kuruntu mu yoksa hisseder mi bir kadın?

kesinlikle bende o zaman böyle düşünüp uzatmamıştım bu konuyu ama şimdi gvenim kırıldığı için şüpheci bi hale geldim işte

canım güven kırılması kolay bi şeydir kazanması zor elbet biliyorum ama inan bu öyle güvenini sarsacak, kırılacağın, ilişkine zarar verecek düzeyde bir şey değil. sen yine takipte ol ona bişey diyemem ama kuruntu yapmışsın bence, birilerini aratıp bakması gözü dışarda, onları özlüyor vs demek değil. umarım sorunlarınız hep böyle küçük olur lütfen kendini tut, ziyan etme ilişkiye.

Ozaman onunda sizi kaybetmekden korktugunu aklinizdan cikarmayin hemen evlenmek istiyorsa daha büyüktür korkusu.. yani endiseleneciginiz yok benim bakis acimdan hernekadar rahatsiz edici bir durum olmussada iciniz rahat olsun bence ..

Bi taraf evlilik isterken dier tarafin istememesi isteyen kisinin duygularinin zamanla korelmesine neden olmus iolmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi taraf evlilik isterken dier tarafin istememesi isteyen kisinin duygularinin zamanla korelmesine neden olmus iolmasin

sevgisi ilgisi azalmadı artıyo aksine mesela o benden kat kat kıskanctır ama eski sevgililerini aratmasından dolayı mı düşündünüz böyle

insallah dediğin gibi olurr çokk teşekkur ederim bu güzel yorum için :)

Bende eski sevgilimde yaşadım bu durumu. Senin gibi zamanla sevdiğim biriydi. O başka şehirdeydi aramızda küçük bir tartışma geçse çiçekler, çikolatalar gelirdi böyleydi. Bu insan hayatta bana yanlış yapmaz imkansız falan modundayım aşırı güveniyorum. Sonra yalanlarını yakalamaya başladım kulağıma bir şeyler geldi görmezden geldim ama bir şeylerde hissediyorum kendi kendimi yiyorum o aralar tam bir paranoyağım. Sosyal medyadan takip ediyorum her dakika, mesaj 5 dk geç gelse kıyamet. Olan bana oluyordu ayrı. Her neyse sonuç aldatılıyormuşum. 2 senede kendime geldim. Şuan ki ilişkimde " Eğer böyle bir şey yaparsan beni sonsuza kadar kaybedersin. Beni kaybetmeye göze alıyorsan zaten umrumda olmazsın " bu mesajı ona verdim ve rahatım ne kadar kararlı olduğumu da biliyor. O olay dönüm noktası oldu bende

Seninki böyle bir şey yapacağından değil ama çok güvenme benim gibi. Face de aratmayı herkes yapıyor meraktan tek gördüklerin bunlarsa. Kuruntu yapmak insana çok zarar veriyor ruh haline

şuanda atlatmış olmana çokk sevindim. bazen acaba büyük mü konuşuyorum diyorum aldatmaz etmez diyerek insan sonucta herkesin vardır zaafları bilemeyiz. ben de beni kaybedebilceğini her an hissettirdim ona büyük bi aşık değilim sevgiyle güvenle bağlı olduğum için heralde bu ufacık şey bende büyük etki yaptı. paranoyaklığa doğru gidicem diye korkuyorum çünkü kuruyorum kafamda sadece başka birine bakma ihtimali beni sinir ediyo. insallah seninki gibi üzücü yıpratıcı bi sona doğru gitmem ve sadece kuruntu olarak kalır

Kimseye güvenmemek en iyisi sonraki hayal kırıklığını atlatmak zor oluyor. Allah korusun benim gibi bir sonun olmaz inşallah ama kendine de zarar verme akışına bırak. Başka birine bakma ihtimali beni de sinir ediyor ama belli etmiyorum :) keşke onlarda kuruntu yapsa ama güven veriyoruz sanırım. Ne güzel ilişkin var kendini yıpratma boşver tadını çıkar bu zamanlarında kıymetini bil kötü bir şey yaparsa Allah karşına çıkarıyor gerçekten.

Mutluluklar :)

sevgisi ilgisi azalmadı artıyo aksine mesela o benden kat kat kıskanctır ama eski sevgililerini aratmasından dolayı mı düşündünüz böyle

Evet ve siz evlilikten kactikca sonu bunada gider

evhamların zarar verici bir boyutta olmasa bile
sırf güvendiğin için sevip evlenmek
ileride sana zarar verebilir

insan bu
çiğ süt emmiştir
gerçi kimi abdestli anneden kimi abdestsiz anneden emiyor (yetiştirme tarzını kasdetiyorum)

ama yinede kimseye körü körüne güven duymamak lazım
hele ki sevginin temelini duyulan bu güvene oturtmamak gerekir

erkek arkadaşın için düşündüklerin sadece kuruntu da olabilir
ancak şu okuduğum 2 cümle yazıya bakarark diyebilirim ki
sen aşık değilsin
aşka kendini mecbur hissetmişsin

