Kuruntu mu yapıyorum

vivamedusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
1.897
2.401
133
Kızlar selam, erkek arkadaşımla güzel bir uyumumuz var her anlamda. Zaten çok uzun zamandır birbirimizi tanıyorduk ve bir şeyler vardı aramızda hep. Cinsellik bakımından da gayet iyiyiz ilişkinin başlarında fazla fazla iyiydik hatta. (Lütfen daha evlenmeden beraber olmakla ilgili dini ve kendi ahlaki değerlerince yorumlar yapacak olanlar baştan yapmasın karşılıklı rızası olan birbirini seven iki bekar yetişkin insanın yaşadıklarını yargılayın diye yazmıyorum buraya.)

Bir rahatsızlığımdan ötürü ilaç kullanmaya başladım ve aşağı yukarı bir yılda 6 kilo aldım bir de her normal Türk kadını gibi kalça basen bölgemde toplandı yeni kilolarım. Spor yapamıyorum yine rahatsızlık kaynaklı günlük okul iş temposu anca tamamlıyorum enerji seviyem baya yerlerde oluyor. Bir de kilo aldığım için açıkçası kendimi pek beğenemiyorum. O beraber olmak istediğinde bir şekilde bahane buluyorum 3 haftada bir ayda bir defa falan anca beraber oluyoruz. O hiç bir şekilde kilomu dert etmediğini söylüyor hatta fark etmediğini söylüyor ki cidden bu konuyla alakalı bana en ufak bir beğenmemezliği vs yok ama çıplakken kendimi aynada kilolu bulmaya başladığımdan beri kötü hissediyorum kendimi. O da kendisinden soğuduğumu artık onu istemediğimi falan düşünüyor.

İlişki anındaki ruh halime de yansıyor bu kuruluk oluyor bende 2. 3. seferde canım yanmaya başladığı için sonlandırıyoruz ilişkiyi. (Ben orgazma ulaşmadan bu arada) o biraz erken boşalıyor ilk seferinde. O yanma hissinin kuruluktan kaynaklandığını biliyorum ama gerekli kayganlığı sağlayacak bir şey önerir misiniz?

Piyasadaki bilinen kayganlaştırıcılar hariç (en bilindik markanınkini kullandım fakat fazlaca yanma yapıyor sonrasında) o biraz fazla kaşındırıyor sonrasında çok rahatsız bir his bırakıyor bende.Bebek yağı vazelin falan işe yarıyor mu deneyeniniz var mı? Sonrasında temizliği zor oluyor mu vajina bölgesinden? Ya da alternatif temizlemesi kolay etkili bir şey önerir misiniz? Malum doğru düzgün temizlenmezse mantar gibi kötü hastalıklara sebebiyet verecek bir bölge.

Bir de bu şekilde hissetmemek için ne yapabilirim?

Spor ve diyet demeyin lütfen diyet yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bir süredir. Ama özellikle kardiyo ve yüksek tempolu yağ yakma odaklı spor yapamıyorum fenalaşıyorum. Giderek toparlaklaşan bedenimi kabul edebilmem için önerilerde bulunursanız çok minnettar olurum.

Psikolojik olarak rahat hissetmelisin kendini ne ile korunuyorsunuz?Kiloluyum diye takmayın ben de kiloluyum ve ilk cinsel deneyimimi zayıf bir erkekle yaşadım zevk aldı.

Psikolojik olarak rahat hissetmelisin kendini ne ile korunuyorsunuz?Kiloluyum diye takmayın ben de kiloluyum ve ilk cinsel deneyimimi zayıf bir erkekle yaşadım zevk aldı.

prezervatif. ya kısa zamanda çok kilo aldım gözüm alışmadı resmen tüm kıyafetlerim olmamaya başladı falaa small medium arası giyerken xlarge a geçince baya canım sıkıldı o da etkiliyor haliyle.

prezervatif. ya kısa zamanda çok kilo aldım gözüm alışmadı resmen tüm kıyafetlerim olmamaya başladı falaa small medium arası giyerken xlarge a geçince baya canım sıkıldı o da etkiliyor haliyle.
Bence seven insan dert etmez kayganlaştırıcı bile fayda etmez anlıyorum kendini öyle beğenmiyorsun ve partnerinin karşısında da utanıyorsun ilk bende göbeğimi içe çekmeler falan olmuştu ama sonra kasmadım kendimi akışına bıraktım.

