Kuruntu mu kadınlar hisseder mi

Bakın, eşinizin bu kadına hayranlığı olmasa bile ortada bir sorun var. Siz yaptığınızda uygun görmediği hiçbir şeyi eşiniz kendisi de yapamamalı. Siz de ya size müdahalesine izin vermemelisiniz ya da sizden esirgediği özgürlükleri kullanmasına. Kaçırdığım bir nokta mı var bilmiyorum ama eşinizin bu arkadaşı ile birlikte yemek yeme zorunluluğunu anlayamadım.
İşyerinde tek ikisi var öğle aralarında dışarda yiyorlar. Patronları da oluyor bazen. Eşim başlamadan önce de patronla o kadın yine dışarda yiyorlarmış

İşyerinde tek ikisi var öğle aralarında dışarda yiyorlar. Patronları da oluyor bazen. Eşim başlamadan önce de patronla o kadın yine dışarda yiyorlarmış

İyi de bu zorunluluk değil. Eşiniz gayet tek başına çıkabilir ya da sipariş verebilir. Sanki birlikte çıkmasalar aç kalacakmış gibi yansıtması anlamsız. Eğer işyerinin alışılagelmiş düzenine dahil olmak istemişse öncelikle bunun bir zorunluluk olmadığını kabul edecek, sonrasında da sizin arkadaşlarınızla toplantılarınıza karışma hakkı olmadığını görecek.

Kadına bir hayranlığı olduğu besbelli, bu bariz açık. Çünkü neden bir adam eşine başka bir kadını anlatsın ki? Önemsediğimiz kişileri anlatırız sevdiklerimize.

Bence sessiz kalmalısın şimdilik, konuyu unutmuş gibi yapmalısın. Annem babamdan şüphelendiğinde o kadar çok üstüne gidip sordu ki ve babam o kadar çok inkar etti ki inanamazsın. Sanki annem iftira atıyor gibiydi babamda o sıra kırgındı güya annem iftira attığı için. Sonra annem konuyu unutmuş gibi yapıp bir şekilde takipte kaldı sezdirmeden. Meğersem iş arkadaşı dediği kadınla 6 senedir gönül ilişkileri varmış. Bir şekilde Allah gösteriyor buna aşırı inanıyorum. Er geç ortaya çıkıyor emin ol. O yüzden lütfen kendini yıpratma, üzme..

Eee bu kadar açık verirseniz, adam da ekstra önlemler alır böyle. Bahanesi de hazir sayenizde. Niye uçak modu derseniz hemen paranoyaksin yanlış anlıyorsun diyip işin içinden çıkacak. Kadınla iş arkadasi olduğu süre boyunca giyimi kusami değişti mi? Ekstra özen gösteriyor mu utusune parfumune bakımına, bu nokta çok önemli.

Eee bu kadar açık verirseniz, adam da ekstra önlemler alır böyle. Bahanesi de hazir sayenizde. Niye uçak modu derseniz hemen paranoyaksin yanlış anlıyorsun diyip işin içinden çıkacak. Kadınla iş arkadasi olduğu süre boyunca giyimi kusami değişti mi? Ekstra özen gösteriyor mu utusune parfumune bakımına, bu nokta çok önemli.

Yok fark etmedim bi değişiklik. Ama her gün parfüm sıkan adam aramızda bu konuşma geçtikten sonra sıkmadan çıkmaya başladı

Bence siz çok bağlanmışsınız ama istemeden herkes bağlanabiliyor. Kendinize iş yerinden beraber vakit geçirebileceğiniz ortam bulun. Arkadaşlarınızla vakit geçirin. O yemeklere gidebiliyorsa sizde gidin. Yani eğer kendinizle ilgilenmezseniz hep kocanızı ve o kadını düşünürsünüz. Bence çok takılmayın ama çokta salmayın. Yani sürekli darlamayın ama her zaman kendinizi adama hissettirin. Siz de onun gibi iş yerinden bi erkeği övün yani empati kurmazsa anlamaz. Çok çalışkan vs diye. Sizde mesajlaşın konuşun karşıdaki kişi yapabiliyorsa sizinde yapma hakkınız vardır.

