Şuan elimde bı marka var vula diye bı marka sabah bı daha yaparım olmazsaGenelde 5 dakika sonrasının ciddiye alınmaması gerekiyor diye biliyorum. Testi başka bir marka ile yeniden yapsanız?
İçiniz rahat etmiş olur. Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdirŞuan elimde bı marka var vula diye bı marka sabah bı daha yaparım olmazsa
Hemde çok istiyorum bı tane düşüğüm olduİçiniz rahat etmiş olur. Bebek istiyorsanız umarım hamilesinizdir
Benim de düşüğüm oldu çok iyi anlıyorum sizi. Dualarım sizinle. Yarın müjdeli haberi vereceksiniz inanıyorumHemde çok istiyorum bı tane düşüğüm oldu
Sizde istiyor musunuz bebiş yada oldu mu bebisiniz bu arada çok teşekkür ederimBenim de düşüğüm oldu çok iyi anlıyorum sizi. Dualarım sizinle. Yarın müjdeli haberi vereceksiniz inanıyorum
Henüz olmadı. Allah nasip ederse olur inşallahSizde istiyor musunuz bebiş yada oldu mu bebisiniz bu arada çok teşekkür ederim
Tabiki de öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim bebiş istiyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bizde güzel haberlerimizi alırız canım benimHenüz olmadı. Allah nasip ederse olur inşallahHerşeyin hayırlısı olmasında da olmamasında da bir sebep vardır
Amiinn inşallah canımTabiki de öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim bebiş istiyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bizde güzel haberlerimizi alırız canım benim
Bı kaç gündür kasık ağrım çok vardı karnım parcalaniyordu sanki bugün biraz gecti ama bugünde bel ağrısı sürdü akşama kadar ağrı çektim canım göğüslerim büyüdü ama ağrısı sadece ucunda varKasıklarınızda batmalar, göğüs hassasiyetiniz vs var mı?
Belirtilere göre bebiş var gibiBı kaç gündür kasık ağrım çok vardı karnım parcalaniyordu sanki bugün biraz gecti ama bugünde bel ağrısı sürdü akşama kadar ağrı çektim canım göğüslerim büyüdü ama ağrısı sadece ucunda var
Hafif pembemsi canimBelirtilere göre bebiş var gibibir de ikinci çizgi pembeye yakın ise pozitif, renksiz ise kuruma çizgisi olabilirmiş diye okudum. İkinci çizgi nasıldı?
İnşallah Rabbim bizede nasip eder canım benim yaErken gebelikte de ikinci çizgi silik çıkabiliyor inşallah öyledirMüjdeli haberini bekliyorum canım
Kuruma cizgisidirKızlar bel ağrım karın ağrım vardı bı test yapım dedim ilk çıkmadı aradan 5 saate yakın zaman geçti ikinci çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi öyle görüp hamile olan var mı acaba normalde ne kadar zaman gecsede ikinci çizgi çıkmazdı reglime de 3 gün var
Peki tamam teşekkürlerBenimde öyle olmustu bi kere adet olmustum ama değişiyor üç gün sonra yine test yap koyulaşır hamileisen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?