kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben sevgilimle tatile gidcm 3 günlüğüne fakat ailem e gsgm inn düzenlediği geziye katılacağımı söyledimikimizde bu tatili çok istedik babam ve annem bişey demedi abimde çok kurcalayan biri değil fakat dünden beri sürekli soru soruyo korktuğumdanmıdır bilmem bu bi kaç saattir feci kuruntu yapıyorum öğrenirlerse diye hayat risk risk almadanda olmaz babam para yolladı hatta git diye ben hiç şehir dışına çııkmadım bu yaşıma kadar 24 yaşındayım akıl verin ne olur
Zamaninda hepimiz soyledik bu yalanlari malesef...Hatirliyorum istanbula gitmistim eski erkek arkadasimin yanina ama bize 20 dk uzakliktaki semtte arkadasimda kaliyorum demistim annemlere..Ne cesaretmis..Simdi yapamam boyle bisey mesela.Genclikte yapmisiz..Fazla olumsuzluklari dusunme gidecegin kesinse.He yok yapamayacagim dersende vazgec bir an once
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annenin haberi olmalı bana göre. Annen onaylamıyorsa da gitme.. Ortaya çıktığı zaman her şey kötü olabilir sırf bir tatil yüzünden.
ablamın haberi var sadece
Ablanın fikri nedir peki?
Simdiye kadar hic sehir disina cikmadiysaniz keske kiz kiza bir geziye tura vs katilip eglenseniz veya ilk tatilinizi erkek arkadasinizin da oldugu ama ortak arkadaslarla kalabalik bir sekilde yapsaniz...?
Boylece hem ailenizden birisi anlasa bile cok buyuk tepki gostermezler hem de sevgilinizle tatilde bir sorun yasasaniz dahi kendinize guvenli bir ortam kurmus olacaginiz icin cok sıkıntı yasamazsiniz.
Hep iyi seyleri dusunuyoruz ama en kotuye de hazirlikli olmak gerek.
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben sevgilimle tatile gidcm 3 günlüğüne fakat ailem e gsgm inn düzenlediği geziye katılacağımı söyledimikimizde bu tatili çok istedik babam ve annem bişey demedi abimde çok kurcalayan biri değil fakat dünden beri sürekli soru soruyo korktuğumdanmıdır bilmem bu bi kaç saattir feci kuruntu yapıyorum öğrenirlerse diye hayat risk risk almadanda olmaz babam para yolladı hatta git diye ben hiç şehir dışına çııkmadım bu yaşıma kadar 24 yaşındayım akıl verin ne olur
sende ya yalanım ortaya çıkarsa diye korkuyorsun..öyle balayı gibi tatilemi çıkılr canım..bir kızın tabiiki sevgilisi olmalı..ama vaktindede evine gelsin yani..birde bu ailenizin değil sizin kendi kuralınız olsa daha iyi olurdu..keşke öyle olsaydı..cidden gidebileceğim kimsem yok başka acayip gelebilir belki sınıf arkadaşlarım var ama bireysel gezip tozuyolar grubum yok kesinlikle gidiyorum diyo zaten her ihtimali gözden geçiyorum ilk defa ailem bi konuda ılımlı yaklaştı çok sorgulamıyolar ama abim biraz korkuttu açıkçası kalkıp kurcalayacaklar insanlar değiller fakat kötü şeyleri düşünüyorum nedense rahat olamıyorum bi türlü ilk defa böyle bişey yapıyorum ne bileyim
Eski bir ilkokul lise arkadasinla veya kuzenlerinle birsryler yapabilirsin aslinda.cidden gidebileceğim kimsem yok başka acayip gelebilir belki sınıf arkadaşlarım var ama bireysel gezip tozuyolar grubum yok kesinlikle gidiyorum diyo zaten her ihtimali gözden geçiyorum ilk defa ailem bi konuda ılımlı yaklaştı çok sorgulamıyolar ama abim biraz korkuttu açıkçası kalkıp kurcalayacaklar insanlar değiller fakat kötü şeyleri düşünüyorum nedense rahat olamıyorum bi türlü ilk defa böyle bişey yapıyorum ne bileyim
Bu tür yalanlara hic sicak bakmıyorum dogruda değil ilerde sizinde cocugunuz olsa ayni duruma düşseniz ne hissederdiniz ailenizin iyi niyetini ve guvenini sarsiyirsunuz yinede sizin bileceginiz iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?