Yok fark etmedim bi değişiklik. Ama her gün parfüm sıkan adam aramızda bu konuşma geçtikten sonra sıkmadan çıkmaya başladı

Babam annemi aldatirken, iş yerine zulalamisti, parfumler kremler ikinci bir hat ve daha neler neler. Evde sıkmaz, iş yerinde sıkar. Yapacak bir adam her türlü yapar ama siz en baştan "tedbirinizi alın bana yakalanmayın" demişsiniz. Bundan sonra parfüm de sıkmaz, mesaj da telefon da görmezsiniz. Zaten kadını da uyarmıştır, aralarında is disinda samimiyet varsa.

İyi fikir

Sessiz kalabilsem keşke. Ama hergün sormak istiyorum ne yaptınız diye
Hayır öyle yaparsan zeytinyağı gibi üste cikicam gözün dört olsun ama anladığını bilmesin esin masum gelmedi kadına karşı bişeyler hissedip gibime geldi .

Kendim de dahil tüm kadınlara bir uyarıda bulunmak istiyorum; lütfen eşinizden/sevgilinizden/partnerinizden bir konu hakkında şüphelendiğinizde; özellikle de aldatıldığınıza dair açık seçik bir kanıtınız yoksa sadece havada bir şeyler hissediyorsanız, hemen tırnaklarınızı çıkarıp saldırmayın.Sessiz kalıp gizlice takibe alın, bildiğinizi belli etmeyin biliyorum söylemesi kolay ama ilk şoku atlatırken sessiz kalmayı başarabilirseniz gerisi gelecek merak etmeyin.
Hatta mümkünse daha cok ilgi gösterin, sevimli aptalı oynayın.bırakın siz oynarken adamlar bi rahatlasın.. o gerginliği bir atsın..atsın ki tedbir almasın, nasılsa haberi yok diye ortaya farketmeden bir sürü delil bıraksın.elbet sakin sessiz kaldığınızda,"bir şeyler varsa" elinize beklediğiniz şey geçecek.. işte o zaman bütün biriktirdiğiniz enerjiyi tek seferde herife boca edebilirsiniz, bıçaklarınızı neresine isterseniz saplayın yani :) bu konuda demet şener i örnek almaya çalışıyorum.

ikinci husus da lafım direk konu sahibine.. çok yanlış bir şey yapıyorsunuz.bakın sözler birer niyettir, düşünceler de öyle.. siz düşünüp kafanızda imgeleştirdikçe bunu gerçekten çağırırsınız, başınıza da gelir."en büyük korkum kocamın başkasına aşık olması".bu kalıbı kafanızdan ne yapıp yapıp silin, silmezseniz eğer bu korkunuz sırf siz çağırğınız için gerçek olur.

Nasıl ortaya çıktı peki
Kadına bir hayranlığı olduğu besbelli, bu bariz açık. Çünkü neden bir adam eşine başka bir kadını anlatsın ki? Önemsediğimiz kişileri anlatırız sevdiklerimize.

Bence sessiz kalmalısın şimdilik, konuyu unutmuş gibi yapmalısın. Annem babamdan şüphelendiğinde o kadar çok üstüne gidip sordu ki ve babam o kadar çok inkar etti ki inanamazsın. Sanki annem iftira atıyor gibiydi babamda o sıra kırgındı güya annem iftira attığı için. Sonra annem konuyu unutmuş gibi yapıp bir şekilde takipte kaldı sezdirmeden. Meğersem iş arkadaşı dediği kadınla 6 senedir gönül ilişkileri varmış. Bir şekilde Allah gösteriyor buna aşırı inanıyorum. Er geç ortaya çıkıyor emin ol. O yüzden lütfen kendini yıpratma, üzme..

Nasıl ortaya çıktı peki

Merhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Bir erkek sen paranoyaksın diye suçluyorsa geçmiş olsun. Aldatıyordur

Ben bu işin altından er yada geç bişey çıkabileceğini düşünüyorum, yerinde olsam sessiz bi şekilde takipte kalırdım. Senbu şekilde yanlış yapıyorsun. Baktın bişey yok için rahatlar.

