Evet, kuruntu yapıyorum benneyaptımki Hayal kırıklığı yaşamaktansa artık herşeyin negatifini de düşünüyorum.... Hatta artık çoğunlukta negatif ve karamsar düşünüyorum
demek benim gibi biri daha var..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...ama cok kötü bişey bu yaaaa..iyi şeyleri bile kötü görmek..bazen kendimden sıkılıyorum bu yüzden ben...inşallah düzelirim
evet yalnız değilsin:) şaka bi yana bazen bütün umutlar bitiyo bişeylerin değişmeyeceğini biliyosun o zamanda boş yere umutlanmak istemiyosun en iyisi en kötü ihtimale hazırlıyım kendimi diyosun....
ama ben geçeceğine inanıyorum,hayatta hep iyi şeyler olmadığı gibi her zaman kötü şeylerde olmuyo... elbet geçer bu ruh hali....... yerimseniben
fisfisfis genelde iyi kötü tüm sonuçları düşünmeye çalışırım. çok yönlü bakarım olaylara. arada kuruntu yaptığım da olur, sonra kendi kendimi yatıştırırım hihoyyyt
evet bu cok kötü bir durum..aslında bunun bir tedavisi falan varmı..cunku hem kendimize hem karsı tarafımıza yapıyoruz..ben acayıp kurar senaryo üretirim..cok ktü bişey..olmamıs birşeyi oldu gibi yapar kafamda sonra olmayan şey çin üzülürüm..ama bunu karsı tarafa belli etmeden yapıyorum işte...kendime yapıyorum..acaba bundan kurtulmak içn ne yapmak lazımm
ıyi şeyler düşündüğüm çok azdır.Hep herşeyin en kötüsünü düşünüyorum ve karamsarım.Hep kuruntu yapıyorum.Eşime çok yansıtmamaya calıssamda hissediyor ve rahatsız oluyor.Valla ben çok şikayetciyim hep karamsar olmaktan bıktım.