kuruntu yaparmısınız??

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
kuruntu yaptıgınız olayları kafanızda kurup kurup büyüttügünüz oluyomu?? yoksa herşeye yi niyetlimi bakarsınız...

Evet, kuruntu yapıyorum benneyaptımki Hayal kırıklığı yaşamaktansa artık herşeyin negatifini de düşünüyorum.... Hatta artık çoğunlukta negatif ve karamsar düşünüyorum

demek benim gibi biri daha var..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...ama cok kötü bişey bu yaaaa..iyi şeyleri bile kötü görmek..bazen kendimden sıkılıyorum bu yüzden ben...inşallah düzelirim

evet yalnız değilsin:) şaka bi yana bazen bütün umutlar bitiyo bişeylerin değişmeyeceğini biliyosun o zamanda boş yere umutlanmak istemiyosun en iyisi en kötü ihtimale hazırlıyım kendimi diyosun....

ama ben geçeceğine inanıyorum,hayatta hep iyi şeyler olmadığı gibi her zaman kötü şeylerde olmuyo... elbet geçer bu ruh hali....... yerimseniben

bu ara esım negatıfsın seyıp duruyor..bu ara oyleyım gercekten heralde.herseye pozıtıf bakardım normalde..sımdı kuruntu yaptıgım oluyor cogu zman..

OOO kızlar benden ala kuruntu yapan yoktur kurarım büyütürüm aglarım zavallı adamım çırpınıp durur karşımda yok öyle bi şey diye :roflol:

biri ben ve vesveselerimden mi bahsetti

:roflol:
kankim zırzopun önde gideni olddumu söler bu konuda ama bence öle deel -tatlicadiarzu-
gerçekçiyim ben

Son düzenleme:
vala değişio
eger mutlu günümdeysem hiçç yapmam polyanna halt eder yanımda
ama negatif günümdeysemm görmeyin halimiii

fisfisfis genelde iyi kötü tüm sonuçları düşünmeye çalışırım. çok yönlü bakarım olaylara. arada kuruntu yaptığım da olur, sonra kendi kendimi yatıştırırım hihoyyyt

kuruntu benim göbek adım.....
yapmassam kendimi garipsiyorumsırnaşık şey

evet bu cok kötü bir durum..aslında bunun bir tedavisi falan varmı..cunku hem kendimize hem karsı tarafımıza yapıyoruz..ben acayıp kurar senaryo üretirim..cok ktü bişey..olmamıs birşeyi oldu gibi yapar kafamda sonra olmayan şey çin üzülürüm..ama bunu karsı tarafa belli etmeden yapıyorum işte...kendime yapıyorum..acaba bundan kurtulmak içn ne yapmak lazımm

Acaip kuruntu koliğiyim
Her durumu vakayı kendi kafamda tasarlar kötü sonuca baglarım:1closedeyes:
Kötü bir mimarım aslında-tatlicadiarzu-

peki bu durumunuzdan şikayetci degilmisinz..yani sevgiliniz eşinizz bundan rahatsız olmuyormu....

ıyi şeyler düşündüğüm çok azdır.Hep herşeyin en kötüsünü düşünüyorum ve karamsarım.Hep kuruntu yapıyorum.Eşime çok yansıtmamaya calıssamda hissediyor ve rahatsız oluyor.Valla ben çok şikayetciyim hep karamsar olmaktan bıktım.

Bu kuruntu durumu ileri derecede hat safhaya çıktı ise eşlerinizde etrafınızdaki yakın insanlarda rahatsızlık duyuyorlardır.Çeken bilir bacılarım :))

çok kuruntuluyum herşeyi kafama takar büyütürüm...
ayrıca karamsarım ve bu huyumdan nefret ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…