Ben su surekli ovme ve is disi konusma kismini sevmedim fakat ucak moduna almasi tamemen uzerine tuy dikti. Demek kk bu kadin rahatlikla esinize mesaj vs yazabiliyor arayabiliyor ki esiniz sabah olasi bir aramayi gormeyin diye ucak moduna almis. Sesini de kismamis bakin ucak moduna almis. Bu benim icin buyuk kavga sebebidir. Bir de neden esiniz disarda yemek yiyor her defasinda bu kadinla? Topluca mi cikiyolar her gun ?

Merhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Benim arkadaşım da bi iş yerine girdi ve orada nişanlısını aldattı ve bunu bana anlattı 2 gün önce yıkıldım dünyanın çivisi çıktı neymiş aşık olmuş bu insanlar gerçekten kafayı sıyırmış çok yazık şüphelenmekte çokta haklısın bence

Aldatilmis biri olarak soyluyorum. Tum yorumlari okumadim. Ama konu sahibi korkma. Korktigun basina gelir cunku. Bitecegi varsa bitsin gozuyle bak. Merak etme bir sey varsa Allah birsekilde onune cikariyor.
Simdi ona nirsey soylesen seni paranoyaklikla suclar. Simdi ovdugu o kisiyi sen anlama diye daha sonralari kotulemeye baslar. Eger takip ettigini ya da suphelendigini belli edersen daha tedbirli davranir hatta senin bilmedigin ikinci bir hat bile alir, o telefonu evr getirmez sadece mesai saatlerinde gorusurler. Belli etme. Korkma da. Korkarsan korktugun basina gelir. Biterse de bitsin. Oyle bir pislikse hic hayatinda olmasin daha iyi.

Aldatilmis biri olarak soyluyorum. Tum yorumlari okumadim. Ama konu sahibi korkma. Korktigun basina gelir cunku. Bitecegi varsa bitsin gozuyle bak. Merak etme bir sey varsa Allah birsekilde onune cikariyor.
Simdi ona nirsey soylesen seni paranoyaklikla suclar. Simdi ovdugu o kisiyi sen anlama diye daha sonralari kotulemeye baslar. Eger takip ettigini ya da suphelendigini belli edersen daha tedbirli davranir hatta senin bilmedigin ikinci bir hat bile alir, o telefonu evr getirmez sadece mesai saatlerinde gorusurler. Belli etme. Korkma da. Korkarsan korktugun basina gelir. Biterse de bitsin. Oyle bir pislikse hic hayatinda olmasin daha iyi.
Ben su surekli ovme ve is disi konusma kismini sevmedim fakat ucak moduna almasi tamemen uzerine tuy dikti. Demek kk bu kadin rahatlikla esinize mesaj vs yazabiliyor arayabiliyor ki esiniz sabah olasi bir aramayi gormeyin diye ucak moduna almis. Sesini de kismamis bakin ucak moduna almis. Bu benim icin buyuk kavga sebebidir. Bir de neden esiniz disarda yemek yiyor her defasinda bu kadinla? Topluca mi cikiyolar her gun ?
İşyerinde yemek çıkmadığı için öğle yemeği yiyorlar.

Evet.. Önce rahat bişekilde anlatırken artık konuyu hiç açmıyor. Olumlu olumsuz hiç yorum yapmıyor

Sen elin adamını öve öve bitiremeyen ne derdi acaba?ne kendini paralıyorsun takıntı haline getirme kendine güven rest çek mesafe koysun iş yerinde didiniyormuş vs vs gizli hayranlık demiş biri bana da öyle geldi ciddi konuş mesafesini koysun elin kadını için mi hayatını birleştirdin onunla ayrıca söyle kocasını kıskanmayan kadını zor bulur

İş bakışla başlar izlemesin söyle kendime güvenmediğinden değil sanada güvenmediğinden değil ama övüyorsun kadınlık gururum kırılıyor diye yargılamadan duygularını anlat kavga etme ama hayatına senle devam eden adam bir zahmet senin meziyetlerinle övünsün

Şakın üzülme paronayada yapma derdini anlat kapat kendi içinde de

Back
X