- 28 Ocak 2024
- 248
- 57
- 13
- 22
- Konu Sahibi anneadayi3110
Testte ikinci çizgi 15 dk sonra çıktı. Kuruma çizgisi olup olmadığı su dökerek anlaşılır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle kuruma olmaz bu pozitif resmen yani inşallahBirinci 15 20 dk sonraki hali diğeri saatler sonraki hali su tuttum ama gitmedi kuruma çizgisi değildir demi
Eki Görüntüle 3377497
Maalesef değilmiş kan negatif çıktıBoyle kuruma olmaz bu pozitif resmen yani inşallah![]()
Hakkında hayırlısı olsunMaalesef değilmiş kan negatif çıktı![]()
Hangi markaydı canım kullandığın test? Yalancı pozitif çıkarmış resmenMaalesef değilmiş kan negatif çıktı![]()
ProdoctorHangi markaydı canım kullandığın test? Yalancı pozitif çıkarmış resmen
Ilk test bozuk gibi fakat 2.de silik de olsa cizgi var gebelik olabilir yarin ilk idrar ile tekrar yapin insallah vardirMerhaba arkadaşlar benimde bat yarın. Yumurtlamayı değerlendirdiğimiz için şüphelerim var. Dayanamayıp iki test yaptım. Birinde idrarı fazla döktüm galiba ilk önce şöyle olduEki Görüntüle 3384013
Aradan bir iki saat geçince aynı test şöyle olmuştu:
Eki Görüntüle 3384017
Sonra başka marka test yaptım onda da 5-10 dk içinde belli belirsiz bir gölge çizgi gördüm ama çok silik belki buradan görülmeyebilir.
Eki Görüntüle 3384021
Kan vererek kesin emin olacağımı biliyorum ama canım birazda dertleşmek istiyoryorumlarınız nelerdir? Gölge çok mu belirsiz ve ilk testte ki kuruma çizgisi midir kesin sizce. Benim pek ümidim yok...
Merhaba. Bu gölge şeklinde gösteren test hangi markaydı merak ettim. Allah gönlüne göre versin inşallah, kan sonucun istedigin gibi olur umarımMerhaba arkadaşlar benimde bat yarın. Yumurtlamayı değerlendirdiğimiz için şüphelerim var. Dayanamayıp iki test yaptım. Birinde idrarı fazla döktüm galiba ilk önce şöyle olduEki Görüntüle 3384013
Aradan bir iki saat geçince aynı test şöyle olmuştu:
Eki Görüntüle 3384017
Sonra başka marka test yaptım onda da 5-10 dk içinde belli belirsiz bir gölge çizgi gördüm ama çok silik belki buradan görülmeyebilir.
Eki Görüntüle 3384021
Kan vererek kesin emin olacağımı biliyorum ama canım birazda dertleşmek istiyoryorumlarınız nelerdir? Gölge çok mu belirsiz ve ilk testte ki kuruma çizgisi midir kesin sizce. Benim pek ümidim yok...
Artimed markaydı, teşekkürederimMerhaba. Bu gölge şeklinde gösteren test hangi markaydı merak ettim. Allah gönlüne göre versin inşallah, kan sonucun istedigin gibi olur umarım![]()
Kan testi yaptınız mıArtimed markaydı, teşekkürederim![]()
Merhaba evet hamileymişim :)Kan testi yaptınız mı