada gözüküyor belki yardımcı olurAy yok asla e nabıza düşmedi bugün gidicem nasipse onu da çok erken verdim çıkan sonuca da guvenmicem yicem yine kendimi
İlçe hastanesine gittim onun için de geçerli mi acaba ??Hastane eğer eğitim araştırmaysa google a direkt .... araştırma hastanesi tahlil sonucu olarak yazın kendi sitesinde tc ve annne baba ismi ile giriş yapın e nabıza düşmeyenler orada gözüküyor belki yardımcı olur
Evet evet geçerliİlçe hastanesine gittim onun için de geçerli mi acaba ??
Gebelik yok yaniAdete 9 gün kala testim 2.30 çıkmış
Olsaydı çıkardı sanırım 9 gün varken diye erken aslında ama benim durumda olup çıkan bar mi bilmiyorum kiGebelik yok yani
Yerleşme kanaması falan değil dimi?Ben elendim arkadaşlar bugün gunu gününe hatta saati saatine regli oldum
Yok ya regli gibi geliyor ovulasyon testi aldım bakalım hu ay pcos var sanırım ondan kalamıyorumYerleşme kanaması falan değil dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?