Kuruntu mu yapıyorum?

En son bir ay önce mesajlaşılmış bu arada ki biz o dönem konuşmama kararı almıştık.
Konuşmaları okumak istemedim eğer ki bana göre yanlış bir şey görürsem (ufak flört gibi şeyler) kaldıramam diye çünkü her şeyi bilmek bana göre değil :KK43:
Bu yaşta bu olgunluk helal olsun diyorum.
O mesajları görsem okur, ezberler, baş harflerinden olmayan mesajlar çıkarır, mesajların atıldığı tarih ve saatlerde ben ne yapıyordum araştırırdım.
Belki de mesajları görüp sormanızı beklemiş sizden de onu görmeyince silmiştir. Yoksa niye al bu şifrem hadi hemen giriş yap desin?

Bu yaşta bu olgunluk helal olsun diyorum.
O mesajları görsen okur, ezberler, baş harflerinden olmayan mesajlar çıkarır, mesajların atıldığı tarih ve saatlerde ben ne yapıyordum araştırırdım.
Belki de mesajları görüp sormanızı beklemiş sizden de onu görmeyince silmiştir. Yoksa niye al bu şifrem hadi hemen giriş yap desin?
Aslında hayır fazla merak kediyi öldürür biliyorum. Hem bende fıtık çıktı, stres yasak. Sakin olmalıyım.
Tepki çekmemek için söylememiştim de biz geçen akşam içip kafamız iyi olunca konu face e geldi. Girsen neleri okursun dedi. O kızla konuşmanızı dedim. Onu okuma işte dedi güldü. Dedim niye. Sonra şaka yaptım falan dedi. Mesajları ne zaman sildiğini de bilmiyorum.
Beni sevdiğini de görüyorum ama. Yani romantik film tadında hareketler beklemem ama görebiliyorum beni de seviyor. Belki o gece silindi belki daha da önce.

Aslında hayır fazla merak kediyi öldürür biliyorum. Hem bende fıtık çıktı, stres yasak. Sakin olmalıyım.
Tepki çekmemek için söylememiştim de biz geçen akşam içip kafamız iyi olunca konu face e geldi. Girsen neleri okursun dedi. O kızla konuşmanızı dedim. Onu okuma işte dedi güldü. Dedim niye. Sonra şaka yaptım falan dedi. Mesajları ne zaman sildiğini de bilmiyorum.
Beni sevdiğini de görüyorum ama. Yani romantik film tadında hareketler beklemem ama görebiliyorum beni de seviyor. Belki o gece silindi belki daha da önce.

Hayır anlamadığım okunmasını istemeyen adan alır silip şifreyi öyle verir.

Bir de olayın üstüne gidiyor " Girsen niliri okursun acıba?" Nedense bana kıskandırma isteğiyle yanıp tutuşan biri gibi göründü.

Bir de olayın üstüne gidiyor " Girsen niliri okursun acıba?" Nedense bana kıskandırma isteğiyle yanıp tutuşan biri gibi göründü.
Okumak için geldiğim şu güzelim vatandan katil olarak dönmemi sağlamaya çalışıyor da olabilir bu da bir seçenek tabi :D

Bir pirinç yiyeni kıskanacak değilim deseydin
Daha çok daha elit kısım ve kıtalarla gel bana deseydin

Bende facbooktaki eski masejlarımı evlenmeden önce sildim belki gün gelir eşim görür diye. Aynı şekilde eşimde silmiş, eskiler eskide kalmalı diye düşünüyorum belki sevgilinizde böyle düşünmüşdür.

İşte söz konusu sevdiğim insan olunca yok olmuyor dünyanın en çirkini de olsa kıskanıyorum hani biliyorum ki benden çirkin ama yok yani olmuyor ol mu yooooooorrrrrr

Sen gecen konunda sevgilinden yeni ayrilmis, iki ayda baskasi ile gorusuyordun sanki. Simdi bu hangisi yenisi mi eskisi mi?

İyi geceler Kk.
Sevgilim bana Face şifresini vermişti ben istemeden ve verdiği anda girmemi istemişti (hala anlamadım sebebini)
Listesinde yabancı bir kız vardı ben o kızdan acayip kıllanmıştım kız seneler önce fotoğraflarına yorum yapmış yok özledim seni seviyorum bilmemne. En son bir ay önce mesajlaşılmış bu arada ki biz o dönem konuşmama kararı almıştık.
Konuşmaları okumak istemedim eğer ki bana göre yanlış bir şey görürsem (ufak flört gibi şeyler) kaldıramam diye çünkü her şeyi bilmek bana göre değil :KK43:
Geçen gün kendimi tutamadım kızlar Facesine girdiğimde o kızla olan konuşmalar silinmişti :KK43:
Tamam benden önce aralarında ne geçtiği nasıl tanıştıkları beni hiç ilgilendirmez ama konuşmaların silinmesi bana o kadar da iyi niyetli gelmiyor sizce haksız mıyım ?
Ne yapacağımı bilmiyorum ne açıklayacağını merak ediyorum ama buradaki aldatma konularından anladığım şey sessizce takipte kalmak gerektiği yoksa saklayabileceği :KK43: karşıma alıp konuşmak istiyorum sakin sakin olay çıkartmadan ama bir yere varamayacağımı hissediyorum.
Nasıl sessizce takipte kalırım sizce ?
Kurcalamayın bence. Gecmisi birakin. Bundan sonrasinda bir hata görürseniz hesap sorarsiniz.

Back
X