- 5 Şubat 2020
- 487
- 443
- 23
- Konu Sahibi asiyeningunleri
-
Tekrar gebelik testi yapın isterseniz koyulaşma var mı o şekil takip edersiniz diye düşündüm yada biraz daha sabır yarın çıkar sonuç heraldeBugün bat günü olmam gerekiyor ama olmadım adetten 1 gün önce yaptırdım testi zaten
Tekrar gebelik testi yapın isterseniz koyulaşma var mı o şekil takip edersiniz diye düşündüm yada biraz daha sabır yarın çıkar sonuç heralde
Doktor hanım bana birde dediki eğer bugün çıkmazsa sonuç daha da çıkmaz dedi hastaneye gidersiniz tekrarlarsınız dedi ben şaşırdım tamam dedimTekrar gebelik testi yapın isterseniz koyulaşma var mı o şekil takip edersiniz diye düşündüm yada biraz daha sabır yarın çıkar sonuç heralde
Ya insanin kanini aliyorlar hem de bu virus zamanj ve sonuç çikmiyor. Ne hakla? Tobe tobe. Bizzat gidip kontrol etseniz. O cevabi beklerken geçirdiyimiz heyecan nolucak di mi? Test de yapma. Bekle bir kaç gün. Adet olmazsan test yap. Az da olsa çikarsa kan ver ama başka yerdeDoktor hanım bana birde dediki eğer bugün çıkmazsa sonuç daha da çıkmaz dedi hastaneye gidersiniz tekrarlarsınız dedi ben şaşırdım tamam dedimneyse 18 marta randevu almıştım zaten kadın doğuma sabah 9a o zamana kadar regli olmazsam kesinleşir heralde tabi nasıl beklicem bilmiyorum ama test yapmak istemiyorum artık dünyanın testi doldu ev psikolojim bozuldu 1 senedir
Çok saçma olmuş cidden ya ne demek kan ver bugün çıkmazsa bir daha da çıkmaz de ay Allahım ta ben sinir oldum neyse siz en iyisi başka doktora gidin ya o zamana kadar da beklemeyin hamileyseniz ilaç falan alacaksınız takip edecekler sağlıklı mı değil mi inşaAllah her şey yolunda giderDoktor hanım bana birde dediki eğer bugün çıkmazsa sonuç daha da çıkmaz dedi hastaneye gidersiniz tekrarlarsınız dedi ben şaşırdım tamam dedimneyse 18 marta randevu almıştım zaten kadın doğuma sabah 9a o zamana kadar regli olmazsam kesinleşir heralde tabi nasıl beklicem bilmiyorum ama test yapmak istemiyorum artık dünyanın testi doldu ev psikolojim bozuldu 1 senedir
Sonuç ne oldu acabaArkadaşlar 2 gün arayla yapılmış iki test var burada ve ben ikinci çizgileri saatler sonra gördüm acaba kuruma çizgisimi ? Gebelik yoksa kuruma çizgisi çıkarmı ?
Malesef öğrenemedim kan testi sonucum çıkmadı ne hikmetseSonuç ne oldu acaba
Allah Allah ilginçMalesef öğrenemedim kan testi sonucum çıkmadı ne hikmetse
Bence hamilesin canım İnşallahMalesef öğrenemedim kan testi sonucum çıkmadı ne hikmetse
Tekrar kaset test yap koyulaşma olmusmu diye devletten kan testinide yap derimMalesef öğrenemedim kan testi sonucum çıkmadı ne hikmetse
Dualarınız için teşekkür ederim amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence hamilesin canım İnşallahAllah bizede nasip etsinnnn
Kaset test için 2 3 daha beklicem bat günümdeyim olmadım inşallah olmamdaTekrar kaset test yap koyulaşma olmusmu diye devletten kan testinide yap derim
İnşallah canımKaset test için 2 3 daha beklicem bat günümdeyim olmadım inşallah olmamda
Sizin varmıİnşallah canım
Şuan yok 7 gün adet gecikmem var korkudan test yapamıyorum 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sürekli adet gecikmesi yasıyorum her defasında olumsuz sonuç işte bu ayda olmazsa ovülasyon testine baslıcamSizin varmı
Gerçekten çok ilginç . Gittim sağlık ocağında kan verdim ertesi gün çıkar dediler. Tamam çok iyi herşey bugun aradım çıktımı diye sonuç yok çıkmaz dediler ben şok ilk defa kan verdim bilmiyorum psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim acaba filan regli olucammı tuvalete giderken korka korka gidiyorum ya acaba varmı resmen kafamda deli sorularAllah Allah ilginç
Rabbim inşallah verir dua ediyorum mübarek 3 aylar hürmetineŞuan yok 7 gün adet gecikmem var korkudan test yapamıyorum 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sürekli adet gecikmesi yasıyorum her defasında olumsuz sonuç işte bu ayda olmazsa ovülasyon testine baslıcam
Bende öyle Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallahRabbim inşallah verir dua ediyorum mübarek 3 aylar hürmetine
Anlamadım bende canım başka yerde ver lan en iyisi sen ne çıkmaz sonuçmuş öyle oGerçekten çok ilginç . Gittim sağlık ocağında kan verdim ertesi gün çıkar dediler. Tamam çok iyi herşey bugun aradım çıktımı diye sonuç yok çıkmaz dediler ben şok ilk defa kan verdim bilmiyorum psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim acaba filan regli olucammı tuvalete giderken korka korka gidiyorum ya acaba varmı resmen kafamda deli sorular
Hiç sorma hiçAnlamadım bende canım başka yerde ver lan en iyisi sen ne çıkmaz sonuçmuş öyle o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?