şimdi alamadığın o evlilik sorumluluğunun altında
asıl yer tutan da bu neden

umarım birgün evliliğe de mecbur hissedip
sevgi ile karıştırdığın bu hislerle
evet demezsin

seven insanın sözleri gibi gelmedi bana
yanlış anlama
yanılıyorsam da kusura bakma

Yanlış yere yanlış şeyi yazmışım pardon :/

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy bende meraktan aratıyorm :/

bn kadınların bazı seylerı hıssettıgne ınanırım.sız oyle hıssedyrsanız muhtemelen oyledır de.ama sıkıntı yapmayın cnku bnlar olablr bırılerıne bakabılır,internetten aratabılır.bunu sızın yanınzda yapması saygısızlıga gırer ama yalnızken onun alanına mudahale etmeyın bnce cnku hem onu hem kendnzı sıkarsınız.zaten uzun surelı bır bırlıktelgnz olacaksa brbrnze bellı sınırlar ıcnde ozgurluk tanımalsınz.yanı evde oturup acaba kızlara mı bakıyor acaba nerde dye dusunmek vaktnzı bosa harcamak olur.daha yararlı seylerle vakıt gecırın baska seyler dusunun.gunun bırınde hayatnzdan gtse bıle sız kendnzle kalacaksınız o yuzden kednze zarar verecek hcbsy dusunmeyın derim.

hep inkar etti ben yapmadım ben aratmadım diye ağlayıp sızladı desem. yani yalan söyledi

Keşke baktığını , cesaret edip itiraf edebilse..
Daha bunu açıklayacak güveni yok kendine..
Sen bakmadıysan, kim baktı be adam ! Arkadaşlarının senin eski sevgilileriyle işi ne..
Bakmışsın işte bas baya.. İtiraf et, merak edip baktım ama konuşmak gibi bir niyetim yoktu de kurtul..

İyi yapıyorsunuz evliliği ertelemekle.. =)
Bugün arkadaşım baktı der
Diğer günde arkadaşım istek yollamış der
Ertesi günde arkadaşımın arkadaşı girmiş hesabıma , kıza naber yazmış der..

Oldu , bizde çok safız ya yedik !

hayır bir de bakmadım demesi trajikomik bi durum şifresini kimse de bilmez kim biliyo da bakıyo dediğimde de kimse demesi yok mu!!
aslında biz kadınlar hiçbirseyi sebebsiz yapmıyoruz güven bırakmıyolar insanda

hep inkar etti ben yapmadım ben aratmadım diye ağlayıp sızladı desem. yani yalan söyledi

hayır bir de bakmadım demesi trajikomik bi durum şifresini kimse de bilmez kim biliyo da bakıyo dediğimde de kimse demesi yok mu!!
aslında biz kadınlar hiçbirseyi sebebsiz yapmıyoruz güven bırakmıyolar insanda

Aynen. Aslında bu zamanlarda alınacak önlemler geleceğimizi kurtarıyor..
Tabi görmezden gelmezsek..

2 cümlemden içimi anlayabilmişsiniz kimisine cümleler dökerim anlamaz, gercekten çok şaşırdım.. ya aslında evet çok aşık olduğumu bende düşünmüyorum bunu da hep sorguluyorum ama insanlığını karakterini seviyorum bi de alışma durumu var iyi de anlaşıyoruz ama son zamanlarda bu kuruntularım beni yormaya başladı. dediğiniz gibi sırf bu duygularla da evlilik yoluna çıkılmaz zamanı var dememin tek sebebi de bu herseyden emin olmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
peki ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım kuruntularımı belli etmemeye de çalısıyorum bazen patlıyorum

Öncelikle bu sizin için gerçekten büyük ve ciddi bir problem mi değil mi, bunu karar verin..
Karar verdikten sonra, ileride ciddi problemler doğurabileceğini düşünüyorsanız bunu sevgilinize açıkça dile getirin.Zaten konuştuktan sonra , inanmam için ne yapabilirim demeye başlar, tekrar inanman için elinden geleni yapar. Tabi seviyorsa yapar. ''Bana inanmayan bir kadınla işim olmaz '' tarzında bir rest çekecek hali yok dimi =) Bence yok..

Söylediği bir yalanın ispatını size hiç bir şekilde sunamaz.Bunu bana ispatla deseniz, ispatlayacak bir tarafı yok.
Ufak tefek konular olsa dahi bir ilişkinin içine hem beyaz hem siyah yalanlar giriyorsa, o ilişkiden o yalanlar bir daha asla çıkamıyor..
Biri bitiyor biri başlıyor. Bu yüzden hiç bir şekilde yalan söylememesini, açık ve dürüst olmasını söyleyin. Söyleyin ki, artık yalana başvurmasın..
Bu hayatta yapılan her şeyin bir sebebi vardır.Saçmada olsa vardır.Bunu ona anlatın..
Sakin sakin konuşup, onu doğruları anlatması için fırsat oluşturun.Siz sakin davranırsanız,karşınızda ki size net olur. Ve olan biteni açıklar..

Açıklamaların ardından , yola devam edip etmemek veya bir şans vermek size kalmış bir olay =) Ama doğruları anlatması adına benim söylediklerimi yapın,en azından neden baktı niçin sorularına cevap bulmuş olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…