Kuruma çizgisi

Birinci 15 20 dk sonraki hali diğeri saatler sonraki hali su tuttum ama gitmedi kuruma çizgisi değildir demi

Eklentiler

• IMG_9457.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 814
Merhaba arkadaşlar benimde bat yarın. Yumurtlamayı değerlendirdiğimiz için şüphelerim var. Dayanamayıp iki test yaptım. Birinde idrarı fazla döktüm galiba ilk önce şöyle oldu
Aradan bir iki saat geçince aynı test şöyle olmuştu:

Sonra başka marka test yaptım onda da 5-10 dk içinde belli belirsiz bir gölge çizgi gördüm ama çok silik belki buradan görülmeyebilir.

Kan vererek kesin emin olacağımı biliyorum ama canım birazda dertleşmek istiyor yorumlarınız nelerdir? Gölge çok mu belirsiz ve ilk testte ki kuruma çizgisi midir kesin sizce. Benim pek ümidim yok...

Ilk test bozuk gibi fakat 2.de silik de olsa cizgi var gebelik olabilir yarin ilk idrar ile tekrar yapin insallah vardir

Merhaba. Bu gölge şeklinde gösteren test hangi markaydı merak ettim. Allah gönlüne göre versin inşallah, kan sonucun istedigin gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…