kuruntularım

jnsgrl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
118
4
11
Malatya
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum şimdi ben sevgilimle tatile gidcm 3 günlüğüne fakat ailem e gsgm inn düzenlediği geziye katılacağımı söyledim ikimizde bu tatili çok istedik babam ve annem bişey demedi abimde çok kurcalayan biri değil fakat dünden beri sürekli soru soruyo korktuğumdanmıdır bilmem bu bi kaç saattir feci kuruntu yapıyorum öğrenirlerse diye hayat risk risk almadanda olmaz babam para yolladı hatta git diye ben hiç şehir dışına çııkmadım bu yaşıma kadar 24 yaşındayım akıl verin ne olur

Zamaninda hepimiz soyledik bu yalanlari malesef...Hatirliyorum istanbula gitmistim eski erkek arkadasimin yanina ama bize 20 dk uzakliktaki semtte arkadasimda kaliyorum demistim annemlere..Ne cesaretmis..Simdi yapamam boyle bisey mesela.Genclikte yapmisiz..Fazla olumsuzluklari dusunme gidecegin kesinse.He yok yapamayacagim dersende vazgec bir an once

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ailenden saklaman hiç iyi olmaz bence yolda başına bi iş gelse napıcaksın şimdi atıldığın bu macera ilerde senin için sıkıntı yapabilir.ayrıca hayat risktir risk almadan biyerlere gelemzsin sözü bu durumlar için söylenmemiştir eminim...en azında annenin haberi olmalı...

Bence yalan söyleme bir gün seninde evladın olduğunda onunda sana böyle yalanlar söylemesini istemessin değilmi.Uzak bir yere tatile gitmek yerine günü birlik gidebileceğiniz yerleri tercih edin .Böylece hem tedirgin olmassın hemde ailene karşıda mahçup olmassın en güzeli bu.

Annenin haberi olmalı bana göre. Annen onaylamıyorsa da gitme.. Ortaya çıktığı zaman her şey kötü olabilir sırf bir tatil yüzünden.

:) valla valizler hazır daha 1 saat öncesine kadar bişeyim yoktu şimdi bi haller oldu :)

Simdiye kadar hic sehir disina cikmadiysaniz keske kiz kiza bir geziye tura vs katilip eglenseniz veya ilk tatilinizi erkek arkadasinizin da oldugu ama ortak arkadaslarla kalabalik bir sekilde yapsaniz...?

Boylece hem ailenizden birisi anlasa bile cok buyuk tepki gostermezler hem de sevgilinizle tatilde bir sorun yasasaniz dahi kendinize guvenli bir ortam kurmus olacaginiz icin cok sıkıntı yasamazsiniz.
Hep iyi seyleri dusunuyoruz ama en kotuye de hazirlikli olmak gerek.

cidden gidebileceğim kimsem yok başka acayip gelebilir belki sınıf arkadaşlarım var ama bireysel gezip tozuyolar grubum yok kesinlikle gidiyorum diyo zaten her ihtimali gözden geçiyorum ilk defa ailem bi konuda ılımlı yaklaştı çok sorgulamıyolar ama abim biraz korkuttu açıkçası kalkıp kurcalayacaklar insanlar değiller fakat kötü şeyleri düşünüyorum nedense rahat olamıyorum bi türlü ilk defa böyle bişey yapıyorum ne bileyim

ileride sevgiliniz sen ailenede yalan söylemiştin derse..bence doğru değil bir genç kızın ailesinden gizli sevgilisiyle tatile gitmesi..ataşle barut yanyana dururmu aranızda bir şeyler geçerse sorun olmayacaksa sizin için no problem

sende ya yalanım ortaya çıkarsa diye korkuyorsun..öyle balayı gibi tatilemi çıkılr canım..bir kızın tabiiki sevgilisi olmalı..ama vaktindede evine gelsin yani..birde bu ailenizin değil sizin kendi kuralınız olsa daha iyi olurdu..keşke öyle olsaydı..

Yalan söylemek bence hiç hoş değil....
insan vicdan azabı duyar...
dünyanın binbir türlü hali var düşünmek gerek...
Allah korusun başına kötü birşey gelse
kime sığınacaksın?
ama sen de vicdan yapmışsın ki buraya ferahlamak için yazmışsın..
içinde birşey sana huzursuzluk çıkarıyorsa yanlış yoldasın demektir fikrimce

Son düzenleme:
Ablan idare ederse sorun cikmaz heralde. Bir de sen daha iyi tanirsin onlari arkadasini ver konusiyim der mi? Derse tatile gittigin yerde bi kiz bulup konusturman lazim. Abinin sorusturmasi cok normal bnce. Suphelendiginden degildir. Endiseleniyodur ilk kez cikican diye. Malesef aileler hep bu yalanlara mecbur birakiyolar bizi. Insallah kazasz belasz atlatirsin.

Eski bir ilkokul lise arkadasinla veya kuzenlerinle birsryler yapabilirsin aslinda.
Hic biri olnasa dahi o kadar guzel turlar var ki... hatta orda tanisan insanlar da oluyor diger tatillere beraber gidiyorlar.
Veya gencluk kamplari olutor. Hatta bilimsel olarak baslayip tumuyle tatil gibi olan o kadar guzel kamplar var ki... ve oralara birilerini taniyarak gitmene gerek

Illa sevgilin yaninda olsun farkli ozel bir ani olsun istiyorsan en azindan gunubirlik biryere gitseniz daha iyi olrdu...

Tek endisen ailen sanirim. Ama bu kadar gozu kara olma. Ya da risk diyorsan tatilde kavga etmeyi ayrilmayi seni birakip gittiginde tek basina eve donmeyi de goze alabilmelisin. Ama hic sehirdisina cikmadim demenden bu konuda da tereddut ettigni dusundum...

Sanirim tatil isi kesin. Biletler rezervasyon vs? Eger oyle degilse tatilini yap rahatla tabi ama alternatif birseyler dusun...

zamanında bunu bende yaptım hemde çoğu kez açıkcası pişman oldum çünkü şuanda o kişiyle beraber değiliz ne oldu ? ben aileme yalan söylemiş oldum onun gözünde ise ailesine yalan söyleyen kız oldum..
sen bilirsin tabi

Bu tür yalanlara hic sicak bakmıyorum dogruda değil ilerde sizinde cocugunuz olsa ayni duruma düşseniz ne hissederdiniz ailenizin iyi niyetini ve guvenini sarsiyirsunuz yinede sizin bileceginiz iş.

Yillar once komsumuzun kisi ve sevgilisi ailesinden habersiz sehir disina cikmislardi gece donerken trafik kazasi gecirdiler sadece ailesi degil butun ilce duymustu.konunuzu okuyunca aklima geldi.tabiki kendiniz bilirsiniz ama herseyi düşünmek lazim herseyin gonlunuzce olmasi dileğiyle.

Bu tür yalanlara hic sicak bakmıyorum dogruda değil ilerde sizinde cocugunuz olsa ayni duruma düşseniz ne hissederdiniz ailenizin iyi niyetini ve guvenini sarsiyirsunuz yinede sizin bileceginiz iş.

bence çocukken aşılanmalı yalan söylememek..aileler genelde herşeye ters tepki gösteriyorlar..bizimkilerde çok katıydı..çünki bu işin kolay yanı..çocuğu eğitmekse meşakkatli ve zor..
gez toz tanı iyice ama kendine sıkıntı verecek şeyler yapma,biz senin üzülmeni istemediğimiz için uyarıyoruz diyebilir aileler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…