Kendim de dahil tüm kadınlara bir uyarıda bulunmak istiyorum; lütfen eşinizden/sevgilinizden/partnerinizden bir konu hakkında şüphelendiğinizde; özellikle de aldatıldığınıza dair açık seçik bir kanıtınız yoksa sadece havada bir şeyler hissediyorsanız, hemen tırnaklarınızı çıkarıp saldırmayın.Sessiz kalıp gizlice takibe alın, bildiğinizi belli etmeyin biliyorum söylemesi kolay ama ilk şoku atlatırken sessiz kalmayı başarabilirseniz gerisi gelecek merak etmeyin.
Hatta mümkünse daha cok ilgi gösterin, sevimli aptalı oynayın.bırakın siz oynarken adamlar bi rahatlasın.. o gerginliği bir atsın..atsın ki tedbir almasın, nasılsa haberi yok diye ortaya farketmeden bir sürü delil bıraksın.elbet sakin sessiz kaldığınızda,"bir şeyler varsa" elinize beklediğiniz şey geçecek.. işte o zaman bütün biriktirdiğiniz enerjiyi tek seferde herife boca edebilirsiniz, bıçaklarınızı neresine isterseniz saplayın yani :) bu konuda demet şener i örnek almaya çalışıyorum.
ikinci husus da lafım direk konu sahibine.. çok yanlış bir şey yapıyorsunuz.bakın sözler birer niyettir, düşünceler de öyle.. siz düşünüp kafanızda imgeleştirdikçe bunu gerçekten çağırırsınız, başınıza da gelir."en büyük korkum kocamın başkasına aşık olması".bu kalıbı kafanızdan ne yapıp yapıp silin, silmezseniz eğer bu korkunuz sırf siz çağırğınız için gerçek olur.