Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayirli olsun canim .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Ne kadar zamandir istiyordun ? Darisi bizim başimiza benimde 3 gün günüm gecti ama ben zaten duzensiz olurum hic ümit edemiyorum birde progestanim dusuk cikmisti o yuzden ihtimal yok..
Hayirli olsun canim .. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Ne kadar zamandir istiyordun ? Darisi bizim başimiza benimde 3 gün günüm gecti ama ben zaten duzensiz olurum hic ümit edemiyorum birde progestanim dusuk cikmisti o yuzden ihtimal yok..
Mayus 4 de ilk korunmasız birlikte olduk o ay tutmuş sanırım ama çok minik olduğu için düşmüş dr. Tutunamayan gebelik olmuş dedi. Kürtaj filan olmadım kendiliğinden düşmüş. Bu ay tekrar denedik oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin