- 22 Ekim 2013
- 130
- 13
- Konu Sahibi goldenrose23
kızlar daha önce jinekoloji bölümünde sormuştum benim şöyle bir problemim var. büyük ihtimalle psikolojik yani böyle şeyleri çok büyütüyorum kafamda. 20 aralıkta beraberlik yaşadım. ocak ayında yani geçen ay adetim 3-4 gün kadar gecikmişti. eczaneden test aldım tam 3 kez.. hem adet günü yaptım hem de geciktiği günlerde sonuç negatifti. sonra tarlusal içeyim stres yüzünden adet olamadım dedim ve 4 gün tarlusal kullanıp hemen adet gördüm. her şey iyi hoş benim kendi kuruntummuş diyordum ki.. üç dört gündür sağ karın boşluğumda bıçak ağrısı gibi ağrılarım var. idrarım hep koyu ve garip kokulu. beyaz parça gibi bir şey geldi dün idrarımda bu da beni endişelendirdi yeniden forum sayfalarına bakınca hamilelik belirtisi olabilirmiş bu beyaz akıntılar parça gibi şeyler işte.. ama ben tarlusal içip adet oldum diyorum bir yandan kendimce yani hamile bayanlar tarlusal kullanıp adet olamaz değil mi? yarın ya ürolojiye gideceğim idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye ya da eczaneden tekrar test alıp yapacağım. jinekologa hayatta gidemem hele gebelik testi için sizce ne yapayım ?