- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi asiyeningunleri
-
BekliyorumHamile olursam ilk size yazıcam
Hadi hayirlisi canim. Haber edersiz bana daBugun sabah 9.30 da kan testi verdim asmde inşallah yarın öğrenecem ama gaz var bende çok sürekli wc ye gidiyorum hayırlar olur inşallah
Sizin nasıl olmuştu gebeliğiniz nasıl öğrendinizHadi hayirlisi canim. Haber edersiz bana da
Ben 1 hafta once ogrendjm. Aslinda adeti bekliyceyime söz vermişdim ama eczaneye girmişdim aldim akşam yapdim resme düşmeyen zor bir pembelik gordum. Ama bariz vardi. Sabah tekrar tekrar yapdim gitgide koyulaşdi. Kan verdim 19 çikdi. Adrt gunum 541. Sonraki gun 816. Ikiz gebelikdi belki de o yuzden çok erken artdi değerim. Aşiri acili şeyler istiyordum ve ara sira başim dönuyordu. Belirtilerim bunlardi. Ama herkes erken oğrenicek diye birşey yok. Mesela benim ablam adetine 10 gun geçince testde çok hafif pembelikle öğrenmişdi. Diyer ablam da test negatif diye koymuşdu bir saat sonra bakmişdi kirmizi çizgi vardi. Yani herşey ola bilir. O yuzden en iyisi kan testiSizin nasıl olmuştu gebeliğiniz nasıl öğrendiniz
Aynen benimde Adetime şuan 1 gün var dün kan testi yaptırdım sürekli bakıyorum e nabıza ama daha çıkmamış sonuç sağlık ocagındaki bayanda 14.30 gibi gelirsiniz dedi sağlık ocagı olduğu için e nabıza düşmeyebiliyor dediler ama bakalım korka korka bakıyorum bi yandan adet olacakmış gibi ağrılar kramplar var inşallah olmamBen 1 hafta once ogrendjm. Aslinda adeti bekliyceyime söz vermişdim ama eczaneye girmişdim aldim akşam yapdim resme düşmeyen zor bir pembelik gordum. Ama bariz vardi. Sabah tekrar tekrar yapdim gitgide koyulaşdi. Kan verdim 19 çikdi. Adrt gunum 541. Sonraki gun 816. Ikiz gebelikdi belki de o yuzden çok erken artdi değerim. Aşiri acili şeyler istiyordum ve ara sira başim dönuyordu. Belirtilerim bunlardi. Ama herkes erken oğrenicek diye birşey yok. Mesela benim ablam adetine 10 gun geçince testde çok hafif pembelikle öğrenmişdi. Diyer ablam da test negatif diye koymuşdu bir saat sonra bakmişdi kirmizi çizgi vardi. Yani herşey ola bilir. O yuzden en iyisi kan testi
Korkma canim ne çikarsa hayirli de. Negatifleri o kadar yaşadimki acaba pozitif test gorucekmiyim derdim. Ama Allah nasib etti. InsaAllah sagsaglim doğurmayi da nasib eder. Sen de sonuç istediğin gibi çikmazsa sakin uzulme. Geleceği zamani bekliyordur. Ama InsaAllah vardir içinde bir mucizeAynen benimde Adetime şuan 1 gün var dün kan testi yaptırdım sürekli bakıyorum e nabıza ama daha çıkmamış sonuç sağlık ocagındaki bayanda 14.30 gibi gelirsiniz dedi sağlık ocagı olduğu için e nabıza düşmeyebiliyor dediler ama bakalım korka korka bakıyorum bi yandan adet olacakmış gibi ağrılar kramplar var inşallah olmam
Ben 1 hafta once ogrendjm. Aslinda adeti bekliyceyime söz vermişdim ama eczaneye girmişdim aldim akşam yapdim resme düşmeyen
Aynen benimde Adetime şuan 1 gün var dün kan testi yaptırdım sürekli bakıyorum e nabıza ama daha çıkmamış sonuç sağlık ocagındaki bayanda 14.30 gibi gelirsiniz dedi sağlık ocagı olduğu için e nabıza düşmeyebiliyor dediler ama bakalım korka korka bakıyorum bi yandan adet olacakmış gibi ağrılar kramplar var inşallah olmakpzor bir pembelik gordum. Ama bariz vardi. Sabah tekrar tekrar yapdim gitgide koyulaşdi. Kan verdim 19 çikdi. Adrt gunum 541. Sonraki gun 816. Ikiz gebelikdi belki de o yuzden çok erken artdi değerim. Aşiri acili şeyler istiyordum ve ara sira başim dönuyordu. Belirtilerim bunlardi. Ama herkes erken oğrenicek diye birşey yok. Mesela benim ablam adetine 10 gun geçince testde çok hafif pembelikle öğrenmişdi. Diyer ablam da test negatif diye koymuşdu bir saat sonra bakmişdi kirmizi çizgi vardi. Yani herşey ola bilir. O yuzden en iyisi kan testi
bana bugün için 14.30 çıkar dediler sonuç ama aradım doktorla görüştüm bizzat çıkmamış sonuç dedi bugun çıkmazsa daha çıkmaz sonuç dedi devlet hastanesine gidersiniz orda verirsiniz kan dedi bende anlamadım beni buluyo garipliklerSonuç ne oldu bende merak ettim
Sonuç çıkmamış dün verdim gece uyuyamadım bugünde bat günüm adet olacakmış gibi his var bi yandan diyorum testlerde niye çift çizgi çıktı kan versim sonuç çıkmadı oy oy dertliyim çok ya
Sizin nasıl oldu?Korkma canim ne çikarsa hayirli de. Negatifleri o kadar yaşadimki acaba pozitif test gorucekmiyim derdim. Ama Allah nasib etti. InsaAllah sagsaglim doğurmayi da nasib eder. Sen de sonuç istediğin gibi çikmazsa sakin uzulme. Geleceği zamani bekliyordur. Ama InsaAllah vardir içinde bir mucize
Yaaa nasıl çıkmamış sağlık ocağı değil mi bir gün önce verilirse diğer gün sonuç çıkardı aslında ama Allah Allah isterseniz devlette verin acilde bi saate çıkar en azındanAllahım kafam çok karışık ya
Güya cumadan beri böyle sorun varmış devlet hastanesine gidiyormuş kan testleri ama hastane kabul etmiyormuş böyle birşeymi var ben anlamadımYaaa nasıl çıkmamış sağlık ocağı değil mi bir gün önce verilirse diğer gün sonuç çıkardı aslında ama Allah Allah isterseniz devlette verin acilde bi saate çıkar en azından
İlk defa duydum biz hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadık sağlık ocağında yani bilmiyorum ki sistemde sorun falan olur anlarım ama onu da netten göremezsin en fazla yükleyemezler anlarım ama diğer türlüsünü bilemedimGüya cumadan beri böyle sorun varmış devlet hastanesine gidiyormuş kan testleri ama hastane kabul etmiyormuş böyle birşeymi var ben anlamadım
İlk defa bende öyle birşey duydum çok saçmaİlk defa duydum biz hiç öyle bir sorun ile karşılaşmadık sağlık ocağında yani bilmiyorum ki sistemde sorun falan olur anlarım ama onu da netten göremezsin en fazla yükleyemezler anlarım ama diğer türlüsünü bilemedim
Neyse bekle bakalım zaten adetine de daha vardı değil miİlk defa bende öyle birşey duydum çok saçma
Bugün bat günü olmam gerekiyor ama olmadım adetten 1 gün önce yaptırdım testi zatenNeyse bekle bakalım zaten adetine de daha vardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?