- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi purple1986
Bana garip gelmedi uçak moduGece açıktı telefonu.Sabah kahvaltıdan önce almış
Bunun zamanı yok ki canı ne zaman isterse alır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana garip gelmedi uçak moduGece açıktı telefonu.Sabah kahvaltıdan önce almış
Evet bu benim de aklıma geldi bişey yazar ben sorun ederim diye düşünmüş olabilir. Ama bu da sıkıntılı değil mi? Açık bi şekilde şüphelerimi gidermesi daha doğru değil miSizinle ters düşmemek için, yazacağı tutar diye uçak moduna almış olabilir. Yine de net bişey diyemem b.k ta çıkabilir. Birşeyler sezinlendiği vakit, sessiz kalınmalı bence
gerçekten o konuyu kim unutabilir kiMerhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Muhtemelen yine iletişim halinde olduklari icin görmeyin diye kapatmış olabilir. Bir süre takipte kalın. Ara ara telefonunu kontrol edin ama belli etmeyin. Ayrıca ziyaret imkani varsa iş yerine habersiz gidebilirsiniz öğle aralarında tepkilerine bakarsınız rahatsiz oluyor mu siz gittiğiniz zamanHayır kapatmazdı.
Hayatta bir sürü ihtimal var. Elinizde hiç bir dayanak yokken enerjinizi saçma sapan alanlara kanalize etmeyin.
4-5 sene önceki bir konudan etkilenip ya eşim başkasına aşık olursa diye düşünüp durmak, o olaya davetiye çıkarmaktır.
Siz evde mi oturuyorsunuz?
Bir de adama böyle davranınca bu evlilik biterse kaybeden ben olurum mesajı veriyorsunuz. Sizden vazgeçse onun hiç bir zararı olmayacak mı?
Çok yorucusunuz ,Merhaba Hanımlar
Ben 4 5 sene önce burada bir konu okumuştum ve çok etkilenmiştim. Konunun adını bile hatırlıyorum"Elinde değilmiş Aşık olmuş.."
En büyük korkum eşimin başka birine aşık olması bana baktığı gibi bakması. Bunu düşünmek bile canımı çok yakıyor. Eşimle görünen hiç bir problemimiz yok beni sevdiğine inanıyorum her konuda yardımcımdır ama bikaç aydır benim hissettiklerim çok acı veriyor bana.
Eşim 1 yıl önce bi işyerine girdi. İş hayatında hep mesafelidir iş dışında görüşmez ben de tanımıyorum arkadaşlarını. Normalden farklı olarak bi bayan arkadaşını sürekli övüyordu iş konusunda şöyle iyi patrondan daha çok didiniyor vs. Bu dikkatimi çekti ve telf baktım hep işle ilgili yazışmalar ve kısa kısa biçok arama var gün içinde. Bir gün sabah 9 gibi aramış ve sonra bi resim göndermiş işle ilgili değil bi markanın ürünü. Eşime sordum ürünü bi arkadaşım almıştı ona sorayım diye fotosunu attı dedi.
Ertesi gün internet geçmişine baktığımda o ürünü aratmış fikir edinmiş. Neden bana söylemedin kendin yardım etmeye çalışmışsın işte aramışsın internetten dedim sonra içimden geçenleri söyledim sürekli övüyorsun bu kadını,iş dışında neden konuşuyorsun diye.. Önce şaşırdı sonra güzelce anlattı yok öyle bişey bana güvenmiyor musun nasıl düşünürsün böyle bişeyi dedi. Ben ağladım ısrarla suçlayınca bıktım telefonumu didik didik etmenden dedi paranoyak olmuşsun doktora gidelim dedi baya bozuştuk. Her gün yemekte birlikteler çok kıskanıyorum gerçekten, hatta ben de kendimden şüphe ettim hasta mı oldum psikologa mı gitsem diye içim içimi yiyor.
Bu sabah şunu fark ettim kahvaltı yaparken telefonunu uçak moduna almış çıktı aradım uçak modunu kaldırmış. Bu ne şimdi? İnsan sabah telefonunu neden uçak moduna alır??
Keşke diyorum kıskandığımı fark ettirmeseydim
Somut sadece bunlar var. Sizce eşime haksızlık mı yapıyorum
Teli uçak moduna aldı diye ya da kadın bahsediyor diye mi?Dayanak gayet açık bence
Hayatta bir sürü ihtimal var. Elinizde hiç bir dayanak yokken enerjinizi saçma sapan alanlara kanalize etmeyin.
4-5 sene önceki bir konudan etkilenip ya eşim başkasına aşık olursa diye düşünüp durmak, o olaya davetiye çıkarmaktır.
Siz evde mi oturuyorsunuz?
Bir de adama böyle davranınca bu evlilik biterse kaybeden ben olurum mesajı veriyorsunuz. Sizden vazgeçse onun hiç bir zararı olmayacak mı?
Haklısın yorucuyum farkındayım daÇok yorucusunuz ,
O yüzden uçak moduna almış.
Bi tık sesi gelse adamı darlayacaksınız , önlem almış.
Adamın başının etini yemişsiniz , o da bıktığı için bunu yapmış.
Çok da iyi yapmış.
Çok yorucusunuz ,
O yüzden uçak moduna almış.
Bi tık sesi gelse adamı darlayacaksınız , önlem almış.
Adamın başının etini yemişsiniz , o da bıktığı için bunu yapmış.
Çok da iyi yapmış.
Yıpratmayın kendinizi bence. Adamın aklına da böyle şeyler sokmayın. Hayatta herşey olacağına varıyor, siz kendi değerinizi bilin ve hissettirin.Hayır ben de çalışıyorum
Kaybeden kesinlikle o olur. O da bunun farkında. Ben çok bağlanmışım galiba bu normal değil.. O insana bişeyler hissetmesini istemiyorum hayranlık da dahil.
Gece şarjdaydıEsiniz gece telefonunu sarj eder mi? Ben acil sarj etmem gerekiyorsa ucak moduna aliyorum daha hizli sarj olsun diye.