Kuruma çizgisimi ? ALütgen yardımcı olun

Bugün bat günü olmam gerekiyor ama olmadım adetten 1 gün önce yaptırdım testi zaten
Tekrar gebelik testi yapın isterseniz koyulaşma var mı o şekil takip edersiniz diye düşündüm yada biraz daha sabır yarın çıkar sonuç heralde

Tekrar gebelik testi yapın isterseniz koyulaşma var mı o şekil takip edersiniz diye düşündüm yada biraz daha sabır yarın çıkar sonuç heralde
Doktor hanım bana birde dediki eğer bugün çıkmazsa sonuç daha da çıkmaz dedi hastaneye gidersiniz tekrarlarsınız dedi ben şaşırdım tamam dedim neyse 18 marta randevu almıştım zaten kadın doğuma sabah 9a o zamana kadar regli olmazsam kesinleşir heralde tabi nasıl beklicem bilmiyorum ama test yapmak istemiyorum artık dünyanın testi doldu ev psikolojim bozuldu 1 senedir

Ya insanin kanini aliyorlar hem de bu virus zamanj ve sonuç çikmiyor. Ne hakla? Tobe tobe. Bizzat gidip kontrol etseniz. O cevabi beklerken geçirdiyimiz heyecan nolucak di mi? Test de yapma. Bekle bir kaç gün. Adet olmazsan test yap. Az da olsa çikarsa kan ver ama başka yerde

Çok saçma olmuş cidden ya ne demek kan ver bugün çıkmazsa bir daha da çıkmaz de ay Allahım ta ben sinir oldum neyse siz en iyisi başka doktora gidin ya o zamana kadar da beklemeyin hamileyseniz ilaç falan alacaksınız takip edecekler sağlıklı mı değil mi inşaAllah her şey yolunda gider

Allah Allah ilginç
Gerçekten çok ilginç . Gittim sağlık ocağında kan verdim ertesi gün çıkar dediler. Tamam çok iyi herşey bugun aradım çıktımı diye sonuç yok çıkmaz dediler ben şok ilk defa kan verdim bilmiyorum psikolojim bozuldu hamilemiyim değilmiyim acaba filan regli olucammı tuvalete giderken korka korka gidiyorum ya acaba varmı resmen kafamda deli sorular

Anlamadım bende canım başka yerde ver lan en iyisi sen ne çıkmaz sonuçmuş öyle o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…