- Konu Sahibi incirrecelim
-
kesinlikle bende o zaman böyle düşünüp uzatmamıştım bu konuyu ama şimdi gvenim kırıldığı için şüpheci bi hale geldim işte
büyük konuşmayım ama aldatcagına ihtimal vermiyorum, galiba beklentim yüksekti onda bu kadar ufak gereksiz bişey bile güvenimi sarsmaya yetti şimdi bakışları bile rahatsız eder oldu ama dediğim gibi çok abarttığımın da farkndayım ama yinede aşamıyorum
Bi taraf evlilik isterken dier tarafin istememesi isteyen kisinin duygularinin zamanla korelmesine neden olmus iolmasin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım güven kırılması kolay bi şeydir kazanması zor elbet biliyorum ama inan bu öyle güvenini sarsacak, kırılacağın, ilişkine zarar verecek düzeyde bir şey değil. sen yine takipte ol ona bişey diyemem ama kuruntu yapmışsın bence, birilerini aratıp bakması gözü dışarda, onları özlüyor vs demek değil. umarım sorunlarınız hep böyle küçük olurlütfen kendini tut, ziyan etme ilişkiye.
Bende eski sevgilimde yaşadım bu durumu. Senin gibi zamanla sevdiğim biriydi. O başka şehirdeydi aramızda küçük bir tartışma geçse çiçekler, çikolatalar gelirdi böyleydi. Bu insan hayatta bana yanlış yapmaz imkansız falan modundayım aşırı güveniyorum. Sonra yalanlarını yakalamaya başladım kulağıma bir şeyler geldi görmezden geldim ama bir şeylerde hissediyorum kendi kendimi yiyorum o aralar tam bir paranoyağım. Sosyal medyadan takip ediyorum her dakika, mesaj 5 dk geç gelse kıyamet. Olan bana oluyordu ayrı. Her neyse sonuç aldatılıyormuşum. 2 senede kendime geldim. Şuan ki ilişkimde " Eğer böyle bir şey yaparsan beni sonsuza kadar kaybedersin. Beni kaybetmeye göze alıyorsan zaten umrumda olmazsın " bu mesajı ona verdim ve rahatım ne kadar kararlı olduğumu da biliyor. O olay dönüm noktası oldu bende
Seninki böyle bir şey yapacağından değil ama çok güvenme benim gibi. Face de aratmayı herkes yapıyor meraktan tek gördüklerin bunlarsa. Kuruntu yapmak insana çok zarar veriyor ruh haline
şuanda atlatmış olmana çokk sevindim. bazen acaba büyük mü konuşuyorum diyorum aldatmaz etmez diyerek insan sonucta herkesin vardır zaafları bilemeyiz. ben de beni kaybedebilceğini her an hissettirdim ona büyük bi aşık değilim sevgiyle güvenle bağlı olduğum için heralde bu ufacık şey bende büyük etki yaptı. paranoyaklığa doğru gidicem diye korkuyorum çünkü kuruyorum kafamda sadece başka birine bakma ihtimali beni sinir ediyo. insallah seninki gibi üzücü yıpratıcı bi sona doğru gitmem ve sadece kuruntu olarak kalır
sevgisi ilgisi azalmadı artıyo aksine mesela o benden kat kat kıskanctır ama eski sevgililerini aratmasından dolayı mı düşündünüz böyle
Merhaba bayanlar sorunumun çok büyük bi yanı yok aslında. Evliliğe giden bi ilişkim var çok sevildiğimi her zaman hissetmişimdir ben de zamanla tanıyarak sevenlerdenim ilk görüşte aşk ölme bitme durumları hiç olmadı bende. ama kendisi sevdirdi hep güven duydum daha doğrusu sevgisini sevmek diye bisey varsa onu yaşadım. evliliğe de hazır olmadığımı düşünüyorum şuan erkek arkadasım istiyor ama kendimce soru işaretlerim var o sorumluluk şuan bana göre değil. herneyse sıkmayım daha fazla zaman içinde sevgilimin eski 2 sevgilisini bi kac da başka kızı face de arattığına şahit oldum çok güvendiğim biri bunu yapınca haliyle şok oldum yine de fazla sorun yapmadım, esasında çok kıskanç biri değilimdir ama son zamanlarda aşırı huylanır oldum. kendimi tanıyamıyorum dışarı çıksa bi kaç saat konuşamasak sinirleniyorum başkalarına baktığını hissediyorum ben bu durumdan çok rahatsızım ondan ziyade kendimi mutsuz ediyorum ama önceden bu tür duygulara kapılmazdım sanki her an gözü dışardaymış gibi hissediyorum. bu durum sizce geçici midir ? zarar vericek düzeye geldi çünkü başta da dediğim gibi güvendiğim için sevmiştimbenim gibi böyle saçmasapan kendine kuruntu yapanlar var mı? nasıl aşıyorsunuz ?
