Kuruntu mu gerçek mi

aselaze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
121
25
98
35
Merhaba kızlar
Mayıs ayında 5.5 haftalık tutunamayan gebelik yaşadım dr. Kendiliğinden düştüğü ve kürtaj olmadığım için korunmaya gerek olmadığını söledi folik asit verdi onu kullanıyorum şuan 25 mayısta regl olmuştum. 27 haziran en geç 30 haziranda adet olmam gerekiyodu olmadım. Test yapmadım umutlanıp üzülmekten korktum ama geçenkinden çok daha farklı belirtilerim var geçen gebelik belirtilerim akıntı ce şiddetli kasık ağrısıydı ve düştü zaten. Bu seferki belirtilerim göğüs uçlarım çok hassas , irileşti ve hafif karardı.Yorgunluk halsizlik ve uyku halim var.beyaz akıntı,adetim geçti,sık idrara çıkma, kasık bölgem gergin birde dün farkettim göbek deliğimden aşağı doğru koyu bi çizgi kahverengi gibi bi çizgi çıktı. Sizce fazla mı kuruntu yapıyorum ya
:sus:

Son düzenleme:
Cnm o cizgi hamileligin ilerki zamanlarinda koyulasir bende o cizgi var genelde adete yakin biraz daha belirhinlesio sen bence bi test yap psikolojikman da belirti yasayabilirsin en iyisi bi test yap

Cnm o cizgi hamileligin ilerki zamanlarinda koyulasir bende o cizgi var genelde adete yakin biraz daha belirhinlesio sen bence bi test yap psikolojikman da belirti yasayabilirsin en iyisi bi test yap
Adetimde geçince acaba diyorum işte çokkoyu değil çizgi daha doğrusu hiç çıkmamıştı. Aynen test alıp yapayım bari şans bu ya 9 gün resmi tatil

Adetimde geçince acaba diyorum işte çokkoyu değil çizgi daha doğrusu hiç çıkmamıştı. Aynen test alıp yapayım bari şans bu ya 9 gün resmi tatil
Hamilede olabilirsin yani belirtoler o yonde ama umutlanmani istemem kac gun gecikti?

28 mayısta olmuştum adet 27 haziran olmam gerekiyodu bazen 2-3 gün atabiliyo diye 30 haziranda kesin olmam gerekiyodu düzenli olurum çünkü.
Ya canım benimde geri çekilmeli ilişkiden 2 adete 10 gün varken goguslerim ağrıdı şişti bel ağrım oldu hiç böyle belirtilerim olmadı nama 27sinde beklediğim adetim 24unfe oldu ama ben icimdeki acabakaro yenemedim bir kacbaydır adetim de azalma olduğu için 27sinde yani kanamadan 3gun sonra beta hcg 0.100 çıktı ve ben hala acaba diyorum olabilir mi böyle bişey ?

Ya canım benimde geri çekilmeli ilişkiden 2 adete 10 gün varken goguslerim ağrıdı şişti bel ağrım oldu hiç böyle belirtilerim olmadı nama 27sinde beklediğim adetim 24unfe oldu ama ben icimdeki acabakaro yenemedim bir kacbaydır adetim de azalma olduğu için 27sinde yani kanamadan 3gun sonra beta hcg 0.100 çıktı ve ben hala acaba diyorum olabilir mi böyle bişey ?
Adet kisalmalari olabilir cnm ama suan hamile deilsin belki dier ay hamile kalicaksin kanamadan sonra test pozitif cikmasi gerekir cunki bebek yerlesmistir ztn ama cikmamis ki adet olmussun muhtemelen belkide vucut kendini hamilelige hazirliyo

Üstüne kalmış olabılırsın ben de 6 hazıranda hcg yaptırdım 0 çıkmıştı 13 ünde tekrar yaptırdım 97.54 tü gec döllenme dedı doktor su an 8 haftanın içindeyim

Üstüne kalmış olabılırsın ben de 6 hazıranda hcg yaptırdım 0 çıkmıştı 13 ünde tekrar yaptırdım 97.54 tü gec döllenme dedı doktor su an 8 haftanın içindeyim
Peki sen adet gordunmu ? Ben kanama yaşadıktan sonra goguslerim sondu ve bel ağrım geçti 4 ped de doldurdum yani ?

Peki sen adet gordunmu ? Ben kanama yaşadıktan sonra goguslerim sondu ve bel ağrım geçti 4 ped de doldurdum yani ?
Pihtilimiydi bende adet gordum sandim ama pihtisizdi ve iki pedi bile doldurmuycak cinstendi hatta bi pedi bile ama ben hemen kan vermedim bekledim 7ci gun falan hafif cizgi vardi
Ben 20.ci gun civari gittim yani bebek bile olusmustu kesede .ama benimkisinin kalbi atmasi ve kurtaj oldum malesef

Pihtilimiydi bende adet gordum sandim ama pihtisizdi ve iki pedi bile doldurmuycak cinstendi hatta bi pedi bile ama ben hemen kan vermedim bekledim 7ci gun falan hafif cizgi vardi
Ben 20.ci gun civari gittim yani bebek bile olusmustu kesede .ama benimkisinin kalbi atmasi ve kurtaj oldum malesef
Yani pıhtılıyı hatırlamıyorum ki canım ama her zamanki adet gibiydi bilmiyorum benim bayağı bayağı doldu yani kanamanın ucuncu gunu yaptım 0.100 çıktı

Ozmn bekle bakalim cnm yumurtlamani takip et bence su ovulasyon testleriyle her halukard degerlendir bu ayi ve sonra kan ver tekrar bi ara emin olmak icin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 67
Canım sen korkuttun şimdi beni yaa . Senin kanaman günündemi oldu ? Yani sni suphelendiren neydi günundenkacgun sonra test yaptın ? Belirtilerin neydi ? Benim kanamadan sonra goguslerim sondu gebelik olsaydı sonmezdi diye okumuştum. Ben istemiyorum Allah isteyene versin panik oldum şimdi yaa

Back
X