- Konu Sahibi gocmenkizii
-
Onların hiçbir garantisi yok yalnız, ister farklı sözlüklerden ister şikayetvardan inceleyin. Burası Türkiye, alıp eve gittiğiniz üründe bile sorun çıkarıyorlar.büyük firmalar ürünleri deposunda saklıyor, garantisini de ürünü teslim aldığınızda başlatıyorlar (mediamarkt vs) yani evlendiğinizde garanti başlamış oluyor ve o süreye kadar üründen onlar sorumlu
Annem onların umursamadığını düşünüyor. O yüzden sen ileride üzülürsün bu aileyle diyor. Karşı taraf önceden de bu tarz şeyler yaptığı için bizim tanışmamız tekliften 1 sene sonraya kaldıAnneniz nasil onlar bisey almadan tanismaya gitmiyor ne sacma sey ayrica parasi olan son bir aydada alir herseyi siz neden karsi tarafin alacaklarina karisiyorsunuz? Size duaen onlarin geldigi gibi tanismaya gitmek herseyede karismayin yani
Hayatını niye karartıyorsun güzel bacım yaAnnem onların umursamadığını düşünüyor. O yüzden sen ileride üzülürsün bu aileyle diyor. Karşı taraf önceden de bu tarz şeyler yaptığı için bizim tanışmamız tekliften 1 sene sonraya kaldı
Ya siz bu cocuktan eminmiainiz esya almayla deger verme falan alakasiz yani istediklwri zaman alirlar sizin annenizin yaptigi normalmi esya almiyolar diye tanismaya gitmiyor sizin tarafinizda olumsuzluk cikariyor sonradan hic anlasamiycaksiniz boyle giderseAnnem onların umursamadığını düşünüyor. O yüzden sen ileride üzülürsün bu aileyle diyor. Karşı taraf önceden de bu tarz şeyler yaptığı için bizim tanışmamız tekliften 1 sene sonraya kaldı
Annem onların umursamadığını düşünüyor. O yüzden sen ileride üzülürsün bu aileyle diyor. Karşı taraf önceden de bu tarz şeyler yaptığı için bizim tanışmamız tekliften 1 sene sonraya kaldı
Kız kendi kendine evleniyorSevgilimin ailesi bize geldi tanıştılar benim ailemle. Bizim de gitmemiz gerekiyor onlara. Ben bu süre zarfında zamlara denk gelmeyelim diye çeyiz dizmeye başladım. İyi de masraf yaptım. Sevgilim ve ailesi bu kadar uzun sürede sadece pike almışlar 1 tane. ben 30 bin liralık masraf yaptım elektronik ve yatak odası hariç. Beyaz eşyalara zam gelecek alalım diyorum. babam altın alacak şimdi, ona bütçe ayıramayız dedi ve yurt dışına iphone 14 pro max almaya gitti. şey gibi hissediyorum. sanki her şeye parası var da konu ben olunca mırın kırın ediyor gibi. annem de onun gittiğini duyunca onun öncelikleri farklı demek ki. sen zam gelmeden alalım diye yırtıyosun kendini, onun umrunda değil dedi. ben de telefonu bozulmuştu diye yalan söylemek zorunda kaldım. normalde çok eli açık biridir. ama yani ailesi de bişey yapmıyor, uyarmıyolar bile. benim ailem gitmedikçe onlar laf demeye başladı neden gelmiyorlar diye. onlar bişey almadıkça benim ailem onların durumu umursamadığını düşünüyor. arada kaldım. kendimi kapana kısılmış hissediyorum.
İnşallah alırlar. Sevgilim, ben kredi çeker alırım lafları ediyor arada. Böyle günlerde aile desteği olmalı diye düşünüyorum. misafir gibi takı takıp gitmenin aileye yakışmayacağını düşünüyorum. Durumları da var. ben parasında da değilim. üzüldüğüm kısım benim çeyizim için ailem çalışıp ödemeler yaparken onunkinin ikimize kalması. Afedersiniz de şöyle düşünmeye başlıyorum. Benim ailem enayi mi. Sonuçta saatlerce iş yerinde çalışıyorlar. Biz 12 senedir arkadaşız 3 senelik de sevgiliyiz. Teklifi edeli 1 sene oldu. Kenara hala bişey koymamış olması üzüyor. İlla mal olarak da değil, yatırım olarak da koymuyor. Telefon aldı mesela, burada 3 sene satamaz. en azından birikim yapsa kenara koysa yine anlarımSiz ceyizinizi almissiniz. Onlar da esyalari ne zaman isterlerse alirlar. Ille de simdi ucuzken alcaklar diye bisey yok. Dugune kadar almis olmalari yeterli.
Yoo onunkine siz yardimci olmayin. Esyalarin cogunu onlar alsin.İnşallah alırlar. Sevgilim, ben kredi çeker alırım lafları ediyor arada. Böyle günlerde aile desteği olmalı diye düşünüyorum. misafir gibi takı takıp gitmenin aileye yakışmayacağını düşünüyorum. Durumları da var. ben parasında da değilim. üzüldüğüm kısım benim çeyizim için ailem çalışıp ödemeler yaparken onunkinin ikimize kalması. Afedersiniz de şöyle düşünmeye başlıyorum. Benim ailem enayi mi. Sonuçta saatlerce iş yerinde çalışıyorlar. Biz 12 senedir arkadaşız 3 senelik de sevgiliyiz. Teklifi edeli 1 sene oldu. Kenara hala bişey koymamış olması üzüyor. İlla mal olarak da değil, yatırım olarak da koymuyor. Telefon aldı mesela, burada 3 sene satamaz. en azından birikim yapsa kenara koysa yine anlarım
Bu şartları niye kabul ediyorsunuz? Bu ilişkiye neden devam ettiğinizi merak ettim. Ömür boyu ailesi size borç takacak, para isteyecek bu çok belli.İnşallah alırlar. Sevgilim, ben kredi çeker alırım lafları ediyor arada. Böyle günlerde aile desteği olmalı diye düşünüyorum. misafir gibi takı takıp gitmenin aileye yakışmayacağını düşünüyorum. Durumları da var. ben parasında da değilim. üzüldüğüm kısım benim çeyizim için ailem çalışıp ödemeler yaparken onunkinin ikimize kalması. Afedersiniz de şöyle düşünmeye başlıyorum. Benim ailem enayi mi. Sonuçta saatlerce iş yerinde çalışıyorlar. Biz 12 senedir arkadaşız 3 senelik de sevgiliyiz. Teklifi edeli 1 sene oldu. Kenara hala bişey koymamış olması üzüyor. İlla mal olarak da değil, yatırım olarak da koymuyor. Telefon aldı mesela, burada 3 sene satamaz. en azından birikim yapsa kenara koysa yine anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?