- 5 Mart 2021
- 81
- 31
- 3
- 30
- Konu Sahibi asiyeningunleri
-
Daha koyu olan yarım saat sonra belirdi başta çok silikti ben bugün su damlattım kurumaysa kaybolur diye kaybolmadı bata şuan 2 gün var yarın kan testi yaptırsammı kiSaatler sonra ciktiysa kuruma ola bilir. Ama ikinci test bozuk değilse daha koyu olmuş. Benim hamile olmadiğim aylarda hep saatler sonra kuruma çizgisi çikdi. Ama adet gunun daha gelmediyse adetini bekle. Hamilelik olsa bile erken olduğu için cikmaz zaten adetine kalmişsa
Ya inşallah yaGebelık tabikiii maşallah
Kan testi yaptırsam çıkarmı bata 2 gün varYa inşallah ya
Yaptir için rahat eder hem. Adeti de bekleye bilirsin. InsaAllah hayirlisiyla vardirDaha koyu olan yarım saat sonra belirdi başta çok silikti ben bugün su damlattım kurumaysa kaybolur diye kaybolmadı bata şuan 2 gün var yarın kan testi yaptırsammı ki
Bugun sabah 9.30 da kan testi verdim asmde inşallah yarın öğrenecem ama gaz var bende çok sürekli wc ye gidiyorum hayırlar olur inşallahYaptir için rahat eder hem. Adeti de bekleye bilirsin. InsaAllah hayirlisiyla vardir
Sağlık ocağında mi verdinizBugun sabah 9.30 da kan testi verdim asmde inşallah yarın öğrenecem ama gaz var bende çok sürekli wc ye gidiyorum hayırlar olur inşallah
Evet sonuç yarın çıkar dediler e nabızdan şimdi baktım böyle görünüyor daha açıklanmamışSağlık ocağında mi verdiniz
Ya inşallah dua ediyorum zaten Rabbim herkese versin inşallahGebelik var bence hadi hayırlısı
2 3 gibi tekrar bakın daha sonuç çıkmamışEvet sonuç yarın çıkar dediler e nabızdan şimdi baktım böyle görünüyor daha açıklanmamış
Birde e nabızdan göremezmiyim dedim bazen sağlık ocağı oldugu için e nabızdan görünmüyor dedi yarın 14.30 gibi gelin dedi yine e nabızdan bakarsınız dedilerSağlık ocağında mi verdiniz
Sağlık ocağında hekim onaylamadan e nabiza düşmüyor sonuç demişlerdi belki ondan demiş olabilirBirde e nabızdan göremezmiyim dedim bazen sağlık ocağı oldugu için e nabızdan görünmüyor dedi yarın 14.30 gibi gelin dedi yine e nabızdan bakarsınız dediler
Hayırlısı BakalımS
Sağlık ocağında hekim onaylamadan e nabiza düşmüyor sonuç demişlerdi belki ondan demiş olabilir
Geç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuç alırsın mutlaka bize de yaz olur muHayırlısı Bakalım
Beni etiketlemeyi unutmaHayırlısı Bakalım
Tabiki hemen yazıcamGeç olsun güç olmasın inşallah güzel sonuç alırsın mutlaka bize de yaz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?