- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- 133
- Konu Sahibi vivamedusa
-
Psikolojik olarak rahat hissetmelisin kendini ne ile korunuyorsunuz?Kiloluyum diye takmayın ben de kiloluyum ve ilk cinsel deneyimimi zayıf bir erkekle yaşadım zevk aldı.
Bence seven insan dert etmez kayganlaştırıcı bile fayda etmez anlıyorum kendini öyle beğenmiyorsun ve partnerinin karşısında da utanıyorsun ilk bende göbeğimi içe çekmeler falan olmuştu ama sonra kasmadım kendimi akışına bıraktım.prezervatif. ya kısa zamanda çok kilo aldım gözüm alışmadı resmen tüm kıyafetlerim olmamaya başladı falaa small medium arası giyerken xlarge a geçince baya canım sıkıldı o da etkiliyor haliyle.
Bence seven insan dert etmez kayganlaştırıcı bile fayda etmez anlıyorum kendini öyle beğenmiyorsun ve partnerinin karşısında da utanıyorsun ilk bende göbeğimi içe çekmeler falan olmuştu ama sonra kasmadım kendimi akışına bıraktım.
ya o zaten dert etmiyor kızıyor hatta istersen 200 kilo ol ben yine seni severim sırf bu yüzden seni sevmeyecek kadar yüzeysel biri miyim diye de yine de bilmiyorum etkiliyor illa ki bir de kısa sürede alınca o kadar kilo bacaklarımda da çatlamalar oldu kırmızı kırmızı yol gibi daha 3 4 gün önce fark ettim bu kadar belirgin yeni çatlaklar olduğunu. vücudumla ilgili o kadar takıntılı değilimdir aslında da daha adapte olamadım kilolarıma
Aydinlikta mi sevisiyorsunuz?
Yani benim icin de problem beden konusu ben de cok kilo aldim kendimi begenmiyorum ama sevisme esnasinda rahat degilim ama fazlaliklarimi gordugunu de sanmiyorum işik maksimum loş oluyor cunku, onun haricinde cozum goz gozu gormeyecek isikta olmak :)
Kuruluk da benim derdim bu aralar, isteksizlik ozellikle gercekten cok kafama takiyorum ama burda konu acamiyorum sen bekar degil miydin tuh tuh cik cik yapanlar taslayacak diye. O yuzden onun cozumu bende yok ama prezervatiften kaynaklaniyor olabilir sizinki
Biz de prezervatif kullanirken bende durum oyleydi birakinca rahatladik ta ki bugunlere kadar
Baska bi kontrol yintemine gecebilirsiniz
Bebe yagi bende yanma yapti o konuda da bilgin olsun
Ve temizlenmesi cok zor saatler boyu rahatsiz etti beni
Ben ilac kullaniyorum 7-8 aydir falan tabi sadece ona guvenemiyorum ayriyeten geri cekilmeyle korunuyoruzYok loş ışıkta tabi. Yatak odamın tam önünde kocaman bir sokak lambası olduğu için pek de loş olmuyor orası sıkıntı :) Ya ilaç kullanmak istemiyorum o fazla zahmetli diye. Zaten düzenli olarak kullandığım ilaç var etkiler mi bir şeyi iyi bakmam lazım.
Ben de aynı sebepten konunun başına yazdım zaten herkesin hayatına kimse karışamaz diye.
Kayganlaştırıcı da bende yapmıştı başka ne olabilir acaba sıkıntı çıkarmayacak güvenli kolay temizlenebilen. :/
Ben ilac kullaniyorum 7-8 aydir falan tabi sadece ona guvenemiyorum ayriyeten geri cekilmeyle korunuyoruz
Doktora bi sormak lazim aslinda diger ilacla etkilesime girmiyorsa cok mantikli ve zahmetsiz aslinda
Sadece tek korunma yontemine guvenemiyorum obsesyon hat safhada :)
Kayganlastirici ben hic denemedim o bile sorun yapiyorsa baska alternatif kalmiyor sanirim
prezervatife rağmen geri çekilmeyi de ihmal etmiyor ya bende de var o takıntı :) bir kere reglim 1 hafta gecikti normalde hiç aksamaz 4 haftada bir saat gibi olur. öldük öldük dirildik o ara iki türlü de korunmamıza rağmen ondan sonra bir süre ara verdik.
kayganlaştırıcılar genel olarak sonrası için kuruluğa sebep oluyormuş bir de geçen okudum da. hani günlük pedler için akıntı yapıyor diyorlar ya o tarz bir pazarlama stratejisi güdüyorlar herhalde bunlar da. bebe yağını deneyeceğim ama denemedim hala. vazelini normal zamanda elden bile çıkarmak zor oradan hayatta çıkmaz diye düşünüyorum bal mumu monroe heykeli gibi şekiller oluşur birike birike tehlikeli onu temizleyememek de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?