kuruntu mu yapıyorum yardımcı olur musunuz :(

goldenrose23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
130
13
kızlar daha önce jinekoloji bölümünde sormuştum benim şöyle bir problemim var. büyük ihtimalle psikolojik yani böyle şeyleri çok büyütüyorum kafamda. 20 aralıkta beraberlik yaşadım. ocak ayında yani geçen ay adetim 3-4 gün kadar gecikmişti. eczaneden test aldım tam 3 kez.. :KK43: hem adet günü yaptım hem de geciktiği günlerde sonuç negatifti. sonra tarlusal içeyim stres yüzünden adet olamadım dedim ve 4 gün tarlusal kullanıp hemen adet gördüm. her şey iyi hoş benim kendi kuruntummuş diyordum ki.. üç dört gündür sağ karın boşluğumda bıçak ağrısı gibi ağrılarım var. idrarım hep koyu ve garip kokulu. beyaz parça gibi bir şey geldi dün idrarımda bu da beni endişelendirdi yeniden :KK43: forum sayfalarına bakınca hamilelik belirtisi olabilirmiş bu beyaz akıntılar parça gibi şeyler işte.. ama ben tarlusal içip adet oldum diyorum bir yandan kendimce yani hamile bayanlar tarlusal kullanıp adet olamaz değil mi? yarın ya ürolojiye gideceğim idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye ya da eczaneden tekrar test alıp yapacağım. jinekologa hayatta gidemem hele gebelik testi için :KK43: sizce ne yapayım ?

Bize soracagina bi doktora gorun.ben gebeligimde oyle seyler yasamadim bunyeden bunyeye degisir.neden jinekologa gidemezsin onu anlamadim öcümü onlar

canm bu kadar hayatı kendıne zından edeceksen ilişkiye girme yanı :) hanı ne dıyelım kı sana hamıle degılsn korkmaa :)

yargılanmak için bu başlığı açmadım ! sadece paylaşırsam birileri bir fikir verir belki içimi rahatlatır diye açtım sağolun varolun

bekar mısın yoksa sen.ondan mı gitmiyorsun kadın doğuma.büyük bir ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu.böbrek ağrısıda var hem.

bacım jinekoloğa gidemem diyorsun bize soruyorsun da biz nerden bilelim, allasen ya, senin ovulasyon tarihini bilmem neyini. forumun girişine ultrason yerleştirdiler de benim mi haberim yok?
neden gitmiyorsun ki doktora.

Ah dikkat etmek gerekli. Yarin jinekoloji bolumuna git ve hamilelik suphem var de kan testi yapsinlar rahatla. Rahatsizliklarini da soyle. Korkma bundan boyle hayati kendine zindan etmenin anlami yok.

Kim sizi yargıladı ki?
Gayet haklı olarak korunun demiş arkadaş.
Bebek istemiyorsan korun arkadaşım.
Hamile olduğundan şüpheleniyorsan test yap.
Bu kadar basit!

tarlusal içip adet olan kadınlar hamile olamaz değil mi asıl olay bu??? yani biri aydınlatsın beni benim kendi kuruntum

yargılanmak için bu başlığı açmadım ! sadece paylaşırsam birileri bir fikir verir belki içimi rahatlatır diye açtım sağolun varolun

normalde sert tepkıler gelebılıyor bu tarz konulara ama kımse sana kotu bıse dememıs ... her ılskı sonrası hamılemıym dıye dusuneceksn ertesı gun hapı tarlusal gıbı hormonlu hapları ıceceksn vucudunun dengesını bozuosun habern yok..Korunsan bıle emınım hamılemıyım dıye kafana takarsın en ıyısı kan testı yaptrmak da zaten adet olmusun canm takma artık

normalde sert tepkıler gelebılıyor bu tarz konulara ama kımse sana kotu bıse dememıs ... her ılskı sonrası hamılemıym dıye dusuneceksn ertesı gun hapı tarlusal gıbı hormonlu hapları ıceceksn vucudunun dengesını bozuosun habern yok..Korunsan bıle emınım hamılemıyım dıye kafana takarsın en ıyısı kan testı yaptrmak da zaten adet olmusun canm takma artık
teşekkür ederim

Adwt olmuşun zaten. Hem hamile kalmayi bu kasar basit bisi mi saniyorsun.
Hamile degilsin merak etme ama suraua takildim sen adet olabilmek icin bisiler icmissin ya gebe olsaydin o cocuk bu yuzden dusseydi ne hissetcektin

tarlusal içip adet olbukadınlar hamile olamaz değil mi asıl olay bu??? yani biri aydınlatsın beni benim kendi kuruntum

Seni iyice delirtecegim ama 9 ay ade görüp doguranlar var.Bunu test edemeyiz biz bilgisayar ekranından.. Git test yaptır emin ol.Biz simdi burada hayır desek de hamile olsan nolcak? Buraya güvenme tıbba güven.

canm arkadasnda dedıgı gbı hamıle kalmak ıcın artk ınsanlar yıllarca ugrasıyor gozunu seveym testını yapmssn tarlusalı ıcmısın adetını olmusun daha ne hamılesı .. o agrılar ıdrar yoluyla ılgılı sanrm ama hala cok takıosan kan ver bu kadar basıt

X