Bence seven insan dert etmez kayganlaştırıcı bile fayda etmez anlıyorum kendini öyle beğenmiyorsun ve partnerinin karşısında da utanıyorsun ilk bende göbeğimi içe çekmeler falan olmuştu ama sonra kasmadım kendimi akışına bıraktım.

ya o zaten dert etmiyor kızıyor hatta istersen 200 kilo ol ben yine seni severim sırf bu yüzden seni sevmeyecek kadar yüzeysel biri miyim diye de yine de bilmiyorum etkiliyor illa ki bir de kısa sürede alınca o kadar kilo bacaklarımda da çatlamalar oldu kırmızı kırmızı yol gibi daha 3 4 gün önce fark ettim bu kadar belirgin yeni çatlaklar olduğunu. vücudumla ilgili o kadar takıntılı değilimdir aslında da daha adapte olamadım kilolarıma

ya o zaten dert etmiyor kızıyor hatta istersen 200 kilo ol ben yine seni severim sırf bu yüzden seni sevmeyecek kadar yüzeysel biri miyim diye de yine de bilmiyorum etkiliyor illa ki bir de kısa sürede alınca o kadar kilo bacaklarımda da çatlamalar oldu kırmızı kırmızı yol gibi daha 3 4 gün önce fark ettim bu kadar belirgin yeni çatlaklar olduğunu. vücudumla ilgili o kadar takıntılı değilimdir aslında da daha adapte olamadım kilolarıma

Açık arama olarak algılamayın ama 1 yılda 6 kilo kısa sürede çok kilo almaya pek girmiyor, 6 kilo small bedenden xl'ye de çıkarmaz insanı. Beden algınız bozulmuş olabilir mi acaba?

Bir de steroid mi kullandınız ilaç olarak? Çünkü eğer öyleyse ve sonrasında kırmızı, kalın catlaklariniz oluştuysa iatrojenik cushing sendromu acısından bir endokrinologa gorunmenizde fayda var.

16 olacaktı o hiç dikkat etmemişim. Ve direkt yağ olarak aldım bunları. Steroid içerikli bir ilaç kullanıyorum doktor kontrolünde. Bunu söylediğimde doktor ideal kilomdan birkaç kilo fazlamın olduğunu onu da daha sonra verebileceğimi söyledi de ayda 1,5 kiloya yakın alıyorum. iatrojenik cushing sendromuna baktım internetten şimdi o kadar kalın derin çatlaklarım yok ama yine de bacak çevremin kalçamın genişlemesinden damar damar ve dallanan çatlaklar oldu hep.

Aydinlikta mi sevisiyorsunuz?
Yani benim icin de problem beden konusu ben de cok kilo aldim kendimi begenmiyorum ama sevisme esnasinda rahat degilim ama fazlaliklarimi gordugunu de sanmiyorum işik maksimum loş oluyor cunku, onun haricinde cozum goz gozu gormeyecek isikta olmak :)
Kuruluk da benim derdim bu aralar, isteksizlik ozellikle gercekten cok kafama takiyorum ama burda konu acamiyorum sen bekar degil miydin tuh tuh cik cik yapanlar taslayacak diye. O yuzden onun cozumu bende yok ama prezervatiften kaynaklaniyor olabilir sizinki
Biz de prezervatif kullanirken bende durum oyleydi birakinca rahatladik ta ki bugunlere kadar
Baska bi kontrol yintemine gecebilirsiniz
Bebe yagi bende yanma yapti o konuda da bilgin olsun
Ve temizlenmesi cok zor saatler boyu rahatsiz etti beni

Aydinlikta mi sevisiyorsunuz?
Yani benim icin de problem beden konusu ben de cok kilo aldim kendimi begenmiyorum ama sevisme esnasinda rahat degilim ama fazlaliklarimi gordugunu de sanmiyorum işik maksimum loş oluyor cunku, onun haricinde cozum goz gozu gormeyecek isikta olmak :)
Kuruluk da benim derdim bu aralar, isteksizlik ozellikle gercekten cok kafama takiyorum ama burda konu acamiyorum sen bekar degil miydin tuh tuh cik cik yapanlar taslayacak diye. O yuzden onun cozumu bende yok ama prezervatiften kaynaklaniyor olabilir sizinki
Biz de prezervatif kullanirken bende durum oyleydi birakinca rahatladik ta ki bugunlere kadar
Baska bi kontrol yintemine gecebilirsiniz
Bebe yagi bende yanma yapti o konuda da bilgin olsun
Ve temizlenmesi cok zor saatler boyu rahatsiz etti beni

Yok loş ışıkta tabi. Yatak odamın tam önünde kocaman bir sokak lambası olduğu için pek de loş olmuyor orası sıkıntı :) Ya ilaç kullanmak istemiyorum o fazla zahmetli diye. Zaten düzenli olarak kullandığım ilaç var etkiler mi bir şeyi iyi bakmam lazım.

