Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigim kadarıyla cinsel hayati olmayan, iliski yaşamamış kadınlara rutinde uygulanan bir uygulama degil. smear daha derinden alınan bir örnek oldugu için kızlık zarı zarar görecek endişesinden dolayı.Smear istenildiği zaman yaptırılan hatta yaptırılması gereken testlerden biri değil mi? Bunun sizin önceki ilişkinizi açığa çıkarmasıyla ne ilgisi var ki? O dönem hastaneden aramislardi, daha önce smear testi vermediyseniz verin, diye, ben de yaptırmıştım dersiniz.
Haklısınız keşke baştan konuşulsaydı belki bu kadar büyütmezdim kafamda, ama flört dönemimizde hiç açmadık karşılıklı olarak ben de sormadım o da. Ki hala daha ben gerçekten benden öncesiyle ilgilenmiyorum, sıkıntı yaşadığımızda dahil o sordu diye ben de hadi sen de anlat o zaman olayına girmedim hiç. Yalan söylememeliydim o an bir anda gelişti cevabım ağzımdan çıktı gitti…Her detaya gerek yok ancak ileriki dönemlerde hem sizin hem de eşinizin hayatını zora sokabilecek konularda yalan söylememeniz gerekir. Ortak güvenin bir parçası da budur. Önceki ilişkinizle alakalı her bir detayı anlatın demiyorum ancak size bir soru sorulmuş yalan söylemek neden? Bunun için sizden vazgeçecekse kendi bilir yalan üzerine neden bir hayat inşa ediyorsunuz.Bir şey olmaz merak etmeyin bu arada gereksiz anksiyetelere girmişsiniz sadece hepsi bu.
Keşke ama o an inanılmaz bir kıskançlığa girdi, durumu toparladık ama yalan olayı vicdanımı zorluyor hala daha.Keske bastan hic yalan dolan karistirmasaydiniz.
Ha esinizin de ,evlenip gitmissiniz zaten, gecmisi o saatten sonra kurcalamasini hic anlamadim.
Pole neden sizinle birlikte giriyorki doktorun yanina bunu da anlamadim.
Doktor boyle bir bilgi verir mi sanmiyorum.
Ha simdi doktordan ogrenmez enabinizdan vs gorebilir mi gorebilir yalaniniz bundan dolayi degil baska sebeple ortaya da cikabilir bir sey diyemem.
Olmuş bitmiş bir olay üzerini kapatın dallanıp budaklandırmayın kafanızda kurmayın. Sonuçta eşiniz bu soruyu sormadan önce de sizin gerçekliğiniz buydu ve bu sorunun sorulma ihtimali her zaman vardı. Sizin hatanız hayır demek ama olan oldu artık önünüze bakacaksınız unutun bu konuyu.Haklısınız keşke baştan konuşulsaydı belki bu kadar büyütmezdim kafamda, ama flört dönemimizde hiç açmadık karşılıklı olarak ben de sormadım o da. Ki hala daha ben gerçekten benden öncesiyle ilgilenmiyorum, sıkıntı yaşadığımızda dahil o sordu diye ben de hadi sen de anlat o zaman olayına girmedim hiç. Yalan söylememeliydim o an bir anda gelişti cevabım ağzımdan çıktı gitti…
Kanaması olmamıştir yani herkeste olacak diye bişey yok .Benim olmadi.Daha önce birliktelik yaşamışsınız ve hayır cevabı bunun anlamı ne anlayamadım ,ilk ilişki gayet anlaşılır bari burayı da açsaydınız da kafamızda bulmaca çözmeye çalışmasak.
Aklıma öylesi gelmedi ama bir çok cahil erkek onu bile sorun edebilir.Kanaması olmamıştir yani herkeste olacak diye bişey yok .Benim olmadi.
Aslında bu da doğru olabilir, çalışan biriyim ama yeni geldiğim için bu şehre şu an sabit bir yerde değilim kadro bekliyorum. Ailem arkadaşlarım da farklı şehirde bütün dünyam eşim oldu. Ki memnun mutlu etmek için elinden geleni de yapıyor sağ olsun.Bence çok boş kalmışsıniz, daha fazla meşguliyet bulun, hobi edinin, adamı merkezden çıkarıp kişisel hayatınıza daha fazla odaklanın.
Şöyle ki eşimle birlikte olduğumuzda hafif bir kanama oldu lekelenme gibi. Ama zaten her kadında durumun farklı olabileceğini düşünebilecek biri, yani kiminde olur kiminde olmaz herkesin yapısı farklı diye. Ben o gün kastığım için kendimi belki hafif bir kanamam oldu. O yüzden sen önceden birlikte olmuşsun biriyle diyeceği bir durum yaşanmadıDaha önce birliktelik yaşamışsınız ve hayır cevabı bunun anlamı ne anlayamadım ,ilk ilişki gayet anlaşılır bari burayı da açsaydınız da kafamızda bulmaca çözmeye çalışmasak.
Bütün dünyanız o olabilir ama bunu ona bu kadar hissettirmek iyi bir fikir diil bence:)Aslında bu da doğru olabilir, çalışan biriyim ama yeni geldiğim için bu şehre şu an sabit bir yerde değilim kadro bekliyorum. Ailem arkadaşlarım da farklı şehirde bütün dünyam eşim oldu. Ki memnun mutlu etmek için elinden geleni de yapıyor sağ olsun.