Merhaba bayanlar sorunumun çok büyük bi yanı yok aslında. Evliliğe giden bi ilişkim var çok sevildiğimi her zaman hissetmişimdir ben de zamanla tanıyarak sevenlerdenim ilk görüşte aşk ölme bitme durumları hiç olmadı bende. ama kendisi sevdirdi hep güven duydum daha doğrusu sevgisini sevmek diye bisey varsa onu yaşadım. evliliğe de hazır olmadığımı düşünüyorum şuan erkek arkadasım istiyor ama kendimce soru işaretlerim var o sorumluluk şuan bana göre değil. herneyse sıkmayım daha fazla zaman içinde sevgilimin eski 2 sevgilisini bi kac da başka kızı face de arattığına şahit oldum çok güvendiğim biri bunu yapınca haliyle şok oldum yine de fazla sorun yapmadım, esasında çok kıskanç biri değilimdir ama son zamanlarda aşırı huylanır oldum. kendimi tanıyamıyorum dışarı çıksa bi kaç saat konuşamasak sinirleniyorum başkalarına baktığını hissediyorum ben bu durumdan çok rahatsızım ondan ziyade kendimi mutsuz ediyorum ama önceden bu tür duygulara kapılmazdım sanki her an gözü dışardaymış gibi hissediyorum. bu durum sizce geçici midir ? zarar vericek düzeye geldi çünkü başta da dediğim gibi güvendiğim için sevmiştimbenim gibi böyle saçmasapan kendine kuruntu yapanlar var mı? nasıl aşıyorsunuz ?
hep inkar etti ben yapmadım ben aratmadım diye ağlayıp sızladı desem. yani yalan söyledi
Keşke baktığını , cesaret edip itiraf edebilse..
Daha bunu açıklayacak güveni yok kendine..
Sen bakmadıysan, kim baktı be adam ! Arkadaşlarının senin eski sevgilileriyle işi ne..
Bakmışsın işte bas baya.. İtiraf et, merak edip baktım ama konuşmak gibi bir niyetim yoktu de kurtul..
İyi yapıyorsunuz evliliği ertelemekle.. =)
Bugün arkadaşım baktı der
Diğer günde arkadaşım istek yollamış der
Ertesi günde arkadaşımın arkadaşı girmiş hesabıma , kıza naber yazmış der..
Oldu , bizde çok safız ya yedik !
Evet ve siz evlilikten kactikca sonu bunada gider
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hep inkar etti ben yapmadım ben aratmadım diye ağlayıp sızladı desem. yani yalan söyledi
hayır bir de bakmadım demesi trajikomik bi durum şifresini kimse de bilmez kim biliyo da bakıyo dediğimde de kimse demesi yok mu!!
aslında biz kadınlar hiçbirseyi sebebsiz yapmıyoruz güven bırakmıyolar insanda
evhamların zarar verici bir boyutta olmasa bile
sırf güvendiğin için sevip evlenmek
ileride sana zarar verebilir
insan bu
çiğ süt emmiştir
gerçi kimi abdestli anneden kimi abdestsiz anneden emiyor (yetiştirme tarzını kasdetiyorum)
ama yinede kimseye körü körüne güven duymamak lazım
hele ki sevginin temelini duyulan bu güvene oturtmamak gerekir
erkek arkadaşın için düşündüklerin sadece kuruntu da olabilir
ancak şu okuduğum 2 cümle yazıya bakarark diyebilirim ki
sen aşık değilsin
aşka kendini mecbur hissetmişsin
şimdi alamadığın o evlilik sorumluluğunun altında
asıl yer tutan da bu neden
umarım birgün evliliğe de mecbur hissedip
sevgi ile karıştırdığın bu hislerle
evet demezsin
seven insanın sözleri gibi gelmedi bana
yanlış anlama
yanılıyorsam da kusura bakma
Aynen. Aslında bu zamanlarda alınacak önlemler geleceğimizi kurtarıyor..
Tabi görmezden gelmezsek..
peki ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kuruntularımı belli etmemeye de çalısıyorum bazen patlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?