- Konu Sahibi incirrecelim
-
Öncelikle bu sizin için gerçekten büyük ve ciddi bir problem mi değil mi, bunu karar verin..
Karar verdikten sonra, ileride ciddi problemler doğurabileceğini düşünüyorsanız bunu sevgilinize açıkça dile getirin.Zaten konuştuktan sonra , inanmam için ne yapabilirim demeye başlar, tekrar inanman için elinden geleni yapar. Tabi seviyorsa yapar. ''Bana inanmayan bir kadınla işim olmaz '' tarzında bir rest çekecek hali yok dimi =) Bence yok..
Söylediği bir yalanın ispatını size hiç bir şekilde sunamaz.Bunu bana ispatla deseniz, ispatlayacak bir tarafı yok.
Ufak tefek konular olsa dahi bir ilişkinin içine hem beyaz hem siyah yalanlar giriyorsa, o ilişkiden o yalanlar bir daha asla çıkamıyor..
Biri bitiyor biri başlıyor. Bu yüzden hiç bir şekilde yalan söylememesini, açık ve dürüst olmasını söyleyin. Söyleyin ki, artık yalana başvurmasın..
Bu hayatta yapılan her şeyin bir sebebi vardır.Saçmada olsa vardır.Bunu ona anlatın..
Sakin sakin konuşup, onu doğruları anlatması için fırsat oluşturun.Siz sakin davranırsanız,karşınızda ki size net olur. Ve olan biteni açıklar..
Açıklamaların ardından , yola devam edip etmemek veya bir şans vermek size kalmış bir olay =) Ama doğruları anlatması adına benim söylediklerimi yapın,en azından neden baktı niçin sorularına cevap bulmuş olursunuz..
süpersiniz, uzun uzun açıklamışsınız teşekkurler:)
aynen ben onunla bunları güzellikle de konuştum bu face olayı olalı yaklaşık 1 ay falan olucak sanırım, sonraki zamanlarda da ben dile getirdim bak sana tekrar guvenemıyorum diye, aynen dediğiniz gibi ne istersen yaparım tekrar güvenmen için herseyi yaparım modundaydı. ama ne yapabilir ki? sinek küçük ama mide bulandırıyo malesef. ıste sonrasında da hiçbisey olmadı rahatsız olcagımı düşündüğü herkesi engelledi gizli saklısı yoktur telefon konusunda zaten benim de kurcalamak gibi adetim yoktur zaten. ama bilmiyorumki tekrar pürüzsüz güvenmenin yolu nedir.. iç güdüsel bişey sanırım aklım onda kalıyo her zaman. kafam rahat olamıyo bundan once hiç böyle bi problemimiz yoktu. karar vermem gerekcekse bu kararımı etkiliycek bişey de değil devamında güvenimi sarscak bisey de yapmadı. anlıycagınız buluttan nem kaptım bu kuruntum sadece bana dokunuyo
Merhaba bayanlar sorunumun çok büyük bi yanı yok aslında. Evliliğe giden bi ilişkim var çok sevildiğimi her zaman hissetmişimdir ben de zamanla tanıyarak sevenlerdenim ilk görüşte aşk ölme bitme durumları hiç olmadı bende. ama kendisi sevdirdi hep güven duydum daha doğrusu sevgisini sevmek diye bisey varsa onu yaşadım. evliliğe de hazır olmadığımı düşünüyorum şuan erkek arkadasım istiyor ama kendimce soru işaretlerim var o sorumluluk şuan bana göre değil. herneyse sıkmayım daha fazla zaman içinde sevgilimin eski 2 sevgilisini bi kac da başka kızı face de arattığına şahit oldum çok güvendiğim biri bunu yapınca haliyle şok oldum yine de fazla sorun yapmadım, esasında çok kıskanç biri değilimdir ama son zamanlarda aşırı huylanır oldum. kendimi tanıyamıyorum dışarı çıksa bi kaç saat konuşamasak sinirleniyorum başkalarına baktığını hissediyorum ben bu durumdan çok rahatsızım ondan ziyade kendimi mutsuz ediyorum ama önceden bu tür duygulara kapılmazdım sanki her an gözü dışardaymış gibi hissediyorum. bu durum sizce geçici midir ? zarar vericek düzeye geldi çünkü başta da dediğim gibi güvendiğim için sevmiştimbenim gibi böyle saçmasapan kendine kuruntu yapanlar var mı? nasıl aşıyorsunuz ?
Konuşmanızın faydasını görmüşsünüz bence. Sizi kaybetmemek adına bir takım şeyler yapmış.Sizi seviyor bes belli.Bazıları yaptığı hatayı kabul etmeyin inkar etmekten yorulmuyorlar.. =)Ama dediğim gibi sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki..
Dünyanın en güzel gününü yaşatsada, o kötü yaşanmışlıklar 1 saniyelikte olsa insanın aklına cuk diye oturuyor.Ama bu size zarar verir..
Bu olayı veya buna benzer durumları düşünmemek elde değil, ama düşünmeyi engellemek sizin elinizde..
Biraz rahat olmaya çalışın , aklınıza bu olay geldiği anda kendinizi oyalamaya yönelik hareketlerde bulunun.. Bir şey okuyun , bir şarkı dinleyin , biriyle konuşun vs..
Yani beyninizi o konudan kaçırabildiğiniz kadar öteye kaçırın.. Bunu yapabilirsiniz..
Ve zamanla emin olun aşacaksınız ..
Şu dakikadan sonra iş sizde bitiyor.. =)
Yorumlari okumadim canim ama.. Bende aratma gibi durum yok guven eksikligi de ama bende cok kiskancim senin gibi dusunul kendime eziyet ediyorum bu sikayetimi burdaki arkadaslarla paylastim onlardan aldigim tavsiyeyi sana vereyim :) kendine bi ugras bul kendi kendimize kuruntu yapiyoruz eski sevgilisini veya baska bi kizi aratmis olmasi onu unutamadigi sevdigi anlamina gelmez aama eski sevgilisini aratmasi hic hos degil.. Bu kiskancliklar malum duygularimizdan geliyor bunlara.engel olamicagimiz icin kafani baska seyle mesgul et ki dusunme kendini de uzme.. Temizlik yap oyun oyna ogrenciysen ders calis heveslisiysen kitap oku muzik dinle dans et ama biseyle mesgul et kendini benim tavsiyem bu :):)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Size nasıl teşekkür etsem azdır, tebessümle okudum yazdıklarınızı hepsini yapıyorum yapmaya da devam etcem umarım başarılı olurum.
Eskiden diyorum kafam ne rahatmış, aşabilirsem ne ala.onun da yardımıyla insallah eskisi gibi oluruz sıcak yorumların için çok tesekkurler iyi niyetli olduğunuz her cümlenizden belli umarım hersey hepimizingönlünce olurr
İnşallah canım ömürlük mutluluklar dliiyorum sevdiceğinlesağol canım bunları yapmaya çalışıyorum hersey 1 ay içinde oldu bakalım ins geçici bi durumdur
İnşallah canım ömürlük mutluluklar dliiyorum sevdiceğinle
2 cümlemden içimi anlayabilmişsiniz kimisine cümleler dökerim anlamaz, gercekten çok şaşırdım.. ya aslında evet çok aşık olduğumu bende düşünmüyorum bunu da hep sorguluyorum ama insanlığını karakterini seviyorum bi de alışma durumu var iyi de anlaşıyoruz ama son zamanlarda bu kuruntularım beni yormaya başladı. dediğiniz gibi sırf bu duygularla da evlilik yoluna çıkılmaz zamanı var dememin tek sebebi de bu herseyden emin olmak istiyorum
hepimiz musmutlu olalım inşallah
Merhaba bayanlar sorunumun çok büyük bi yanı yok aslında. Evliliğe giden bi ilişkim var çok sevildiğimi her zaman hissetmişimdir ben de zamanla tanıyarak sevenlerdenim ilk görüşte aşk ölme bitme durumları hiç olmadı bende. ama kendisi sevdirdi hep güven duydum daha doğrusu sevgisini sevmek diye bisey varsa onu yaşadım. evliliğe de hazır olmadığımı düşünüyorum şuan erkek arkadasım istiyor ama kendimce soru işaretlerim var o sorumluluk şuan bana göre değil. herneyse sıkmayım daha fazla zaman içinde sevgilimin eski 2 sevgilisini bi kac da başka kızı face de arattığına şahit oldum çok güvendiğim biri bunu yapınca haliyle şok oldum yine de fazla sorun yapmadım, esasında çok kıskanç biri değilimdir ama son zamanlarda aşırı huylanır oldum. kendimi tanıyamıyorum dışarı çıksa bi kaç saat konuşamasak sinirleniyorum başkalarına baktığını hissediyorum ben bu durumdan çok rahatsızım ondan ziyade kendimi mutsuz ediyorum ama önceden bu tür duygulara kapılmazdım sanki her an gözü dışardaymış gibi hissediyorum. bu durum sizce geçici midir ? zarar vericek düzeye geldi çünkü başta da dediğim gibi güvendiğim için sevmiştimbenim gibi böyle saçmasapan kendine kuruntu yapanlar var mı? nasıl aşıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?