Gebeliğe Hazırlık Kuruma çizgisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
26
Kızlar bel ağrım karın ağrım vardı bı test yapım dedim ilk çıkmadı aradan 5 saate yakın zaman geçti ikinci çizgi çıktı acaba kuruma çizgisi mi öyle görüp hamile olan var mı acaba normalde ne kadar zaman gecsede ikinci çizgi çıkmazdı reglime de 3 gün var

Genelde 5 dakika sonrasının ciddiye alınmaması gerekiyor diye biliyorum. Testi başka bir marka ile yeniden yapsanız?

Henüz olmadı. Allah nasip ederse olur inşallah Herşeyin hayırlısı olmasında da olmamasında da bir sebep vardır
Tabiki de öyle Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim bebiş istiyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda bizde güzel haberlerimizi alırız canım benim

Kasıklarınızda batmalar, göğüs hassasiyetiniz vs var mı?
Bı kaç gündür kasık ağrım çok vardı karnım parcalaniyordu sanki bugün biraz gecti ama bugünde bel ağrısı sürdü akşama kadar ağrı çektim canım göğüslerim büyüdü ama ağrısı sadece ucunda var

Belirtilere göre bebiş var gibi bir de ikinci çizgi pembeye yakın ise pozitif, renksiz ise kuruma çizgisi olabilirmiş diye okudum. İkinci çizgi nasıldı?

Bu şekilde canım

Eklentiler

• IMG_20210530_035256.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210530_035331.webp
    19 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20210530_035310.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20210530_035256.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 88
Kuruma cizgisidir

Benimde öyle olmustu bi kere adet olmustum ama değişiyor üç gün sonra yine test yap koyulaşır hamileisen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…