Ben de aynı sebepten konunun başına yazdım zaten herkesin hayatına kimse karışamaz diye.

Kayganlaştırıcı da bende yapmıştı başka ne olabilir acaba sıkıntı çıkarmayacak güvenli kolay temizlenebilen. :/

Yok loş ışıkta tabi. Yatak odamın tam önünde kocaman bir sokak lambası olduğu için pek de loş olmuyor orası sıkıntı :) Ya ilaç kullanmak istemiyorum o fazla zahmetli diye. Zaten düzenli olarak kullandığım ilaç var etkiler mi bir şeyi iyi bakmam lazım.

Ben de aynı sebepten konunun başına yazdım zaten herkesin hayatına kimse karışamaz diye.

Kayganlaştırıcı da bende yapmıştı başka ne olabilir acaba sıkıntı çıkarmayacak güvenli kolay temizlenebilen. :/
Ben ilac kullaniyorum 7-8 aydir falan tabi sadece ona guvenemiyorum ayriyeten geri cekilmeyle korunuyoruz
Doktora bi sormak lazim aslinda diger ilacla etkilesime girmiyorsa cok mantikli ve zahmetsiz aslinda
Sadece tek korunma yontemine guvenemiyorum obsesyon hat safhada :)

Kayganlastirici ben hic denemedim o bile sorun yapiyorsa baska alternatif kalmiyor sanirim

Ben ilac kullaniyorum 7-8 aydir falan tabi sadece ona guvenemiyorum ayriyeten geri cekilmeyle korunuyoruz
Doktora bi sormak lazim aslinda diger ilacla etkilesime girmiyorsa cok mantikli ve zahmetsiz aslinda
Sadece tek korunma yontemine guvenemiyorum obsesyon hat safhada :)

Kayganlastirici ben hic denemedim o bile sorun yapiyorsa baska alternatif kalmiyor sanirim

prezervatife rağmen geri çekilmeyi de ihmal etmiyor ya bende de var o takıntı :) bir kere reglim 1 hafta gecikti normalde hiç aksamaz 4 haftada bir saat gibi olur. öldük öldük dirildik o ara iki türlü de korunmamıza rağmen ondan sonra bir süre ara verdik.

kayganlaştırıcılar genel olarak sonrası için kuruluğa sebep oluyormuş bir de geçen okudum da. hani günlük pedler için akıntı yapıyor diyorlar ya o tarz bir pazarlama stratejisi güdüyorlar herhalde bunlar da. bebe yağını deneyeceğim ama denemedim hala. vazelini normal zamanda elden bile çıkarmak zor oradan hayatta çıkmaz diye düşünüyorum bal mumu monroe heykeli gibi şekiller oluşur birike birike tehlikeli onu temizleyememek de.

prezervatife rağmen geri çekilmeyi de ihmal etmiyor ya bende de var o takıntı :) bir kere reglim 1 hafta gecikti normalde hiç aksamaz 4 haftada bir saat gibi olur. öldük öldük dirildik o ara iki türlü de korunmamıza rağmen ondan sonra bir süre ara verdik.

kayganlaştırıcılar genel olarak sonrası için kuruluğa sebep oluyormuş bir de geçen okudum da. hani günlük pedler için akıntı yapıyor diyorlar ya o tarz bir pazarlama stratejisi güdüyorlar herhalde bunlar da. bebe yağını deneyeceğim ama denemedim hala. vazelini normal zamanda elden bile çıkarmak zor oradan hayatta çıkmaz diye düşünüyorum bal mumu monroe heykeli gibi şekiller oluşur birike birike tehlikeli onu temizleyememek de.

Vazenlini umarım denememişsinizdir. Petrol türevi bir üründür, hem enfeksiyona sebep olma ihtimali yüksek hem de prezervatifin yapısını bozup süprizlere sebep olabilir :)
Kegel egzersizlerinin yardımcı olabileceğini söylüyorlar. Kan akımı artacağından vajinadaki sıvı üretimine destek olabilir deniliyor.
Kısa bir dönem kullandığım ilaçlardan ben de bu sorunu yaşadım, ön sevişmeyi bayaa uzun tutup çözdük işi :)

Back
X